Jump to content

Kutsan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    31
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Kutsan kullanıcısının son zaferi 7 Eylül 2014

Kutsan en beğenilen içeriğe sahiptir

1 Takipçi

Kutsan hakkında

  • Doğum günü 31 Temmuz

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    İzmir

Kişisel Bilgiler

  • Skype
    kutsankaplan

Kutsan üyemizin başarıları

  1. Kutsan

    AMV Kanalım [İyi Seyirler!]

    Hevesini kırmak gibi olmasın fakat hiç beğenmedim. Seçtiğin birbirinden alakasız ve oldukça anlamsız sahnelerde bir senkron kuramadım. Arkaya koyduğun şarkı da bence temaya uymamış. Ayrıca başlığı da düzgün atarsan bence daha sağlıklı olur. Yapabileceğim tavsiyeler şöyle. Belli bir temaya sadık kal. Yani AMV'nin bir olay akışı olsun. Ya tema duygulandırsın ya heyecanlandırsın ya da benzeri bir duygu içine soksun. Mesela Death Note üzerinden şöyle bir şey yapabilirsin: Yagami defteri bulur, sonra birkaç kişiyi öldürür, zorluklarla mücadele eder, şeytanlığını ilan eder ve sonrası malum. Buna uygun güzel bir müzik ile beraber al sana muhteşem AMV. Umarım anlatabilmişimdir. Senin sahnelerinde arkadaki şarkının ritmi aynı ve sahneler birbirinden oldukça bağımsız. Müzik olarak bence kesinlikle popüler rock seçme. Ayrıca eline sağlık. Kesinlikle bu yorumdan "ya sen bırak yapamıyorsun" gibi bir anlam çıkmasın. Sonuna kadar destekliyorum.
  2. Gerçekten şu anime izleyen insanların oluşturduğu ortamı hiçbir yerde bulamıyorum. Sıcaklık, sempatiklik, sevecenlik, tatlılık (bolca), ne ararsanız var. Normalde bu tarz bir konu çok farklı yerlere çekilebilirdi ama buralar farklı. Ayrıca hoş geldin!
  3. Kutsan

    Türk Anime TV Zello'da!

    Aylar önce çok yetkili birine iletmiştim ve bana mobil sitemiz var Tapatalk'a gerek yok diye dönüt vermişti. Zello konusunda pek ileriye dönük fikirler sunamıyorum. Çünkü sesle konuşma hızlı ve pratik olsa da bu kitleye hitap etmiyor. Tabii ki de bir şey yapmanız hiçbir şey yapmamanızdan iyidir. :) Aşağıda dendiği gibi bir Team Speak sunucusu çok daha iyi olabilirdi.
  4. Kutsan

    Türk Anime TV Zello'da!

    Bu tarz aksiyonlarınızdan ziyade herkesin işine yarayacak şeyleri tercih ederim, Tapatalk gibi. Tahminen bu servisi kullanan insanlar bir elin parmağını geçmeyecektir.
  5. Kutsan

    Otaku Sekai, yeniden sizlerle!

    Eski üyelikler silindi mi acaba?
  6. Kutsan

    Yeni Bölümlerden Bildirim Alın

    Konu güncellenmiştir.
  7. Kutsan

    İmkansız Aşk Yoktur. (Ateş ve Su)

    Ateş ve Su oyunlarına vesile olmuş aşk. :big-eye-onion-head-emoticon:
  8. Kutsan

    Yeni Bölümlerden Bildirim Alın

    Hep bu düşüncelerin üzerine cisimleşmiş bir konudur bu. Rica ederim. :)
  9. Windows'dan bir darbe de burada yedik. :crying1-onion-head-emoticon:
  10. Kutsan

    Yeni Bölümlerden Bildirim Alın

    Tek anime için olanı tek tek yaparsanız her anime için ayrı bir tarif şeklinde ancak öyle oluyor. Biliyorum şatafatlı bir iş olacak ama ne yazık ki böyle. Zaten bu yaptığımız işlem kurumuş kuyudan su çıkarmak misal. Tavsiyem tüm anime için olanları yapmanız böylelikle yeni çıkan animeleri bile takip edebilirsiniz.
  11. Sanırım SAO 2 manga olarak çıkmadı. Light novel olarak var istersen roman gibi düz yazı okuyabilirsin ancak Türkçe'sini bulamazsın. Ayrıca artık manga dediğinde aklına o müzik grubu değil hemen okuduğun mangalar gelmeli. Manga Japon çizgi romanlarına verilen isimlerdir. Manga Japon, manhwa Kore, manhua'da Çin çizgi romanlarıdır. Mangalar sağdan sola okunur. Ayrıca tavsiyem yorumları okuma ve spoiler peşinde koşma o animede bende günceldeyim ve spoiler alsam tadı kaçacak yani bence kurcalama fazla.
  12. Kutsan

    Yeni Bölümlerden Bildirim Alın

    Ben sadece bir kişiyim. Hiçbir fansub vb. üyesi değilim. Eğer fansub yetkilisi bana ulaşır ve RSS'lerini verir ise konuyu ona göre güncellerim tabii buna Turk Anime'de izin verirse. Onun dışında tek tek fansub dolaşıp hepsine ayrı tarif oluşturma niyetim yok sonuçta burası Turk Anime TV.
  13. Kutsan

    Yeni Bölümlerden Bildirim Alın

    Manga Türk'ün sitesine şimdi baktım da site sahibi yayınlar için RSS beslemesi koymamış. Eğer koyarsa oluşturabiliriz.
  14. Kutsan

    Yeni Bölümlerden Bildirim Alın

    Başka tarif olmamasına rağmen aynı bildirim hem Pushbullet'den hemde IFTTT'den geliyor demiştiniz değil mi? Tariflerinizde sorun yok ancak dediğim gibi IFTTT'yi sildiyseniz artık oradan bildirim almayacaksınız.
  15. Kutsan

    Yeni Bölümlerden Bildirim Alın

    Önemli Notlar 3 son maddeyi okumadığınız anlaşılıyor. :) Evet telefonda sadece Pushbullet kalsa yeterlidir. IFTTT'de sitede My Recipes yani tarifler bölümünüzde kaç tarif var? Eğer sadece benim verdiğim tarif varsa sorun olmaması lazım. Bence siz yanlışlıkla veya bilerek başka tarifler eklemiş yada konuda bazı aşamaları yanlış yapmışsınız. O yüzden iki taraftan tarif geliyordur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.