Jump to content

Tumor AB

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

Tumor AB üyemizin başarıları

  1. Tanıtım : ARE YOU SURE SAO olayından bir yıl sonra Kirito, Japonya'nın İçişleri ve Ulaştırma Bakanlığı'nın "VR Bölümünden" Seijiro Kikuoka'nın tuhaf isteğiyle karşılaşır. Gun Gale Online adı verilen VRMMO oyunundaki "Ölüm Silahı" hakkında bir soruşturma vardır. Avatarı bu siyah silah tarafından vurulan oyuncu gerçek hayatta da hayatını kaybeder. Kikuoka'nın tuhaf isteğini reddedemeyen Kirito sanal dünyanın gerçek dünyayı etkileyebileceğine tam ikna olmasa da oyuna girer. Daha sonrasında Kirito hiç bilmediği bir dünyada "Ölüm Silahı" hakkında ipucu bulmaya çalışır. Bu yolda da Sinon adlı “Hecate II” silahı kullanan bayan bir keskin nişancı Kirito'ya yardım eli uzatır. Sinon'un da yardımıyla "Ölüm Silahı"nı bulabilmek umuduyla "Mermilerin Mermisi" adlı GGO'daki en iyi silah kullanıcıların seçileceği turnuvaya katılıp gizemli bir kişiyle temas kurmaya karar verir. Bölüm 1 Bölüm 10 Bölüm 2 Bölüm 11 Bölüm 3 Bölüm 12 Bölüm 4 Bölüm 13 Bölüm 5 Bölüm 14 Bölüm 6 Bölüm 15 Bölüm 7 Bölüm 16 Bölüm 8 Bölüm 17 Bölüm 9 Bölüm 18 *Herhangi bir altyazılı eklemedim.(Gömülü altyazı yoktur.) *Tüm bölümleri -mediafire- bulut hesabımdan paylaşıyorum.İnternet Download Manager vb. gibi programlar ile seri bir şekilde indirebilirsiniz. *Eğer hizmetlerimden memnun kalırsanız, kendi gönlünüzce bağış yapabilirsiniz. Yeni blog adresim : animearsivi.blogspot.com Anime Sokağı iyi seyirler diler. Not : Yeni bölüm geldikçe bu konuya yine 1080p olarak yükleyeceğim.
  2. 100 yıllık mistik bir geçmişe sahip olan 'Sword Art Online' oyununun içinde sıkışıp kalmış olan insanlar bu oyunu oynayabilmek için Sinir Sistemi Aletlerini kullanmaktaydı. En iyi oyunculardan biri olan Protagonist Kirito, bu gerçekle tanıştı. Dev bir kalede, tek bir oyuncu olarak bu oyunu oynuyor! ---- 'Aincrad'. Bu ölümcül oyunu bitirebilmek ve karmakarışık bu lanet dünyadan çıkabilmek için tek çaresi 100 bölümü de geçmek. Kirito bu oyunu kazanabilecek mi? Yoksa bu Dünya'nın derinliklerinde yok olup mu gidecek? Bölüm 1 Bölüm 11 Bölüm 21 Bölüm 2 Bölüm 12 Bölüm 22 Bölüm 3 Bölüm 13 Bölüm 23 Bölüm 4 Bölüm 14 Bölüm 24 Bölüm 5 Bölüm 15 Bölüm 25 Bölüm 6 Bölüm 16 Bölüm 7 Bölüm 17 Bölüm 8 Bölüm 18 Bölüm 9 Bölüm 19 Bölüm 10 Bölüm 20 . * Altyazıları bölüm klasörlerine ekledim.Hiçbir sorun yoktur. * Tüm bölümleri -mediafire- bulut hesabımdan paylaşıyorum.İnternet Download Manager vb. gibi programlar ile seri bir şekilde indirebilirsiniz. * Yeni blog adresim : animesokagi.blogspot.com
  3. Alucard yakalandıktan sonra deneysel olarak güçlendirilmiş olağanüstü bir vampirdir en büyük amacı gücünü tam anlamıyla sınayabileceği asıl "ölümsüz olan"ı bulmaktır. Seras Victoria sonradan Alucard tarafından vampire dönüştürülmüş bir polis memurudur. İkisi beraber merkezi Britanya da olan ve gecenin yaratıklarına savaş açmış tarihi Hellsing organizasyonunun birer parçasıdırlar. Bu organizasyonun Lideri ve sahibi Sir Integra Wingates Fairbrooks van Hellsing'dir.Sadık yardımcısı Walter C. "Shinigami" Dornez'in de yardımıyla insanlığı tehdit eden karanlık güçlerle savaş halindedirler. tatusevgisi Bölüm 1 Bölüm 6 Bölüm 2 Bölüm 7 Bölüm 3 Bölüm 8 Bölüm 4 Bölüm 9 Bölüm 5 Bölüm 10 Toplam Boyut : 9.5 GB * Seslendirme Japonca ve İngilizcedir. * Altyazıları bölüm klasörlerine ekledim.Hiçbir sorun yoktur. * Tüm bölümleri -mediafire- bulut hesabımdan paylaşıyorum.İnternet Download Manager vb. gibi programlar ile seri bir şekilde indirebilirsiniz. Yeni blog adresim : animesokagi.blogspot.com Anime Sokağı iyi seyirler diler.
  4. Avrupa'da vampirlere karşı verilen savaşta en önde savaşan kurum olan Hellsing Institute ve onun gizli silahı Alucard, son görevde bir köyü neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı köye bir süre önce gönderilen polis güçleri saldırıya uğramış ve içlerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Tam vampirin eline düşmüşken içeri Alucard girer ancak dövüş sırasında Seras yaralanır. Ona ölmek üzere olduğunu söyleyen Alucard, Seras'a iki seçenek sunar: Ya orada ölecektir, yada Alucard'ın kanını içerek yeniden doğacaktır. Seras ikincisini seçer. 1.Bölüm 6.Bölüm 11.Bölüm 2.Bölüm 7.Bölüm 12.Bölüm 3.Bölüm 8.Bölüm 13.Bölüm 4.Bölüm 9.Bölüm 5.Bölüm 10.Bölüm * Japonca ve İngilizce Seslendirmesi mevcuttur. * Tüm altyazıları kontrol etmiş olup, bölümün içine kopyaladım.(Altyazılar gömülü değildir.) * Tüm bölümleri -mediafire- bulut hesabımdan paylaşıyorum.İnternet Download Manager vb. gibi programlar ile seri bir şekilde indirebilirsiniz. * Eğer hizmetlerimden memnun kalırsanız, kendi gönlünüzce bağış yapabilirsiniz. Yeni blog sitem : animesokagi.blogspot.com Anime sokağı iyi seyirler diler.
  5. @extreme Kontrol edipte yayınladım. Altyazı senkronizasyonlarında herhangi bir problem yoktur.İçin rahat bir şekilde indirebilirsin kardeşim. "Video formatı, ortalama video boyutu (MB), türkçe altyazının çevirmeni" konusunda doğru söylüyorsun.Bir dahaki paylaşımımda ekleyeceğim.Ayrıca eğer video boyutunu küçültürsem, kalitede düşmüş olacaktır ve benim amacım hd paylaşmaktır.Yorumlarınız için teşekkürler.
  6. 10 Ağustos 2010'da, Britanya imparatorluğu Japonya'ya savaş açar. Japonya, Britanya İmparatorluğu'nun en yeni silahı olan "Knightmare Frame"e karşı hiçbir şey yapamaz ve istila edilir. Japonya’nın adı "Alan 11" olarak değiştirilir ve vatandaşlarına da "11'ler" adı verilir. Japonya'da yaşayan Britanyalı Lelouch, Britanya'yı yok edeceğine yemin eder. SEZON 1 SEZON 2 1. Bölüm 11.Bölüm 21.Bölüm 1.Bölüm 11.Bölüm 21.Bölüm 2.Bölüm 12.Bölüm 22.Bölüm 2.Bölüm 12.Bölüm 22.Bölüm 3.Bölüm 13.Bölüm 23.Bölüm 3.Bölüm 13.Bölüm 23.Bölüm 4.Bölüm 14.Bölüm 24.Bölüm 4.Bölüm 14.Bölüm 24.Bölüm 5.Bölüm 15.Bölüm 25.Bölüm 5.Bölüm 15.Bölüm 25.Bölüm 6.Bölüm 16.Bölüm 6.Bölüm 16.Bölüm 7.Bölüm 17. Bölüm 7.Bölüm 17.Bölüm 8.Bölüm 18.Bölüm 8.Bölüm 18.Bölüm 9. Bölüm 19.Bölüm 9.Bölüm 19.Bölüm 10.Bölüm 20.Bölüm 10.Bölüm 20.Bölüm Altyazıları Altyazıları Toplam Boyut : 17.6 GB * Japonca ve İngilizce Seslendirmesi mevcuttur. * Tüm altyazıları kontrol etmiş olup, bölümün içine kopyaladım.(Altyazılar gömülü değildir.) * Tüm bölümleri -mediafire- bulut hesabımdan paylaşıyorum.İnternet Download Manager vb. gibi programlar ile seri bir şekilde indirebilirsiniz. Yeni açtığım blogum : animesokagi.blogspot.com
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.