Jump to content

Mizura

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Mizura hakkında

  • Doğum günü 20 Aralık

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female
  • Konum
    İstanbul / Bahçelievler

Mizura üyemizin başarıları

  1. Mizura

    Hashirama Senju mu ? Uchiha Madara mı ?

    Madara her şekilde şimdiki haliyle daha güçlü ama Senjutsusu da var,Hashirama diyorum.
  2. Mizura

    Naruto Last Battle ( Manga Spolier )

    Manga 699 ve 700. sayıda Naruto ve Sasuke taijutsu yoluyla savaşıyor.En sonunda Chidori ve Rasengan (gelişmiş halleri) ile savaşı bitiriyorlar ama Naruto'nun sağ eli Sasuke'nin sol eli kopuyor yani elsiz düşünün. Böyle kalmıyolar tabi Tsunade Hashirama hücrelerinden Naruto'ya protez el yapıyor. 700. sayıda ise Naruto Hinata ile Sakura Sasuke ile evleniyor ve Sakura'nın kızı, Hinata'nın hem kızı hem oğlu oluyor kızı hatırlamıyorum ama oğlanın adı Bolt du zannedersem. Bolt da babası Hokage olduğundan kendisiyle ilgilenmesini istiyor ve Naruto'nun çocukken yaptıklarının aynısını yapıyor babası da 7. hokage Naruto.Ayrıca Shunshin No Jutsu'yu öğrenmiş, kunailer olmadan istediği gibi ışınlanabiliyor Bleach animesindeki Flash Adım gibi :)
  3. Mizura

    Bence Sasuke ölür![Spoiler İçerir]

    sasuke ölmüyo mangada okudum her ne kadar sasuke malından nefret etsem de ölmüyo savaş bitince normalde idam cezası alması lazım ama savaşın bitimine yardım ettiği için bıraktılar bacımı ama imana geldi jiraiya gibi gezgin olup konoha dan ayrıldı ayrıca inanamıyorum ama Sakurayla evleniyor Sasuke!
  4. Mizura

    Mangakalardan Naruto’ya Övgüler

    aynen çocukları da anlatabilir belki ama Uzumaki klanını anlatsa daha güzel olurdu :)
  5. Mizura

    Naruto (Spoiler İçerir)

    Naruto ve Sasuke son savaşını yapacak Sasuke imana gelecek ve Konoha tarafına geçecek. Jiraiya gibi bir gezgin olacak ve Konoha'ya geldiğinde Sakura ile evlenecek Naruto da Hinata ile evlenecek ayrıca Naruto 7.hokage olacak ve taştan yüzünü de yaptırmış olacak. Hepsi manganın 699. ve 700. (yani son sayı) sayısında gösteriliyor.
  6. Mizura

    Naruto Last Battle ( Manga Spolier )

    Naruto last battle mangada yazıyo ikisi de ölmüyo ikisinin de eli kopuyo filmde de sağ elinde sargı vardı iyileşme sürecinde galiba bu arada spoiler tuşu nasıl yapılıyor?
  7. Shinobi dünyasında kuralları çiğneyenler aşağılıktır ama arkadaşlarını ölüme terkedenler aşağılıktan da beterdirler

  8. Mizura

    Mangakalardan Naruto’ya Övgüler

    Ne desek boş millet gördüğümüz gibi cidden bitti yani elimizden bir şey gelmez artık ama hala şaka gibi ya inanamıyorum 15 yıllık anime nasıl bitti ... bu kadar sakinim çünkü daha film var ayrıca devam mangası yapılacağını öğrendiğimde de rahatladım ama büyük savaşlar olmayacakmış çok da bişi beklemiyorum ama bu Naruto illa bişeyler olcaktır beğeniceğimiz bişiler mangayla ilgili diğer konuya da yazmıştım zaten bu devam mangasında Uzumaki tarihi anlatılırsa iyi olur çünkü anlatılmayan bi o kaldı zaten :)
  9. Mizura

    Naruto’ya Yeni Devam Mangası Geliyor!

    Kishi zaten anlatabileceklerini anlattı daha neyi anlatacak bilmiyorum filmde de Otsutsukilerle ilgili bir konu anlatılıyor ee geriye ne kaldı Uzumaki klanının tarihini ele alırsa bi o kaldı yani. bide Kushina nın öldüğü gün bi kadın ona Kushina-sama demişti neden "-sama" Kushina özel birimi değilmi eğer özelse Naruto gerçekte kim bunları anlatırsa çok güzel olur bence umarım bu "-sama" kelimesini izlerken farketmişsinizdir gerçi Kushina da Uzumaki Mito ya "-sama" diyor ama :) Neyse bekleyelim nede olsa bu manga Naruto yani illa güzel birşeyler olacaktır :)
  10. Mizura

    Naruto Final

    çok abarttım dimi naruto bitti zaten manga 699-700 internete kondu ve 700 naruto nun son sayısı 699 da savaş tamamen bitiyo sasky ve nardo arkadaş oluyo,700 de ise naruto ve hinata sakura yla da sasuke evlenmiş hepsinin çocukları olmuş ve naruto HOKAGE OLMUŞTU çocuğunu yetiştiriyodu ayrıca shunshin no jutsu yu kunai olmadan yapıyordu
  11. Mizura

    Naruto Final

    harikaydı sonu
  12. Mizura

    Naruto Final

    Haklısın , Naruto biterse eğer Bleach bittiği zamankinden daha büyük bir üzüntü saracak beni Naruto özeldi üzerinde çok durulmuş , düşünülmüş kaliteli bir animeydi aynısını kolay kolay yapamazlar bidaha bu yüzden ben içimden ağlarım Bleach hep aklımda karakterleri hiç unutmayacağım animeciliğe ben Bleach le başladım ve alıştım en çok ta Naruto'ya. Naruto biterse ben :desperate1-onion-head-emoticon:. Üzüntüden başka anime izleyemezsem ben :dead-onion-head-emoticon: (animecilik için).
  13. Mizura

    Naruto (Spoiler İçerir)

    Naruto biterse kalbimde büyük bir boşluk açılacak izleyecek ve bu kadar sevecek hangi animeyi bulacağım ben? bu arada manga 698 i okudunuz mu arkadaşlar bana göre Sasuke artık imana gelmiş gibi duruyor Sasuke'nin sol eli Naruto'nun sağ eli gitti o karakterleri öyle görmek gerçekten içimi acıttı ikisinden biri ölecek te Naruto ölemez ana karakter ama Sasuke de ölemez çünkü filmde tasarımı var filme de Naruto'nun sağ eli sargılı iyileşme sürecinde olduğunu düşünüyorum ben Sasuke öölmeyecek diyorum ama Naruto'ya karşı hala garezi varsa en kötü şekilde gebersin,ölsün :angry:
  14. Mizura

    The Last: Naruto the Movie’nin Yeni Videosu

    Bayanlara özenildiği açık beklenen de oldu Naruto Sakura'yı bıraktı sizce de Hinata'yla ilişki kurmuş gibi gözükmüyo mu? ayrıca Ootsutsuki ile ilgili konu ele alınmış 1000 yıldır Ootsutsuki'nin yaşaması imkansız ayrıca nedir o tip hepsi büyümüş güzelleşmiş yakışıklı olmuş ama Naruto asker tıraşı yaptırmış babasına bak Naruto'ya bak o tipi görünce aman tanrım didim :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.