Jump to content

AnyA

Üyeler
  • İçerik sayısı

    27
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

AnyA kullanıcısının paylaşımları

  1. AnyA

    Alttaki üyenin en sevdiği animeyi tahmin et

    Malesef değil. FMAB :) Alttaki Psycho pass?
  2. AnyA

    Akira Efsanesi Ekranlara Mı Taşınacak?

    Akira kendi zamanının çok ötesine geçebilmiş çok kaliteli bir yapımdı, aynı kalitede serisi gelirse, bu kadar gerekli gereksiz bir sürü animenin yayınladığı bu döneme peygamber gibi gelir vallahi.
  3. AnyA

    Anime - Japonlar&Genel / Ya Biz? (SONUÇ!)

    Birçok insanın animeye çizgifilm dediği bir ülkede 'izle, ne olursa olsun izle' modunda olmak gerek bence :) Animeler o kadar birbirinden farklı ki doğru bir karşılaştırma yapmak ve hepsini tek listede sıralamak mümkün olmayabilir. Gönül ister ki herkesin en beğendiği 1 numara olsun :)Her neyse madem beğenmişler, Japonlara da dünya geneline de Türk izleyicilere de saygılarımla..
  4. Kendimi açıklama gereği hissettim :) Tabii ki olduğu haliyle seinen olsun demiyorum, demek istediğim bu konuyu farklı karakterler ve olaylarla güzel bir seinen yapabilecekleriydi sadece. Neyse umarım ajin daha iyi bir seri ortaya koyar yoksa bu sezon yine elim boş kalacak.
  5. Aslında popülarite kalitenin en büyük düşmanıdır diyecektim ben de. Abartıldığı da doğru ama yine deTokyo ghoul'ün hikayesinde felsefik bir yön vardı ama yanlış türe oynadılar gibi. Seinen ve psikolojik ağırlıklı yapsalardı belki daha az izlenirdi ama mükemmel olabilirdi. Aynı dönemde çıkan ve nispeten benzer bir konuyu işleyen kiseijuu: sei no kakuritsu çok çok daha iyiydi.
  6. Beni ekrana bağlayacak, gözlerimi kırpmadan izletecek şöyle çok sıkı ve sağlam bir anime istiyordum. Ajin umut vadediyor. Tokyo ghoul çakması olabilir gerçekten ama bir ihtimal tokyo ghoul'den daha iyi olabilir. Tokyo ghoul mükemmel olabilecek bir seriydi ama mangasında ve animesinde ayrı ayrı sıkıntılar vardı. Bazı gereksiz detaylar ve konu bütünlüğünü bozan sahneler dışında iyiydi. Nedendir bilmiyorum ama bana göre active raid de beni şaşırtarak iyi bir seri olacak izlenimi verdi. Ayrıca dimension w'yi de konu ve yapısı itibarı ile tamamen alakasız olacak ama needless diye bir anime vardı ona benzettim. Sabırsızlıkla olmamakla birlikte bekleyip göreceğim.
  7. AnyA

    Anime - Japonlar&Genel / Ya Biz? (SONUÇ!)

    Bazen belki bu listeleri ekleyen arkadaşları eleştiriyoruz gibi algılanıyor olabilir. Yanlış anlaşılmasın eleştiriler genellikle listenin kendisine ve oylayan Japon ve diğer animeseverlere :) İnsan bazı mükemmel serileri görmeyince listelerde üzülüyor haliyle..Zaman geçtikçe o kadar güzel animeler ortaya çıkıyor ki yakın bir gelecekte listeler yetmeyecek. Çoğu zaman keşke memento gibi olsa da ilk defa izlerkenki o heyecanı bir daha yaşasam diye de düşünüyorum animelerin çoğu için.
  8. Filmler fena değil sanki ama seriler anlaşılmıyor. Ama içimden bir ses ses getirecek bir anime yok diyor...
  9. Gaza getirme konusunda Free de çok iyi. Haru'nun suya olan tutkusu insanda yüzme isteği uyandırıyor. :) O kadar güzel yüzüyorlar ki uzun taytların içinde ben de alıcam o taytlardan :) Spor animelerinin fanatiği olarak hemen hemen herşeyi izlemeye çalışırım, son yıllardaki mangalarının da çoğunu okudum. Ama bu listenin en büyük eksiği MAJOR serisi, hastasıyım o serinin :) Ayrıca bazı animeler spor olarak değil de dövüş olarak sınıflandırılmış. History's Strongest Disciple Kenichi de bir spor animesi bence.
  10. Bana kargaları sevdirdi resmen :) Spor animelerinin vasat olma ihtimali diğer tüm türlerden daha düşük, her halükarda eğlenceli ve izlenebilir oluyorlar zaten ancak haikyuu başka güzel. Karakterler, diyaloglar, çizimler herşey çok güzel..Sonbahar kötü oldu, mangası da düzenli ilerlemiyordu, çok özledik...
  11. 2005'ten bu yanaymış, saçmalık. 2005'ten buyana yapılan animelerin mangaların en iyileri en az 100 tane eder. Ya bu gazetede iş yok ya da oylayanlarda. Bu listeye liste demek bile mümkün değil. Bırak oylamayı, google'dan rastgele 10 anime ve manga seçsen bile daha iyi bir liste çıkar ortaya.
  12. AnyA

    En Cool Kadın Anime Karakterleri

    adlarını hatırlayamıyorum ama claymore karakterleri baya karizmatikti :)Bir de narutodan 5. hokage var :)
  13. AnyA

    2015’in En Çok Beklenen Anime Filmleri Seçildi

    Yok böyle bir anime, Psycho pass'i tek geçerim. Animeleri türünün en mükemmeliydi umarım filmi beklentilerimi karşılar. :)
  14. AnyA

    Ana Karakter Olmayı Hak Eden Erkek Yan Karakterler

    Bende bir animeyi izleten ilk şey sadece ana karakterleri değil tüm karakter dizaynıdır. Bence bir animeyi kaliteli ve izlenebilir yapan şeylerden ikisi ana karakterin yan karakterlerle uyumu ve yan karakterlerin de sağlam birer hikayeye sahip olmasıdır. Naruto'nun yan karakterleri mükemmel, hepsi ana karakter olmaya uygun. Aynı şeyi FMA brotherhood için de söyleyebilirim ki şahsi kanaatim FMA brotherhood animelerin kralı :D Son zamanlardaki favorim ise Psycho pass, hepsi değil ama Kogami ana karakter olabilir.
  15. Anime fena başlamamıştı, ilgi çekici sayılırdı ama yine de çok daha iyi olabilirdi bence. Finalde animedeki tüm ilgi çekici karakterleri öldürüp bir gerizekalıyı bırakmak da ne tür bir zihniyetin ürünü bilemiyorum..Finali tüm güzel hislerimi öldürdü, tekrar izleyebilir miyim bilemiyorum.. Ayrıca yeşilçam mı bu, karakteri öldür sonra tekerlekli sandalyede tekrar ortaya çıkar..
  16. AnyA

    K Anime Projesi’nin 2. Sezonu

    İyi başlamıştı, konusu gayet iyiydi ve çok sağlam bazı karakterleri vardı. Sadece ilk sezondan en az 2 veya 3 sezon çıkardı bence, biraz sıkışık olmuş. Mavi kral karakteri biraz daha katı kurallı ve zalim olsaydı keşke. İlk sezon fena değildi çok para harcanmış diye duymuştum. Özellikle ilk bölümleri çok ilgi çekici başladı umarım ikinci sezon çok daha iyi olur.
  17. AnyA

    Aralık 2014 Animeleri

    Çok sıkı bir naruto fanıyım ama bittiğine seviniyorum. Adam gibi çekip sürekli filler koymasalardı ve bitmeye yakın saçmalamasalardı benim için tarihin en iyi animesi olacaktı. Ayrıca narutonun filmleri filler izliyormuş hissi veriyor. O kadar ki sıkı bölümlerini soluksuz izledim, yeri geldi salya sümük ağladım ama sonlara doğru yenisi çıktıkça izlemeyi bıraktım, birikmesini bekliyordum, nihayet bitti artık gönül rahatlığı ile izleyebilirim. Sasuke bildiğin kibirli salak, Sakura da her ne kadar akıllı görünse de aklı beş karış havada. Garibim Naruto :D Ovalarla pek ilgilenmiyorum, ana konudan sapıyorlar genellikle, filmler de öyle. shingeki no kyojin de çok farklıydı ama ilk sezonda biraz gizem çözmeliydiler bence. Leviyi izlemek istemiyorum belki sonraki sezonları izlemem.
  18. Daha anime ilk 5 bölümünü yayınlamadan bu neyin sıralaması anlayamadım. psycho pass 1.sezonda hakkı yenmiş bir anime, insanlar henüz fark edememişler bence. 2. sezon da çok sıkı başladı, konusu, işlenişi, karakterleri orjinal, sağlam bir seri. Kiseijuu: Sei no kakuritsu izlemedim ama biraz ilerlesin izleyeceğim. Fate serisine gıcık oluyorum, bu yıla kadar izledim ama artık izlemeyeceğim. akatsuki no yona ise hızlı bir başlangıç yaptı sayılır ama geleceğinde pek ışık görmüyorum bir yerden sonra ilerleyemeyecek seri ve bir de bir twelve kingdom varken bu izlenmez bence. ookami shoujo to kuro ouji ise kesinlikle kaicho wa maid sama ve kimi ni todoke ile yarışamaz, çok sıradan kalıyor. Shigatsu wa kimi no uso ise güzel, ilgi çekici bir seri ama çizimleri daha iyi olabilirdi bence. gogure kokkuri san nasıl girmiş bu listeye, izlenebilir ama ilk 20 biraz fazla bu animeye. diğerlerini izlemedim ama belki de hiç izlemem, pek ilgi çekici durmuyorlar. Bu liste için çok erken bence, 2 ay sonra kim neymiş nasılmış daha iyi anlaşılacak.
  19. Herkesin dediği gibi zankyou no terror 10'dan çok daha yüksekleri hak ediyor. tokyo ghoul konu ve karakterler itibariyle mükemmel ancak işlenişinde sıkıntılar var, mangasına uyumlu değil mangası da daha iyi olabilirdi yazık etmişler. gekkan shoujo nozaki kun komedi animesi ama shoujo kesinlikle değil. Çok sıradan gibi durmasına rağmen gülmekten kopuyor insan, izlemeyen mutlaka izlemeli. aldonoah zero kesinlikle daha iyi olabilirdi, konusu ve karakterleri genel olarak iyiydi ama bir tane saçma sapan ne önem arz ettiği belli olmayan karakter koymuşlar animenin içine etmiş bence.Barakamon da fena değil ama o kadar yükselmeli mi emin değilim. sabagebu ilginç ama izlemeye değmeyebilir. Rokujouma no Shinryakusha adı bile geçmemeliydi bence. hanayamatayı da izledim ama hafızamda hiç yer etmemiş. diğerini izlemedim ama o afişle animeyi izlemem mümkün değil :D Pek içaçıcı bir yorum olmadı ama böyle bir listeye ancak bu kadar olur..
  20. O kadar saçma sapan seriler devam ederken Tokyo ghoul bitseydi çok yazık olurdu. Konusu, karakter dizaynı, çizimleri çok güzeldi. 2. sezonun gelişine, manganın devam edişine sevindik ama aslında böyle bir seriyi devam ettirmeme kararı baştan çok saçmaydı bence.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.