Jump to content

SuskunGeveze

Üyeler
  • İçerik sayısı

    24
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

SuskunGeveze kullanıcısının paylaşımları

  1. Yayın Tarihi: 9 Ocak 2019 ~ ? Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Romantizm, Fantastik, Dram, Seinen Ülke: Japonya Dil: Japonca Konu: Iwatani Naofumi, kahraman olmak için 3 kişi ile birlikte paralel bir dünyaya çağrılır ve bu çağrılan kahramanlar efsanevi ekipmanlarla donatılıdırlar. Kalkan Kahramanı olan Naofumi ise deneyimsizliği ve yetersizliğinden dolayı en zayıf kahraman olarak görülür ve ihanete uğrar. Kendine ihanet edenlerden intikamını almaya ant içer. Böylece paralel dünyadaki kaderi başlar... İlk üç bölümün altyazısını buradan veya buradan indirebilirsiniz. Keyifli seyirler.
  2. Katılımınız için teşekkür ederiz. Başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle!
  3. Evet arkadaşlar, ön eleme aşaması bitti. Elemeyi geçenlere mail gönderildi ama biz buradan da bildirelim. Elemeyi geçen arkadaşlar bundan sonra ne olacağını öğrenmek için buraya tıklayabilirler. Ayrıca 1. olacak hikayeyi oylayacaklardan birine ve tıkladığınız linkteki konu başlığının altına en güzel yorumu bırakana hediyelerimiz de var. Herkese bol şans!
  4. Hikaye yarışmamıza katılım için son 4 gün: Formu doldurup, formdaki hikaye adı ile wattpad'de başlamamış kişiler 9 Haziran'da tekrar kontrol edilecek olup, eğer hikayeleri yoksa direkt eleneceklerdir. Eğer yazdığınız halde aşağıdaki listede adınız yoksa bize ulaşın. Formu doldurup, formdaki hikaye adı ile wattpad üzerinde hikayesini yazmaya başlamış veya tamamlamış kişilerin listesidir. Cihangir Karaege Hasan Sancak Doğukan Yeltekin Tarkan Özel Ada Macur Doğa Özgüleç Başak Hiçyılmaz Emin Emre Kayış Merve Dalançıkar Ecem Ece Tılsım Çalpur Zeynep Gömleksiz Mahmut Tarık Üstündağ Defne Biçen Busenur Boyraz Yasemin Tusu Şeyma Yıldırım Recep Camgöz Nursu Arslan Zeycan Torun Yasin Oğurlu Cerensu Peksü Gülce Ergün Oğuz Atmaca Yusuf Furkan Paşa Sümeyye Görmüş Alara Işıklı Busenur Sülün İlayda İpek Mete Han Pala Sudenaz Okuyucu FORMU DOLDURMUŞ AMA HİKAYELERİNE BAŞLAMAMIŞ KİŞİLER: Cem Limon Kübra Güneruz Karya Nur Sanem Kurşunlu Simanur barasi Cihangir Karaarslan Defne Misal Safkan Zehra Nur Tokgönül Şevval Seher Çelebi Merve Çakır Eda Işık Fatih Uğur Atmalı Yeşim Aycan Erten Zeynep arslan Yağız Yılman Fikret yılmaz Ayşegül Ağır Berfin İlkutlu K.Alperen GÖKÇEN Sasami UKAWA K.alperen GÖKÇEN Çağrı abalıoğlu
  5. Hikaye başlığını Japonca yapmak zorunda değilsiniz, size kalmış. Karakter isimler Japonca olmalı.
  6. Finali olmasına gerek yok, kahramanların başından geçen 1 macerayı da konu alabilirsiniz, size kalmış.
  7. Öncelikle yarışma duyuru görselini Facebook profilinizde herkese açık bir şekilde paylaşmanız gerekmekte. Hikayenizi Wattpad sitenizdeki hesabınızdan yazmalısınız. Hikayenizi yazdıktan sonra başvuru formundaki bilgileri eksiksiz bir şekilde tamamlamalısınız. 9 Haziran 2016 saat 23:59’a kadar yazdığınız hikayede istediğiniz değişikliği yapmanız mümkündür. Kurallara dikkat etmeyi unutmayın, konuyu bir daha okuyabilirsiniz. Bol şans! :)
  8. Oluyor tabii ki, maksimum 2000 istiyoruz, 2000 altı da kabul.
  9. 1 bölümlük kahramanlarınızın macerasını anlatan bir hikaye yazabilirsiniz, size kalmış. :)
  10. Maalesef sınır 2000 kelime olarak belirlenmiştir. Bu kuralı 200-250 kelime uzatsanız da sorun etmeyiz.
  11. Hikayeye giriş ve ardından bir macera yazabilirsiniz, finale gerek yok.
  12. Finali istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Size kalmış bir şey. Etkileyici olduğundan emin olun. :)
  13. Evet, kurallarda da yazdığı gibi maksimum 2000 kelime kullanılmalı.
  14. Sadece kurallarda yazan geçerlidir. Yani final olmalı.
  15. Anime ve mangaseverler için hoş bir hikaye yarışması oluşturmaya karar verdik. Yeteneğinizi konuşturun ve ödülleri kazanın! İster sevdiğiniz bir anime veya manga serisini kendi hikayeniz ile finalize edin, isterseniz baştan bir hikaye yazın. Seçim sizin… Hikaye yarışmamızın kuralları: -Facebook sayfamızda paylaştığımız yarışma duyurusu görselini Facebook profilinizde herkese açık bir şekilde paylaşmanız gereklidir. -Sevdiğiniz bir anime veya manganın finalini kendinizce baştan yazabilir veya yeni bir hikayeoluşturabilirsiniz. -Katılımcılar hikayelerini WATTPAD sitesindeki hesaplarında yazmalıdırlar. Eğer yoksa bir Wattpad hesabı açıp, öyle yazmalıdırlar. -Hikayeler Türkçe dilinde yazılmalıdır. -Yazdığınız hikaye metni en fazla 2000 kelime olmalıdır. -Hikayedeki karakterlerin isimleri orijinal anime/manga havasından çıkmaması için Japoncaisimlerden seçilmelidir. –Sıfırdan yepyeni bir hikaye yazacaklar için, daha önce herhangi bir yarışmada ödül almış veya kendisine ait olmayan bir hikaye ile katılması yasaktır. -Bir kişi en fazla 1(bir) adet çalışması ile bu yarışmaya katılımcı olabilir. -Yarışma başlangıç tarihi 10.05.2016- Son katılım tarihi 09.06.2016’dır. Bu tarihler dışında gönderilen çalışmalar değerlendirmeye alınmaz. Hikayemi yazdıktan sonra ne yapmalıyım? Hikayenizi yazdıktan sonra (en azından başladıktan sonra) başvuru formunu doldurmalısınız. –Başvuru formundaki bilgiler eksiksiz ve doğru girilmelidir. Başvuru formuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 9 Haziran 2016 saat 23:59’a kadar yazdığınız hikayede istediğiniz değişikliği yapmanız mümkündür. CT Anime Kulübü Facebook sayfasındaki afişi kendi Facebook profilinizde paylaşmanız şarttır. Yarışma kurallarına “uymadığı tespit edilen” katılımcıların başvuruları iptal edilir. Tüm katılımcıların hikayeleri öncelikle tek tek okunarak CT Anime Kulübü ekibimizce ön elemeye tabi tutulacaktır. Ön eleme süreci 1 hafta sürecektir. Ön elemeden, çıkacak hikaye sayısı en az, 10 en fazla 20 olacaktır. Ön elemeden çıkarak sergilenmeye hak kazanan eserler, okuyucu oylamasına sunulacaktır. Okuyucu oylaması sonucunda kazanan kişiler, sunulacak manga listesinden istedikleri sıfır Türkçe manga ciltlerine sahip olacaklardır. 1. olan eser sahibi; 10 adet Türkçe Manga ve sürpriz anime ürünü 2. olan eser sahibi; 5 adet Türkçe Manga 3. olan eser sahibi; 3 adet Türkçe Manga 2 kişi de mansiyon ödülü olarak birer adet Türkçe Manga kazanacaklardır. TÜM KATILIMCILARA BAŞARILAR DİLERİZ. CT Anime Kulübü Facebook sayfamızı beğenin Twitter’da takip edin.
  16. Ve Magi hayranlarının beklediği an geldi çattı. Magi için yeni bir TV serisi geliyor. Yedi Denizin Ulu Kralı Sinbad-kun’un aslında Magi: Sinbad no Bouken adlı 5 bölümlük bir ovası vardı fakat şimdi Magi: Sinbad no Bouken‘i (Sinbad’ın Maceraları) kendine özel bir anime serisi olarak görebileceğiz. Peki, görebileceğiz de ne zaman görebileceğiz? Magi’nin yeni serisi karşımıza 2016 Nisan ayında çıkacak. Aynı zamanda bu güzel haber yanında bir PV ile geldi. İşte o PV: http://dai.ly/x3n1brf Serinin yapım kadrosu ve seiyuuları OVA serisinde görev alan aynı kişiler olacak. Hem yapım kadrosunda hem de seiyuu kadrosunda çok başarılı isimler yer alıyor. Bu da animeye olan umudumuzu arttırıyor. Yapım kadrosu: Yönetmen: Yoshikazu Miyao (Inazuma Eleven, Hellsing and Gad Guard openings) Script: Taku Kishimoto (Silver Spoon, Usagi Drop) Karakter Dizaynı: Soichiro Sako Müzik: Tomohiro Ookubo Stüdyo: Lay-duce (Go! Go! 575) Seiyuu Kadrosu: Sinbad: Daisuke Ono Yunan: Akira Ishida (Gundam SEED’s Athrun Zala) Badr: Katsuyuki Konishi (Kamina – Tengen Toppa Gurren Lagann) Esra: Yoko Hikasa Dragul: Tomokazu Sugita (Gintama’s Gintoki)Sinbad: Daisuke Ono Serendine: Ai Kayano (Meiko Hanma – AnoHana) Barbarossa: Koyasu Takehito Baal: Hiroki Tōchi Jaafar: Takahiro SakuraiSinbad: Daisuke Ono Hinahoho: Keiji Fujiwara Pipirika: Ayumi Fujimura Hikaye ise Sinbad’ın, Magi ile tanışmadan önceki yaşamını ele alıyor. Dileriz ki bu Magi serisi de bundan önceki sezonları kadar kendinden konuşturur ve bizlere hem görsel hem de müziksel açıdan güzel bir ziyafet sunar. KAYNAK: CosplayTurkiye
  17. Güncelleme: Son Katılım tarihi 8 Şubat 2016'dır.
  18. Cosplay Türkiye alt kulüplerinden henüz yeni açılan CT Anime Kulübü açılışı şerefine facebook sayfası üzerinden bir çekiliş düzenlemekte. Siz de katılarak, ödül kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Resme tıklayarak yarışma sayfasına gidebilirsiniz. 2 kişiye lisanslı Akatsuki(Naruto) Bileklik 3 Kişiye 3 adet mini Pokemon Figürü 2 Kişiye Dragon Ball Orijinal Poster 1 Kişiye Fairy Tail 3'lü figür seti 1 kişiye lisanslı Akatsuki(Naruto) Patch 1 Kişiye Gintama Figürü YAPMANIZ GEREKENLER: - CT Anime Kulübü facebook sayfasını beğenmek - Gönderiyi beğenmek ve "herkese açık" şekilde paylaşmak Son Katılım tarihi 8 Şubat 2016 olup kargo ücreti kazanan kişiye aittir. Ayrıca CT Anime Kulübünde görev almak isterseniz de aşağıdaki şartlara uyuyorsanız sayfa üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.