Jump to content

Coolkinq12

Üyeler
  • İçerik sayısı

    88
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Coolkinq12 kullanıcısının son zaferi 10 Temmuz 2020

Coolkinq12 en beğenilen içeriğe sahiptir

2 Takipçi

Coolkinq12 hakkında

  • Doğum günü 04/19/1996

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    Bezdim.
  • Web Sitesi
    https://hepcizgi.com

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Türkiye
  • İlgi Alanları
    Çizgi roman çevirmeni, editörü.
    Bir zamanların anime çevirmeni.
    Şu anda sadece Youtuber ve de Designer.

Son profil ziyaretçileri

2914 profil görütülenme

Coolkinq12 üyemizin başarıları

  1. Merhaba, ben de sizin gibi eski nesil birisiyim. On senelerdir anime izlemekteyim ve oğlunuza önermek istediğim sadece bir adet seri mevcut. "One Piece" isimli yapım cidden efsane bir anime. Lütfen uzun soluklu serileri ticaret amaçlı düşünmeyin bunu oğlunuz ile birlikte One Piece izleyince çok daha iyi anlayacaksınız.
  2. Ne alaka, saygı zoruyla 500 bölüm izlemek? O zaman, one piece'nin 20.inci yılını kutlamak amacıyla tekrar baştan izleyip güncele gelelim ne dersiniz?
  3. Coolkinq12

    Animelere telif hakkı gelebilir

    Videoların çöpe gitmesi imkansız. Turkanime.tv; PHP uzantılı bir site olduğu için her eklenilen anime, veritabanına kaydediliyor ve site admini olan kişi istediği zaman o veritabanını indirebiliyor veyahut kendi veritabanını aktarabiliyor.
  4. Coolkinq12

    Ayıp olur mu?

    yazık be bu seferde ben cevap alamamışım
  5. Coolkinq12

    Ayıp olur mu?

    Aaa! Arkadaşlar kusura bakmayın 1 sene sonra cevap vermişim halbüki :D
  6. Coolkinq12

    ( 13 / 13 ) The God of High School

    Evet ya, webtoon bir yerden sonra çooook bayıyor çünkü senaryo klasikleşmiş anime/mangalarınki gibi olduğu için aynı şeyi tekrar, tekrar okumuş hissine kapılıyorsun.
  7. Coolkinq12

    Ayıp olur mu?

    hahah sıkıntı yok halletmiş problemini o :D aga bee nolcak ki sanarsın 10 sene geçmiş hehe acilen hastaneye gitmen gerek senin
  8. Arkadaşlar, şimdi cevap versem ayıp olur mu çünkü bir kaç sene daha beklemeyi düşünüyorum da ondan sorayım dedim...
  9. Coolkinq12

    Anime Üzerine Soğuk Espriler

    Natsu gemiye neden binemiyormuş? -Çünkü, gemi ejderhanın üstünde seyahat etmek istiyormuş.
  10. Coolkinq12

    JoJo Animesi için yardım (2)

    Haklısın, ben de hiç sevmedim çünkü çöp bir sezon ben o sezonu atlamıştım direk 5.sezona yani giorno sezonuna geçmiştim. Her şeyi anlıyorsun sadece, "ok" diye bir mevzu var.
  11. Coolkinq12

    Merhaba Tekrardan

    Hoşbulduk, teşekkürler. Kanalımın adını YouTube'ye "Sürekli Dizi Final İzle" yazarak 1 milyon görüntülenmeyi aşmış videoya tıklayarak öğrenebilirsiniz.
  12. Coolkinq12

    ( 13 / 13 ) The God of High School

    Webtoonunda günceldim çok sağlam seridir animesini 4 gözle bekliyorum ama webtoon'da bir kaç bölüm sonra martial arts kısmı ve bu bir anda oluyordu yapan kişi okuyucuya yediremediğinden dolayı bu sebepten ötürü bırakmıştım.
  13. Daha önce bir tanışma konusu açmadığımı fark ettim ve bir kaç senedirde foruma girmiyordum bu yüzden kendimi tanıtmak istedim comeback niyetine. Ben Burak, 24 yaşındayım. Bu siteyi ilk olarak 2013'de keşfettim 2010'dan beri de online olarak anime izlemekteyim. TV'de izlediğim ilk animem Heidi, Online olarak ilk izlediğim anime ise Naruto idi. MyAnimeList'e göre an itibarı ile, izlediğim 25 325 bitirdiğim 25 beklemede bıraktığım 91 ve izleyecek 280 animem var. (Totalde 746 anime. 6,587 bölüm izlemişim.) Okuduğum toplamda 50-60 küsür manga/webtoon mevcut. 2014'de manga çevirmenliği ve editörlüğü yapmaktaydım 1 sene devam etti bu daha sonra 2015'de anime çevirmenliği yaptım Naruto: Shippuuden çevirdiklerimin arasındaydı. Bu sene itibari ile manga editörlüğüne geri döndüm ve sevdiğim bir fansubta çalışıyorum hatta yarın teslim etmem gereken 2 bölüm var ama daha başlamadım bile. Korona sebebiyle düzgün bir uyku düzenim yok zaten normaldede yoktu şimdi hepten gitti. Korona sebebiyle çalışmıyorum ve okumayı düşünüyorum. YouTube kanalım var yaklaşık 7 bin abonesi ve 5 milyon görüntülenmesi olan bir kanal burayı bırakıp çizgi film sitesi açmıştım 2 sene idare ettim ayrılıp ortağıma devrettim. İşte benden bu kadar memnun oldum herkesle.
  14. Coolkinq12

    Koten Fansub

    Kot&Short öhöm. Her neyse, nacizane bir espri yaptım orada lakin içtenlikle, başarılar diliyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.