Jump to content

foxiekid

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

3 Takipçi

foxiekid hakkında

  • Doğum günü 26 Ekim

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://instagram.com/foxiekid
  • Skype
    eysan.aydogdu

Profil Bilgileri

  • Konum
    Istanbul

Son profil ziyaretçileri

1098 profil görütülenme

foxiekid üyemizin başarıları

  1. foxiekid

    Bleach Animesinin 10. Yılı

    Yazının üzerine bir de 10 dakikalık videoyu izleyince gözlerim doldu resmen. Karakterlerin bakışları ve sözleriyle bütünleşen müzikler ve bu müzikleri her dinlediğinizde kalbinizde çoktan eriyip karakteriniz haline geldiğini fark ettiğiniz 'ne kadar güçsüz olursan ol pes etme' duygusu, gerçek arkadaşlığın ve sevginin aslında onları korumak için ne kadar ileri gidebileceğiniz olduğu,son ve en önemlisi olarak da gerçekten güçlenmeye başladığınız zaman bu güçle kendinizden geçip herkesten soyutlanarak karakterinizi hırsın bürümesine izin vermek yerine kim olduğunuzu asla unutmamanız gerektiğini size öğreterek hayatınızı değiştirebilecek güçte bir anime Bleach.
  2. foxiekid

    ( 12 / 12 ) Ookami Shoujo to Kuro Ouji

    İlk bölüm harikaydı, devamını heyecanla bekliyorum :D altyazı için teşekkürler :wub:
  3. notice me senpaiii

  4. foxiekid

    Selamlar ^^

    Seriyi geç silver5'de biraz canın sıkılır sonra hızlı tırmanırsın ;) okul-bölüm: bilgi üniversitesi- ekonomi politik ve toplum felsefesi
  5. foxiekid

    En Sevdiğiniz 10 Havalı Anime Karakteri

    1- Kurosaki, Ichigo(Bleach) 2- Uchiha, Sasuke (Naruto) 3- Ichimaru, Gin (Bleach) 4- Ackerman, Mikasa (Shingeki no Kyojin) 5- Yagami, Light (Death Note) 6- Erza (Fairy Tail) 7- Ayato (Diabolik Lovers) 8- Seki (Tonari no Seki-kun) 9- Okumura, Rin (Ao no Exorcist) 10- Portgas D. Ace (One Piece)
  6. foxiekid

    En sevdiğiniz anime müzikleri

    Bleach 5, tüm jenerikler içinde her zaman en sevdiğimdi: http://www.youtube.com/watch?v=-_5Dh2VIU-g
  7. foxiekid

    İchiruki mi,İchihime mi?

    Hiçbiri :D Ulquiorra-Orihime ve Rukia-Renji ile olsun, ve Ichigo'ya kimse dokunmasın bence :rolleyes:
  8. foxiekid

    Selamlar ^^

    Hoşbulduk :) 22 yaş geç değil aslında şu ana kadar profesyonel olmuş bayağı büyük 86'lı TheOddOne ve benimle yaşıt Alex Ich, Snoopeh, xPeke, Watch gibi birçok Amerikalı, Rus, Avrupalı ve Koreli oyuncu var. Profesyonel bi takımda olmasa bile şu an sunuculuk yapan Sjokz da 28 yaşında :D İyi dilekleriniz için çok teşekkürler çok sevindim :) :)
  9. Merhaba TürkAnime ailesi, Ben Eyşan, 22 yaşındayım hiç sevmediğim bi okulda hiç sevmediğim bi bölüme birincilikle girdim ve şimdi okulu bırakıyorum ve tek hayalim LoL'de profesyonel e-sporcu olup Fnatic, TSM, Najin gibi sevdiğim takımlardan birinde oynamak. Bunun için gerçekten çok çalışıyorum :) 8-9 yıldır Anime'lerle içli dışlıyım Bleach, Psycho-Pass, Code Geass, Naruto, Shingeki no Kyojin, Sword Art Online, Naruto, Kuroko no Basuke, Gintama, Free!, Diabolik Lovers, Death Note, Little Busters!, Golden Time, Tonari-no Seki-kun vs. vs. sevdiğim birçok seri var. İnsanların oynadığı yapımlardansa Anime'leri daha çok seviyorum. Bence duyguları çok daha iyi anlatıyorlar ve insanlardan daha gerçekler. Neyse tekrardan merhaba :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.