Jump to content

Shinkaya-kun

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Shinkaya-kun hakkında

  • Doğum günü 09/28/1998

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Son profil ziyaretçileri

318 profil görütülenme

Shinkaya-kun üyemizin başarıları

  1. Shinkaya-kun

    Shinkaya-kun

    Hoş buldum, ensemi geçti omuzlarıma hafiften gelmeye başladı :D
  2. Shinkaya-kun

    Shinkaya-kun

    Benimki baya eski ya, Genoa'ların CT150 tarzı bir modeli olması lazım, WiFi, 3G falan yok birde Java işletim sistemi, çöp ama iş görüyor :D Hoş bulduk :lol: Hoşbuldum :) Forumlarda kolay kolay sıkılmam ya ben :D hoşbuldum :P
  3. Shinkaya-kun

    Shinkaya-kun

    Teşekkürler, hoş bulduk :) Hoş bulduk dostum, bir seneyi geçik süredir uzatıyorum ama okuldaki hocalarla yaşadığım problemlerden dolayı kestirmek zorundayım, ama psikolog tarzı birinden belge ile buna karşı çıkılabiliyor sanırsam.Özgüven kaybı gibi ıvır zıvırlar ile :D Teşekkürler, hoş bulduk. Hoş bulduk :)
  4. Lisbeth gereksiz davranışları ve yerli yersiz sapıklıklarıyla komiğime giden bir karakter, Extra bölümü izleyenler havuzda Suguha'yı nasıl taciz ettiğini bilirler :D Ondan sonra en başta Klein, harbi kral adamdır kendisi sonra sonra şey, hah Asuna yerim onu, Kirito çoğu zaman salak salak davransa da ana karakter olması iyi bir izlenim yaratıyor kendinde.Suguha.. SUGU! En favori karakterim diyebileceğim kişi, çoğu zaman ağır depresyon modunda takılsada kuzenine aşık olduğunu duyduğumda bir de oyundaki Kirito'nun kuzeni (sözde abisi) olduğunu öğrendi sahnelerde gerçekten yerlere yatmıştım, tabiri caizse acayip g** olmuştu :D Tabi bu kadarla bitmez favorilerim. Heathcliff, Asuna'nın lonca lideri, meşhur GM'imiz ve oyunun yaratıcısı olan Kayaba Akihito, o görkemli görünüşü, büyük kılıcı ve ilahi kalkanı ile tam bir savaşçı.Kirito'yla düello atarken kendini buff'lamasa ve boss keserken Immortal Object kullanmasa daha bir gözüme girerdi. Asada, ikinci sezona başladığımda cidden favorim olan bir karakter.Birini öldürdüğü için sürekli kendini suçlayan ve bu yükü taşımaktan korkan birisi, yaşadığı olay yüzünden silahlara karşı bir fobisi olmasından dolayı bu fobisinin üstünden gelmek için (sözde arkadaşı) Shinkawa'nın önerisi ile GGO'ya başlayan ve oyunun en iyi keskin nişancısı olan kişi, ileriki bölümlerde Asuna'nın pabucunu dama atabileceğini düşündüğüm karakter.
  5. Shinkaya-kun

    Shinkaya-kun

    herkese teşekkürler :)
  6. ALPAY SEZER - SHINKAYA-KUN Kaliteye aldırmayın, Samsung kamerası bu kadar oluyor :P Merhaba arkadaşlar, ben Alpay.Anime izlemeye bir kaç hafta önce sınıf arkadaşımın Sword Art Online'ı tavsiye etmesi ile başladım ve gerçekten bu ortama çok ısındım.Forum hesabı açma fikrini bayadır düşünüyordum fakat üşendiğim için açmıyordum ki LoL'e gelen 1,5GB'lık patch'i beklediğim için yapacak işim olmadığından yapayım dedim :D forumu bayağı gezindim ve gerçekten Japon kültürü olsun, dil kuralları ve benzeri olsun öğrenmek istediğim bir çok bilgiye eriştim.Aslında Japonya hayallerim yeni yeni başladı ve nasıl desem bilmiyorum ama her şeyden çok bir Japonya vatandaşı olmak, dillerini konuşabilmek istiyorum, fazla gevelemeyeceğim, herkese merhaba!
  7. Ağırlıklı olarak rap dinlerim, G-Eazy, A$AP Mob ve Raider Klan favorilerim arasında.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.