Jump to content

celinegirls

Üyeler
  • İçerik sayısı

    27
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

celinegirls kullanıcısının paylaşımları

  1. http://m.youtube.com/watch?v=k0m5SB8heGQ Pandora Hearts - Skip
  2. celinegirls

    Nostaljik bir korku: Death Parade

    Filmini izlemeyi dusunuyordum zaten, artik farz oldu. Animesini mutlaka izleyecegim. Ozgun, kaliteli bir seriye benziyor. Barmen Mushishi'nin ana karakterine benziyor. Seiyuularindan Yosomiya Hosoya'nin sesi de cok hosuma gidiyor.
  3. celinegirls

    Aralık 2014 Animeleri

    Kış sezonu ocakta başlayacağı için ovalarla, filmler konulmuş mecburen buraya. İzlediğim serilerden Shingeki no Kyojin (süper olucak full Levi'nin geçmişi) ile Brothers Conflict'in ovalarını merakla bekliyorum.
  4. Ben de bugün gittim. Bu tuğla gibi hukuk kitaplarını okumaktan normal kitaptan soğudum. Her yıl gidip manga alıp çıkıyorum. Bu yıl İngilizce Bakuman'ın 2. cildini aldım 25 TLye. Gerekli şeyler epey İngilizce manga getirtmiş. Usagi Drop, Bakuman, Magi, Deadman Wonderland, Slam Dunk, Shingeki no Kyojin, Shingeki no Kyojin'in karakterlerinin okullu olduğu spinoff bir seri, Tiger&Bunny, Fairy Tail vardı. (Cilt başı 25) Naruto ile Vampire Knight'ın artbookları vardı 50 küsür lira. Türkçe olarak One Piece, Bleach, Naruto, Helsing, Berserk, (cilt başı 12 sanırım) vardı. Arkadaş yayınevi de türkçe Death Note, Fullmetal Alchemist, Vampire Knight satıyor. (Cilt başı indirimli 8.50 TL) Geçen yıl Naruto'nun, One Piece'in Bleach'in son sayılarını da görmüştüm Gerekli Şeyler'de. Bu yıl Bleach'e rastlamadım. Rastlasam kesinlikle hatıra bir cilt alıcaktım. Bir de geçen yıl Bleach'in çok güzel karekter kitapları falan vardı ingilizce 35 lira mı ne. Onlar da yoktu bu yıl. Gerekli Şeylerin sitesine baktım. Daha da çok manga var ama tanesi 25 liraya ancak hatıralık bir tane alınır.
  5. celinegirls

    Anime İstek ve Önerileri

    Mayo Chiki Oreshura Noucome Hentai Ouji to Warawanai Neko
  6. celinegirls

    Anime İstek ve Önerileri

    Kakumeiki Valvrave House of Five Leaves Nobunaga Concerto Shinsekai Yori Pandora Hearts Hanasaku Iroha Tari Tari Nagi no Asukara Higashi no Eden Mayo Chiki Binbougami ka Kamisama no Memochu
  7. celinegirls

    Ore Monogatari!! Animeye Uyarlanıyor

    Epey absurd ve komik bir seriye benziyor. Animesini merakla bekliyorum.
  8. Cok guzel calmissin, bravo. Bu parcayi da epey sevmistim ben, epey karisik gorunuyor. http://m.youtube.com/watch?v=PWyQ-PCSrmY
  9. celinegirls

    Shokugeki no Souma Anime Oluyor

    Shounen Jump'ta epey hit bir manga sanırım, devamlı rastlıyordum internette ve çok merak ediyordum. Bu yüzden anime olacak olması beni epey mutlu etti. Yemek yapımıyla ilgili bir anime olması güzel, değişik bir konu çünkü. Çizimler de epey güzel görünüyor. Yalnız mangasına baktım da ecchi sahneleri bana çok zorlama, saçma, gülünç geldi. Çünkü alıştığımız şekilde rüzgar esti eteği açıldı, yere düştü altı göründüden ziyade karakterler yemek yiyince aşka geliyor, üstü soyunuyor falan zorlama geldi biraz. Onun dışında yemek yarışlarını bir kapışma, düello havasında sunmaları yemek yapımını shounen manga konseptine uydurmaları hoşuma gitti. Ana karakter de pek ezik görünmüyor, epey yetenekli, havalı bir çocuk gibi. Animeyi merakla bekliyorum.
  10. celinegirls

    Eski Çeviri

    The Tatami Galaxy 'i çevirebilir misiniz? Kimse çevirmiyor. 7 bölümü kalmış zaten çevrilmeyen.
  11. celinegirls

    Otome Oyunu Nedir?

    İngilizce olanlar orijinal değil ki ama. Orijinallerlerini seiyuular seslendiriyo :(
  12. Bence Kimi ni Todoke ile Chihayafuru çok masum, iç ısıtan daha çok joseiye kaçan seriler ve ikisini de çok severim. Dengeki Daisy de epey komiktir ama bu listeye girebilecek kadar popüler değil. Öte yandan Kaichou wa Maid-sama, Lovely Complex ve Kamisama Hajimemashita benim için romantik komedi türü animelerin 3 büyükleridir.
  13. celinegirls

    Sınavlarda Verilen Komik Cevaplar

    Hoca lisedeyken bir keresinde edebiyat sinavinda Ilyada kitabindan bir soru sormustu ama kitap 500 kusur sayfaydi ve siir seklinde destan oldugu Icin bir halt anlasilmiyordu. Ben de okumadim kitabi tabi. Sinavda Hektorla Asil dovusmek icin karsilastiginda Hektor Asile me demis onu sormustu. Ben olursem cesedimi aileme gotur demismis. Truva filmini izleyip uyaniklik yapanlar hep dogru cevap vermis. Ben de bilmedigim icin Lutfen beni oldurme demistir diye yazmistim. :D
  14. celinegirls

    Doğum Günün Ne Kadar Özel?

    Benim dogum gunum 1 Mayis. Tum dunyada baharin geldigi, ciceklerin actigi hos bir gun ve,kutlaniyor. Ayrica resmi tatil olmasi da super.
  15. Anohanaya bir basladim daha ilk 10 dakikada salya sumuk aglamaya, tum seri boyunca cok agladim. Ozellikle son 2 bolum kafayi yedim aglamaktan. Bi de D.Gray-man'de de cok kotu seyler geliyordu karekterlerin basina. Cok trajik, travmatik seyler oluyordu. Izlerken kalbim sikisiyordu.
  16. celinegirls

    Dizi yapıyoruz! Anime ve Mangadan Dizi Olur Mu?

    Slice of life turu ile shoujo turu animeler kolaylikla dizi yapilabilir aslinda.
  17. celinegirls

    Kamisama Hajimemashita’dan İlk Video

    Animenewsnetworkun haberine Ocak ayindaymis yeni sezon.
  18. Afisten anladigim kadariyla Kurokolar Kise'nin takimiyla, Akashiler ise Midorima'nin takimiyla oynayacak. Finalde de Kuroko ile Akashi'nin takimi karsi karsiya gelicek. Afiste herkes cok guzel gozukuyor, cizimleri iyice ilerletmis anime ekibi. Mangasi bitti nasil olsa, rahat rahat yaparlar artik animeyi. Umarim bu sezon maclari gereksiz yere uzatmak yerine Haikyuu'yu ornek alip biraz daha karekterlerin iliskilerini ve gunluk hayatlarini on plana alirlar. Bi de mangakanin Aralik ayinda cikaracagi devam serisini merak ediyorum. Acaba universite hayatlarini mi yoksa milli takimi mi konu alacak, belki de ana karakter degisikligine bile gidebilir.
  19. celinegirls

    Otome Oyunu Nedir?

    Ahh, ahh. Öyle üzülüyorum ki bu oyunları gördükçe, oynayamıyorum diye. Sırf bu oyunları oynayabilmek için Japonca öğrenmeye niyetleniyorum.Çizimleri çok güzel oluyor, sevdiğin seiyuuları sana iltifat ederken, hoş sözler dinlemek de cabası. Özellikle Otomate adlı şirketin oyunları çok süper oluyor. Bir de Kagerou Usuba diye bir kadın var. Wand of Fortune ile henüz çıkmamış olan Reine des Fleurs adlı oyunların çizimlerini yapan. Kadının çizimleri müthiş, saatlerce otur seyret, yaptığı karakterleri. Özellikle bu iki oyunu oynamak isterdim. Şunlara bakın yaa:
  20. celinegirls

    Anime Filmleri - öneriler

    Çok iyi olmuş böyle bir blog açman. Animelerle ilgili pek türkçe blog da yok zira. Ben de bugünlerde izleyecek pek anime serisi bulamadığım için anime filmlerine yönlendim. Bu yüzden blogun epey yararlı olacak benim için. Kesinlikle devam etmelisin.Eminim yazdıkça kendini geliştireceksin. Ben de şimdiye kadar Hosada Momoru'dan: Ookami Kodomo no Ame to Yuki,Toki wo Kakeru Shoujo,Summer WarsSatoshi Kon'dan:Tokyo Godfathers,Paprika,Perfect Blue(Millennium actress'i de en kısa sürede izlemeyi düşünüyorum.)Shinkai Makoto'dan: (Bu adamın filmlerinin çizimleri çok güzel ama aşırı sıkıldım 2 filmi de zor bitirdim. Hiç olay yok, içimi ısıtan bir duygusallıktan ziyade, durağan bir atmosferi vardı.)Byousoku 5 CentimeterKotonoha no Niwabunlar dışındaHotarubi no Mori e (Bu da çok sıkıcı geldi, herkes duygusal deyip beğeniyor ama ben hoşlanmadım.)bi de Nerawareta Gakuen izlemiştim.Ayrıca izlediğim serilerin eğer filmleri olursa onları da izlemeye çalışıyorum. Ama dediğim gibi 100 seriyi aştı izlediğim animeler. Belli bir düzeye ulaştım, anime filmlerinde geri kaldım. Onlardan da epey izleyip, hakim olmak istiyorum, çünkü anime filmlerinin çizimleri daha da güzel oluyor ve kurguları da epey karışık ve izlemesi keyifli oluyor.
  21. celinegirls

    Japonya'dan Yeni bir Meme Akımı

    Tumblrda son günlerde çok rastlıyorum. Çok eğlenceli. Bugünlerde bizdeki Nur Yerlitaş capsleriyle birlikte en yaratıcı ve keyifli çalışmalardan biri. Daha fazlasına bu linkten ulaşabilirsiniz. www.tumblr.com/tagged/pregnancy-test
  22. celinegirls

    Abi bu adam çok kawaii...

    Aynısını ben de düşünmüştüm. Örneğin Hakuouki diye animesi de yapılan bir otome oyunu vardı. Shinsengumi dönemindeki Hijikata, Toshizou Okita, Souji gibi tarihi karakterler sevgiliniz oluyor ve aşk yaşıyorsunuz ya da bu yaz çıkan Bakumatsu Rock animesinde de gene aynı tarihi kişilikler rock yıldızı. (O da bir müzik oyunundan uyarlamaydı.) Keza Gintamada da aynı şekilde. Bence Türkiye'de Atatürk, Kazım Karabekir, İnönü vb. tarihi kişilikleri bu konuma soksalar bizim halk kriz çıkarır, dalga mı geçiyorsunuz varlıklarıyla falan derdi ama ben böyle düşünmüyorum. Japonlar tarihi kişiliklerini çok iyi yaptıkları bir alanla birleştirerek anıyor ve yeni nesillere de geçmişlerini aktarıyor. Bence bu çok güzel bir şey. Keşke ülkemiz de bu alanlarda gelişip böyle çalışmalar yapsa. Nobunaga Concerto da çok iyi bir anime bu arada Oda Nobunaga'yı anlatan. Mutlaka izleyin.
  23. Harika bir haber. Animeyi çok beğenmiştim. Biraz Durarara!! havası da vardı. Özellikle kullandıkları renk düzenleri çok değişik ve hoştu. Karakterler çok havalıydı. Kuroh Yatogami favorimdi. Animasyon kalitesi de yüksekti. Özellikle şu kaykaylı karakterin kaykay sürdüğü ve kaykayla dövüştüğü sahnelere bayılmıştım. Son ana kadar süren gizem de müthişti. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
  24. celinegirls

    Bleach Animesinin 10. Yılı

    Çok güzel bir yazı olmuş. Bleach benim için de yeri ayrı ve çok özel bir anime. Umarım kısa sürede animeye kaldığı yerden devam etme kararı alırlar. İlk 18 bölümü okulda geçtiği için çok sıkıcıydı ama ne zaman ki Soul Society'e gittiler shinigamiler ortaya çıktı, ondan sonra anime müthiş derecede güzelleşti. Bleachte kaptanlara, teğmenlere bütün shinigami evrenine bayılıyorum. Normalde dövüş sahnelerinden, özellikle İchigo'nun dövüşlerinden sıkılırdım ama fake Karakura town arcındaki dövüşleri gördükten sonra daha da keyifli olmaya başlamıştı anime. Bence Tite Kubo'nun en büyük hatası Fullbringer arcıydı. Gerçekten çok sıkıcı ve hiç Bleachmiş gibi hissettirmiyordu. Yazıda da belirtildiği gibi eğer o arc yüzünden çoğu kişinin Bleach'e olan ilgisi azalmasaydı belki de anime şu an hala devam edebilirdi ama ben gene de Tite Kubo'nun şu an mangada devam ettiği arcı en güzel şekilde sonlandırıp hayranlarının güvenini yeniden kazanacağını tüm kalbimle inanıyorum.
  25. Arkadaşlar burada aslından baka baka çizdiğim 2 adet resmi sizinle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. (Boyutları büyük olduğu için linklerini koydum.) http://fav.me/d6svh2o Karneval'dan Gareki http://fav.me/d6svhcz Brothers Conflict'ten Fuuto Asahina
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.