Jump to content

rezalet

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

    Yok

rezalet hakkında

  • Doğum günü 01/01/1989

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

rezalet üyemizin başarıları

  1. Süper oldu :D en azından adama benzeyecek şimdi :) babasının geldiği sahnelerde çok hoş olmuş.. Birşey daha dikkatimi çekti farkettiyseniz kılıcı sanki uyanmış gibi eskisi mumya gibi sarılıydı.. nihai halindekinin büyük versiyonu gibi olmuş..
  2. Umarım japondur, hiçbirşey anlamadım ama saçmalığını izlerken gülmesi güzel oluyor :D ponpon hayatın anlamı.. (benim yaptığım gibi izledikten sonra paylaşanın kulaklarını çınlatmayın)
  3. rezalet

    Fan-art Yarışması - SONUÇLANDI-

    yarışmaya katılanların maşallahı var ama 7, 11, 16 ve 17 ilgimi çekti.. 7 deki ayrıntılar ile 11 deki renklendirme süper olmuş (16 ile 17 de mangadan kesilmiş gibi).. çalışmalar çok güzel olmuş kimin 1. olacağını merak ediyorum ;D
  4. Gintoki & Sasuke iyi olur :D ama sasuke değilde gintokiye benzer başka bi karakter olsaydı daha iyi olabilirdi :D
  5. Gintama'nın bölüm sayısı daha da birikmeden çevirilerinin bulunup yüklenmesi çok güzel olur :D
  6. rezalet

    Zetsu

    mangada onla ilgili birkaç bilgi geçiyordu galiba, 2 ayrı karaktere sahip çok garip bi yaratık.. siyah kısmı baya bilgili (özellikleri bilinmiyor) beyaz tarafın da yaptığı dönüşümler, kurduğu tuzaklar farkedilmiyor.. pek çaktırmasalarda baya güçlüler.. kesinliği belli olmayan Zetsu ile ilgili büyük spoiler (çıkalı çok oldu, ona göre değerlendirin) Akutsuki'nin 1 numarası olması baya mantıklı, Madara'ya savaşacak orduyu zetsu (beyaz kısım) üretti :)Beyaz kısmı baya kullanışlı, siyah kısmınında güçleri bilinmiyor herşey olabilir :-\
  7. rezalet

    Animelerde En Çok Güldüğünüz Sahneler?

    beklenmedik komedi de golden boy gibisini görmedim.. seri zaten kısa çizimleri eskide olsa izlenmeli.. ilk bölümdeki yakuza.. her bölümdeki iğrenç fantezisi.. yüzmeyle alakalı bölümde kendini kanıtlama kısmı..
  8. ShadowWolf un cevapları baya mantıklı.. Jeremiah Lelouch un ölüm şekline saygıda duyuyor olabilir.. 3. sezonunu bilmiyorum ama ilerleyen bölümlerinde lelocuh orataya çıkabilir.. (tutulmaz ise lelocuh a bağlamalarında fayda var :D )
  9. rezalet

    Gantz'ın sonu (Spoiler içerir!!!)

    yanlış hatırlamıyorsam kara küremizin içindeki arkadaş mola vermeden önce arızalar çıkartıyor, ünlü kızımızda bizim başroldeki sapığı sevdiğinden ağlayarak başkasını diriltmesini istesede kara küredeki cıbıldak kızımızın gönülden istediği başrol oyuncusundan bi dene daha diriltiyo.. mangası ile animesi arasında farklılıklar olabilir..
  10. rezalet

    Gantz'ın sonu (Spoiler içerir!!!)

    animesini izlemedim ama mangasını okursan anlarsın :D
  11. Çok iyi oldu çok güzel oldu.. Teşekkürler.. :) İnş. aksilik çıkmazda yarıda kalmaz çevirilerin.. :D
  12. rezalet

    Claymore (süper)

    "anime dedinmi başrolünde güçlü bi erkek olucak aga" şeklinde düşünen arkadaşım tavsiye edince izliyeyim dedim.. yeni bitirdim, sıkıntıya birebir.. umudum olmasada inş 2. sezonu çıkar.. ???
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.