Jump to content

eness006

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne eness006 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Sinsine, 6 dakika önce yazdı:

    Emek verenlere teşekkür etmeye erinip bölümler ya da seri hakkında hiçbir yorum yapmadan sadece şikayet etmek ya da bölüm sormak amacıyla geliyorsanız yorumunuzun silinmesine bir zahmet şikayet etmeyin. Önce üslubunuza dikkat edin, tanımadığınız ve teşekkür dışında hiçbir beklentisi olmadan size yardımcı olan, imkan sağlayan insanlarla nasıl konuşacağınızı öğrenin, sonra bir sıkıntınız olursa dile getirirsiniz. Bu açıklamalara rağmen yine de ANLAYACAĞINIZI sanmıyorum ama bizdeki de bir umut işte. Beğenmiyorsanız bizden izlemeye devam etmek zorunda değilsiniz. Serinin İngilizcesi de mevcut, gidip İngilizce izleyebilirsiniz dilerseniz. 

    Öncelikle hiç bi şekilde kötü bir üslup ile yazmadım. Hata olduğunu düşündüm yorum attığımda. "Çeviri için teşekkürler. 1 bölüm geriden geliyorsunuz ama bir sonraki bölüm nezaman çevrilir?" Sizce bu cümlede üsluba aykırı bir yer varmı ilk 2 yorumumda bu şekildeydi. Cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim.

  2. Yaptığım yorumları neden sildiğinizi ANLAMIYORUM. İnsanlara bir teşekkür çok zor değil diyorsunuz çevirmenler olarak ama ben gelmiş foruma üye olmuş teşekkür eden bir insanım, cevap vermeye eriniyorsunuz üstüne üstlük yorumumu siliyorsunuz. 13. Bölüm yayınlandı tahmini çeviri tarihi ne olur diyorum. Yorumu siliyorsunuz. Size en iyisi sessiz teşekkür etmeyen sadece çevirilince izleyen insan lazım sizde haklısınız. TEŞEKKÜRLER

    Sinsine, 18.01.2019 - 01:19 yazdı:

    12. Bölüm eklendi. İyi seyirler...

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.