Jump to content

Nishaven

Üyeler
  • İçerik sayısı

    319
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

Nishaven hakkında

  • Doğum günü 7 Haziran

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Nishaven üyemizin başarıları

  1. Eline sağlık. Kısacası Lina şok, Lina iptal, Lina wefad :D
  2. Nishaven

    Kırmızı İblis[FF]

    Yine çok güzel olmuş eline sağlık :D
  3. En azından Yotsuba olduğunu öğreniyorlar ona şükredelim :D
  4. Volume 15'in çevirisi tamamlanmış sadece edit ve TLC kalmış. http://www.mediafire.com/view/sk4bgvmo3fpdjwk/V15-status.pdf
  5. yen press e küfrediyorduk ama baka tsuki devredışı kalınca millet dört bir elden sarıldı çeviriye :D Vol 16 nın çevirisine bir baktım da onii-sama yı dear brother diye çevirmişler, saygı eklerini falan kaldırmışlar :( neyse çeviri tamamlanınca editlenir oralar büyük ihtimal.
  6. Şu an öyle büyük bi' değişiklik olduğunu sanmıyorum. Bir kaç side story eklenmiş ve bazı yerler daha ayrıntılıymış o kadar animesuki'de konuşulanlara göre.
  7. Arifureta'nın LN versiyonundan resimler internete düşmüş. http://imgur.com/a/GNSTn
  8. Belki Kızıl karı Jon'u diriltir, Azor Ahai olarak falan dirilebilir. ne olduğunu bilmeyenler için http://onedio.com/haber/game-of-thrones-icin-azor-ahai-teorileri-agir-spoiler-icerebilir--343012
  9. Danmachi'nin çevirisi devam ediyor. Ama çevirmen şu sıralar meşgul olduğundan hareket yok bir süredir. Link: https://sorotrans.wordpress.com/
  10. Zaten çevrilmiş olanı bulmak kolay. Bir şekilde illa bulunur. Sorun çevrilmeye devam edilmemesi. Belki birisi kitabı satın alıp scanledikten sonra internete yükleyebilir. Ama rastlamadım hiç öyle bir olaya. Ama popüler serilerde fan çevirileri lisanslansa bile devam ediyor zaten. SAO ve Mahouka gibi.
  11. Sorun çıkacağını sanmam çünkü Yen-Press sadece İngilizce dilinde lisanslıyor. Mesela bir seri lisanslanınca İngilizce çeviriler kaldırılıyor ama diğer dillerdeki çeviriler devam edebiliyor baka-tsuki'de. Ama asıl sorun İngilizceden çevireceğiniz için İngilizce çeviriyi bulmak.
  12. Epubları ve pdf'leri indirdim zaten. Ama baka-tsuki bir seri lisanslandığında onu çevirmeyi durduruyor, eski çevirileri de siteden kaldırıyor.
  13. Dany'e uyuz oluyorum artık. Ejderhaları başta kullansaydı böyle olmazdı. Koy bakalım arenada dövüşleri izlerken yanına 3 tane ejderhayı kimse isyan edebiliyor mu? Ah bende olacaktı o ejderhalar... Yok şunu yakmış yok bunu yemiş. Kurban olsun sana onlar :D Ayrıca herkesi bırakıp kaçtı ayıp ya, hiç mi diğerlerini düşünmez insan.
  14. Mahouka (lanet)Yen Press tarafından lisanslandığı için kaldırıldı baka-tsukiden.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.