Jump to content

Yumit2456

Üyeler
  • İçerik sayısı

    5
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Yumit2456 kullanıcısının paylaşımları

  1. Yumit2456

    Bizde de olsa...

    Kaçınızın lisesinde yüzme havuzu, eskrima salonu, tam takır müzik aletleri ve odası, kocaman bir basket sahasının yanına okçuluk için ayrılmış yine geniş bir alan vs. var :D Okullarımızda seçmeli dersler öğrencinin isteğine değil bulunan öğretmenlerin niteliğine göre dağıtılıyor ne kulubü. Hoş bir hayal iyi güzel ama direk altyapıdan yetersiziz. Şu anda bu şekile sokmaya çalışsak en az bir öğrenim nesli atlar tamamen oturana kadar. Tabi hayal olsun diyorsanız abartalım ben uzay bilimleri kulübü isterdim mesela marsa roket falan gönderelim. :D Yada şemsiye ile helikopterden atlama kulübü olsun daha eğlenceli olurdu :D (Hayal değil mi arkadaş karışmayın zaten lise çağını da geçtik bari "Eskiden hocalar bizi şemsiyeyle helikopterden atlatsalardı şimdi ben tıp kazanırdım." diyebileyim kendi kendime :D )
  2. Her animenin tadı farklı ya. Hani favorilerim var tabi ama favorim var diyemem. En azından o animenin niteliklerine bakarak bunu söyleyemem. Yine de bleach diyorum ben. Karakter nitelik ve niceliği bakımından oldukça gelişmiş bir anime kendisi. Çoğu insan "Ya bu ne arkadaş yine mi power up!" tarzında yakınsa da benim için her bir power up daha bir eğlenceli daha bir anlamlı olmuştur. Objektif yaklaşamıyorum tabiki çünkü ben o animeyi "aşkla" izledim. :D Ciddi ciddi aşk için izlediğim bir anime olduğundan ve o andaki hislerimden dolayı benim için yeri bambaşkadır. Ama başta söylediğim gibi eğer sadece animeye bakacak olursak (kalitesi, çizimi vs.) en iyisi şu, hayır diğeri benim favorim tarzında bir şey söyleyemem. En iyileri diye söyleyebilirim ve bu yazıyı akşama bitirebilirim tabi ama hiç gerek yok öyle şeylere :lol:
  3. Hayır arkadaş o kadar uğraşmış. Sizde dönüp "Ya bu kolay boşver, gel idm kullanalım hadi." demişsiniz özetle. En azından bir eline sağlık deseydiniz kibarlık olurdu hani :D Ellerine sağlık Seven. Hayırlısıyla yeni telefon alırsam kullanabilmek amacıyla evernote'a kaydettim yazını. :)
  4. Yumit2456

    Selam Ben Yumit

    Hoşbulduk teşekkürler ilgi için. Kusura bakmayın vize öncesi yoğun olduğumdan anca yazmaya vakit bulabildim. Hikayeme gelirsek, 13 Kasım'da 3. yılımız olacak ve inancım o ki sonu olmayan bir efsane yazıyoruz :) Ve kendisi için bleach'i tek solukta bitirmeme, narutoyu hunharca izlememe, mangaları telefon tablet ve bilgisayar üçlemesiyle aralıksız okuyup yetişmeme rağmen, üniversiteye hazırlık senesinde animeyi bıraktı :angry: Hala da başlamış değil artık sadece mangaları takip ediyor ama olsun. Resmen sigaraya bağımlı yapıp sonra kendisi içmeyi bırakan insanların yaptığı hareket bu. Belki sigara değil ama bende yeterince bağımlılık yaptı bu animeler. Şaka bir yana çok severek, zevk alarak izliyorum ve gayet mutluyum bu durumdan. Adıma gelecek olursak. Küçükken, ablamla birlikte kampa gitmiştik. Gürcüler, Bulgarlar ve Almanlar kısaca yabancı uyruklular oldukça çoktu ve kimse gerçek ismim olan Ümit Yaşar'ı telaffuz edemiyordu.(Ümit denilmesini sevmem, Yaşar denilmesini de sevmem. İlla Ümit Yaşar dedirtirim kendime. Veya Yumit yani :D) Orada "Yuuuumiiit Kşarrr" diye efsanevi bir seslenmeleri vardı bana. Yumit kısmı yapıştı kaldı ailem arkadaşlarım zamanla herkes bana Yumit diye seslenmeye başladı. (Kşar konusuna hiç değinmiyorum. Küçüklüğümde "Yaşar kaşar ... kaşar" şeklinde kulağa hoş gelen ama anlamı oldukça sinir bozucu olan bir şarkı bestelemişlerdi kamptaki diğer çocuklar. Tüm ilgiyi üstüme çekecek kadar yakışıklı olduğum için kıskanıyorlar tabi onlarada kızamıyorum. Neyse bu parantezin içini okumamış taklidi yapın lütfen.)
  5. Selam arkadaşlar ben Yumit. 3-4 yıl kadar önce bilgisayarım bozulduğundan dolayı el mahkum geceleri televizyona sarmıştım. Orada animeyle tanıştım sırf canım sıkılmasın diye açtığım bir kanalda sık sık bleach ve naruto bölümlerine rastlıyordum. Daha sonra hoşlandığım kızın anime izlediğini ayrıca bleach çok sevdiğini öğrenince bilgisayara oturdum azmettim 1 haftada bleach bitirdim. Çok sevdim dostlar anlatamam [Kızdan değil animeden bahsediyorum :D (Kızı da çok sevdim ama konumuz bu değil :D)]. Zamanla daha çok girdiğim bu dünyada bir süre önce turkanime forum üyesi oldum. Tek amacım sürekli anime izlediğim siteye/sitenin uzantısına destek olmak için bir üyelik almaktı o yüzden pek girmedim. Ama anlaşılan bundan sonra buralarda olacağım. Birçok anime izledim bunlar hakkında konuşmaya bayılırım canı sıkılan arkadaşlara fikirlerimi sunmaktan ve bilgili arkadaşlardan fikir almaktan memnun olurum (Spoiler sevmem yanlış anlaşılmasın). Bu kadar sanırım. Ah birde 19 yaşında 1.80 boyunda ve bekarım Esra Hanım evim arabam yok fakir ama gururluyum :D (İlk esprim oldu beğenmesenizde beğenmiş gibi yapın bari biraz gaz verin :ph34r: /> )
  6. Hohoho!!! Hayırlı uğurlu olsun bana!

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.