Jump to content

MangaTR

Üyeler
  • İçerik sayısı

    216
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    15

MangaTR kullanıcısının paylaşımları

  1. MangaTR

    MangaTR

    @Otakuch saldırı sonucu maalesef kaybettik.
  2. MangaTR

    MangaTR

    @sShoguNn maalesef fakat arkadaşlarımızın da yardımıyla yavaş yavaş da olsa geri yüklüyoruz. <3
  3. MangaTR

    MangaTR

    @Otakuch Teşekkür ederiz. <3 Bu arada, buraya pek haber eklemiyoruz ama arada denk geldikçe ekleyelim;
  4. MangaTR

    MangaTR

    MangaTR ekip içi çekilişinin kasım ayı tamamlandı ve kazanan Kid arkadaşımıza isteği üzerine lahmacun + çiğ köfte aldık. Artık doya doya yer ve yedikten sonra ki keyif çayını içerken de bizi güzelce anar diye düşünüyoruz. Afiyet bal şeker olsun. Not: MangaTR Belediyesi çalışanını aç bırakmaz! UwU
  5. MangaTR

    MangaTR

    Merhaba arkadaşlar, Master Chef ile tanıdığımız Cemre'nin manga/anime sever biri olduğunu yayınlarını izleyenler bilecektir. Geçen yayınlarda Dragon Ball tişörtüyle dikkat çekmişti. Şimdi de MangaTR tasarımımız olan Berserk tişörtüyle ekranlarda...
  6. MangaTR

    MangaTR

    Merhaba arkadaşlar, Artık satışı olan mangalar için içeriklerde 'satın al' butonu bulunmaktadır. Tek tek bütün içerikler tespit edilecek ve satışı gerçekleştirilen siteye yönlendirme yapılacaktır. Örnek: https://manga-tr.com/manga-made-in-abyss.html İlginiz ve sabrınız için teşekkürler.
  7. MangaTR

    MangaTR

    Merhaba, Harika bir gün yaşıyoruz çünkü çok değerli öğretmenlerimizi bir kez daha yürekten anabildiğimiz özel günlerden birindeyiz. Eğer bir yerlerde bir şeyleri başarabiliyorsak, en büyük katkı öğretmenlerimizindir. Her birinin bu özel gününü canı gönülden kutlarız.
  8. MangaTR

    MangaTR

    Merhaba arkadalar, Okuduğunuz manga bölümlerinin yayın sürecini üç aşağı beş yukarı olacak şekilde özetledik. İlginiz ve sabrınız için teşekkürler. Okumak için: Tıkla
  9. MangaTR

    MangaTR

    Merhaba arkadaşlar, Uzun bir zaman geçtiğinin farkındayız fakat kaldığımız yerden devam ediyoruz ve bu günkü konuğumuz Sevikız oldu. Okumak için: https://www.manga-tr.com/blog-goster-513.php Keyifli okumalar.
  10. MangaTR

    MangaTR

    Sitede yapılan son değişiklikler: - Novel (Roman) bölümü ana sayfadan ayrılmıştır, - Yorumlarda spoiler (sürpriz bozan) vermek serbest fakat spoiler butonu kullanmak şarttır. Eğer bu hoşgörü suistimal edilirse uyarılmadan süresiz bir şekilde engellenecektir, - Yukarı çık butonu geri getirilmiştir, - Bölüm gönderirken 10 saniye bekleme süresi kaldırılmıştır.
  11. MangaTR

    MangaTR

    Görselde bulunan mangalar için çevirmen arıyoruz. Discord Davet Adresimiz: http://bit.ly/mangatr Ek: Niehime ve The Legendary Moonlight Sculptor için bulunmuştur.
  12. MangaTR

    MangaTR

    Yeni bir soruyla karşınızdayız. Sitede neden bazı mangalar yok? Cevabı görselde yer alıyor.
  13. MangaTR

    MangaTR

    Bu 8 manga için de düzenleyici (editör) arıyoruz; ortak projeler de uygundur. Ek olarak, ilk 4 görseldeki mangalar tamamlanmıştır. Yani final veren mangalardır. Son 4 görseldeki mangalarsa devam etmektedir.
  14. MangaTR

    MangaTR

    İçerik açtınız ama bulamadınız mı? Yeni bölümler yayınlanmış ama haberiniz mi yok? "Ama manga sitenizde yayınlanmıyor ki?" mi diyorsunuz? Öyleyse buraya dikkat!
  15. MangaTR

    MangaTR

    Asla doymayan Okuyucu-san.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.