Jump to content

ayanatsume

Üyeler
  • İçerik sayısı

    548
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    ayanatsume got a reaction from efka in Anime İstek ve Önerileri   
    Clannad
    Ouran High School Host Club
    Lovely Complex
    Pandora Hearts
    Another
    Hepsinide tavsiye ederim güzel animelerdir :D
  2. Harika
    ayanatsume got a reaction from Usamedogan_ in Aşık Olunan Anime Karakterleri   
    1-Usui takumi ♥




     
    2-Zero Kiryuu (Kadersiz aşkım  :dying-onion-head-emoticon:  ... )



     
    3-Suoh Tamaki  :wub: 




     
    4-Yoshida Haru ♥ (saflığı ve karizması yeter ♥ :D )




     
    5-Psikopat Ayato ♥




     
    6-Veeee Tomoe ♥ ♥




  3. Beğen
    ayanatsume reacted to Darktower in YouTube Anime Olsaydı? - Hiç Komik Değil   
    https://www.youtube.com/channel/UCnLidXZf2eiEzyoWY5-txqw
  4. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Zamanc in D. Gray Man   
    Vay be baya anlamlıymış :D Saol çok teşekkür ederim gerçekten merakımı giderdin :D
    Uğraşmışsın ya yinede teşekkürler :D Saolsun Septnoir çevirmiş :D
  5. Beğen
    ayanatsume reacted to Black Angel in Doğum Günü Kutlama Bölümü   
    @ayanatsume Doğum Günün Kutlu Olsun 
  6. Beğen
    ayanatsume reacted to Barış D. Baryshx in Doğum Günü Kutlama Bölümü   
    @ayanatsume Doğum günün kutlu olsun :)
  7. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Nones in Beslediğiniz Hayvanlar Ve Fotoğraflarınız   
    3 sene önce bir kedim vardı, Gripin. Bazı nedenlerden dolayı göndermek zorunda kaldık, çok özlüyorum
    Hep laptopumun üstüne çıkardı böyle, bi rahat vermezdi :(

    Gerisi spoiler içinde;

     
     
     
  8. Beğen
    ayanatsume reacted to bluegrass in L'Arc~en~Ciel   
    L'Arc~en~Ciel , diğer bir değişle Laruku (ラルク) ya da L'Arc 4 üyeden oluşan popüler bir Japon rock grubu.Fransızcada grubun adı Yağmur ya da Gökyüzündeki Ok anlamına gelmekte.
    Grubun yüzü Hyde , ana söz yazarı ve baş gitarist Ken , lider Tetsu ve bateristi Yukihiro'dur.
    1992'de Tetsu ve Hyde, arkadaşları Hiro ile pero ile birlikte grubu kurdular.Osaka'da kazandıkları kötü şöhret yüzünden hiro ve pero grubu bıraktı.Daha sonra Tetsu arkadaşı ken'i mimari sanatlarla olan çalışmalarını bırakmaya ikna edip gruba kattı.Yeni baterist,Sakura , Tetsu onun çalışını gördükten sonra gruba dahil oldu.1993'te grup albümü DUNE ile ile çıkış yaptı ve iyi bir başarı yakalayarak İndie listelerinde bir numaraya yükseldi.
    Gurubun bu gözden kaçmaya başarısı sayesinde büyük şirketlerin ilgisi onlara yöneldi ve 1994'te Sony ile imzalayıp 2.albümleri Tierra'yı piyasayı sürdüler.Takip eden yılda Heavenly'i çıkardılar.İlk üç albümde bir DEAD END havası vardı çünkü grup elemanlarının çoğu Dead End'in fanıydı.Hatta bazı insanlar işi ileriye götürerek Hyde ve Tetsu'nun stillerinin Dead End'den Morrie ve Crazy Cool Joe'e benzediğini söyledi.Ama,1996'da grup görünüşünü ve stilini değiştirip yumuşatarak visual kei görünümlerine son verdi.Daha sonra aynı yılda bir milyon satmayı başaran albümleri True'u yayımladılar.
    1997'de Sakura uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı ve grubu bıraktı.Popülerliği gittikçe artan grubun dağılması düşünülemezdi bu yüzden yeni bir tur düzenlenerek Yukihiro gruba dahil edildi.Tokyo Dome'de verecekleri konser biletleri ( 56,000 bin ) 4 dakika içinde satılarak grubun başarısını göstermiş oldu. 1998'de diğer albümleri HEART'ı yayımladılar.
    Grup sonraki yıllarda buldukları yeni malzemelerle üç yeni albüm çıkardı.1999'da Ray ve Ark aynı anda yayımlandı, sırayı 2000 yılında sırayı REAL takip etti. Real uzun yıllar buldukları bu yeni materyallerle oluşan tek albüm olma özelliğini sürdürdü ama arkadasından daha bir çok remix albüm de geldi.L'Arc~en~Ciel  DNA², Rurouni Kenshin, Great Teacher Onizuka ve Full Metal Alchemist gibi animelerin de bulunduğu bir kaç tv showu için şarkı üretti aynı zamanda Final Fantasy: The Spirits Within filminin kapanış şarkısı onlara aittir.
    Bir süre sonra , grup üyeleri kendi solo projeleri üzerinde çalışmaya başladı Hyde bir kaç solo albüm yayımladı, Ken SONS OF ALL PUSSYS grubunu kurdu, Tetsu TETSU69'u başlattı ve Yukihiro acid android 'de çalmaya başladı.Bazı fanlar bunun grubun dağıldığına dair bir işaret olarak algıladı ama grup kısa bir ara veriyordu sadece. 
    Haziran 2003'te L'Arc~en~Ciel , geri dönüş yapacağını ve Tokyo'da 7 tane konser vereceğini ve de takip eden yılda yeni albümlerini yayımlayacağını açıkladı.Şubat 2004'te üç uzun yıldan sonra grubun ilk single'ı çıktı ve Mart'ın başında bir yeni şarkıda onu takip etti.Sonunda beklenen yeni albüm SMİLE  ise Martın 31'inde piyasaya sürüldü.
    31 Temmuz 2004'te L'Arc~en~Ciel,ABD'de ilk konserlerini Otakon'da verdiler.12,000 bin Otakon'lu Mariner Arena'da dış mekanda verilen konsere katıldı bu Otakon'un muzik tarihinde bir ilkti.
     
    Otakon konserinde sonra grup, bir çok şarkı çıkardı ve 22 Haziran'da albümleri AWAKE'i yayımladı.Grup 2005 yılında çıkan Full Metal Alchemist filminin açılış ve kapanış şarkılarını yaptı.Daha sonra tekrar bir ara vererek ,grup üyeleri solo kariyerleriyle ilgilenmeye başladı.
     
    2005'in sonlarına doğru Tetsu, Creature Creature'den idolü Morrie ile çalışacağını açıkladı.2006'da 15. yıllarını kutlamak için tüm hit şarkılarını ve özel versiyonlarını yeniden yayımladılar.
    Grubun şuan ki durumunu açıklarsak yeniden bir araya gelen grup SHINE adlı bir şarkı çıkardı ( ki bu NHK-BS animesi olan Guardian of the Sacred Spirit ~Seirei no Moribito'nun açılış şarkısı olarak kullanıldı ) ve Japonya'da Mata Heart ni Hi wo Tsukero 2007 turlarına başladılar.Sonra  2007'de mayısın sonlarına doğru yeni teklileri SEVENTH HEAVEN'i yayımladılar ve Oricion charts'ta bir hafta boyunca zirvede kalmayı başardılar.Ayrıca Subaru'nun reklam filminde yeni yayımlanan şarkıları MY HEART DRAWS A DREAM .kullanıldı.
    -
    uzun süredir bilgiler güncellenmemiş ama sanırım grup hakkında biraz fikir sahibi olmuşsunuzdur.Açıkcası Japonya'daki en ünlü ve başarılı gruplardan biri, bizimde onları tanımamız iyi olur diye düşünüp çeviriyi yaptım.Söylemem gerekir ki GTO izleyen biri olarak duyduğum en güzel openinglerden birini yapmış bir grup.
     
    https://www.youtube.com/watch?v=5IKvCU8y2R4
     

     
     
     
     
  9. Beğen
    ayanatsume reacted to bonjour in Pokémon XY&Z Disney Channel'da.   
    Evet arkadaşlar uzun bir süreden sonra Pokémon tekrar şifresiz kanalda bizlerle buluşacak. İnşallah yine Rtük'ten ceza gelmezde sıkıntısız izleriz. Ne yazık ki ilk sezondan itibaren değil. 19. sezon Pokémon XY&Z yayında olacak. Bir önceki sezon Pokémon XY serisini Netflix üzerinden Türkçe izleyebilirsiniz. 



    17 Ekim Pazartesi gününden itibaren 10.00 ve 15.30'da Disney Channel'da yayına başlıyor.
    Yayın akışı: http://disneychannel.disneyturkiye.com.tr/neler-var

    Bu haberi istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz.
  10. Beğen
    ayanatsume got a reaction from ShiroYuu in Animelerde katlanamadiginiz unsurlar   
    -Erkek veya kız karakterin iki veya daha fazla aday içerisinden bir türlü birini seçememesi, herkese mavi boncuk dağıtması. (böyle animeleri sonuca bağlanmadan asla izlemem, yıllarca beklemem gerekse bile.)
    -İkinci kızın bencilce asıl çiftin arasına girmesi. (deli oluyorum.)
    -Ecchi animelerin eninde sonunda ova'larla hentaiye dönmesi. (istisnasız hepsinde oluyor heralde.)
    -Kötü karakterlerin, acıklı geçmişlerinin gösterilmesiyle sevdirilmeye çalışılması. (hayır bi kere de kötü olarak ölsünler ! Bu dünyada hiç mi saf kötü yok ? bknz.griffith adam hardcore kötü.)
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar :D Bu arada anketteki çoğu maddeye de gönülden katılıyorum neredeyse hepsine oy verdim :D
  11. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Perfectum in Beslediğiniz Hayvanlar Ve Fotoğraflarınız   
    3 sene önce bir kedim vardı, Gripin. Bazı nedenlerden dolayı göndermek zorunda kaldık, çok özlüyorum
    Hep laptopumun üstüne çıkardı böyle, bi rahat vermezdi :(

    Gerisi spoiler içinde;

     
     
     
  12. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Dareyn in En İyi Aşk Hikayelerinin Yer Aldığı 10 Anime   
    Bu liste ol-ma-mış Bir sürü shoujo, romantizm animesi izledim, hiçbiri beni Kyoukai no Kanata kadar etkilemedi. Bence ilk 3'e girmeyi kesinlikle hakediyor. Ayrıca Yahari...  ne alaka ? Orda aşk mı var ? :D En önemlisi de hani Kaichou wa Maid Sama, Usui'den güzel seven mi var ? Bu japonlar hiç anlamıyor liste yapmaktan :D Bir de Tonari no Kaibutsu-kun'da olmalıydı diye düşünüyorum.
  13. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Vivalavida in Küçükken Oynamayı En Sevdiğimiz Oyuncak   
    Bir kız olarak tabiki de barbie bebek ! Sabahtan akşama kadar teyzemlerle (benimle yaşıt ve benden küçük olan) o bebeklere elbise diker onlarla türlü türlü oyunlar oynardık. Dizi falan çektiğimizi bile bilirim ben baya saykoyduk :D
  14. Beğen
    ayanatsume reacted to KuramaUN in TAÇE Çevirmeni ve Maskotu KatsuraLoc Capsleri   
    TAÇE'nin maskotu olarak kabul ettiğimiz, hepimizin çok yakın arkadaşı Alparslan(KatsuraLoc)'un günlük hayatından %95'i gerçek olan capsler :D
     
     
    Capsler bana ve çok değerli kardeşim, mizah anlayışıyla hepimizi mest eden Eolo-sama' ya aittir :)

     
     

     
     

     
     

     
    Devamı spoiler'da :)
     



     



  15. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Perfectum in Bir Hayaliniz   
    Vaaaoov buraya hayalimizi mi yazıyoruz ^^ Hmm benim ki çalışıp para biriktirip, tatil zamanlarımda Japonya, Kore, Hindistan gibi uzak doğu ülkelerine gitmek
  16. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Barış D. Baryshx in Animelerde katlanamadiginiz unsurlar   
    -Erkek veya kız karakterin iki veya daha fazla aday içerisinden bir türlü birini seçememesi, herkese mavi boncuk dağıtması. (böyle animeleri sonuca bağlanmadan asla izlemem, yıllarca beklemem gerekse bile.)
    -İkinci kızın bencilce asıl çiftin arasına girmesi. (deli oluyorum.)
    -Ecchi animelerin eninde sonunda ova'larla hentaiye dönmesi. (istisnasız hepsinde oluyor heralde.)
    -Kötü karakterlerin, acıklı geçmişlerinin gösterilmesiyle sevdirilmeye çalışılması. (hayır bi kere de kötü olarak ölsünler ! Bu dünyada hiç mi saf kötü yok ? bknz.griffith adam hardcore kötü.)
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar :D Bu arada anketteki çoğu maddeye de gönülden katılıyorum neredeyse hepsine oy verdim :D
  17. Beğen
    ayanatsume reacted to Amygirl in Animelerde katlanamadiginiz unsurlar   
    Animelerde en çok katlanamadığım şey tanıtım amaçlı yarım yapılan animeler. Mangası ünlensin ye 12 bölüm yapalım bakalım tutacak mı mangası mantığı ile olayın en iyi yerinde bırakılan seriler.
    Önceden seçici davranmazdım. Ancak şimdi yarım bıraktığım çok seri var. Sırf katlanamadığım şeyler yüzünden.
    Anime içeriğinde katlanamadığım ilk şey tsundere karakterler. Tsundereler duygusal olarak olgunluğunu tamamlayamamış, utanma duygusunun üstesinden gelemeyen ne kadar iyi kalpli olsalar da o iyi kalplerinin hiç bir işe yaramayacağı ve erkekler artık kabul edin gerçek hayatta asla sempatik gelmeyecek basit yapılı kızlardır. Animeyi aşırı derece çekilmez yapıyorlar. Daha da sinir bozucu olan bu kızların tatlı bulunması ve her nazının çekilmesi.
    Bir diğer katlanamadığım unsur harem ve haremimsi seriler. Dünyadaki tek erkek oymuş ya da dünyadaki tek kız oymuş gibi serideki tüm yakışıklı adamların ya da güzel kadınların tek bir kişiye aşık olması. Gerçek dışı ve saçma geliyor. Serilerin çoğunda da ana karakter birisini seçmiyor zaten. Ya da seçse de aşırı embesil ve gereksiz bir karakter oluyor. Girls of Wilds gibi güzel serileri hep bu sebeple bıraktım.
    Cinsiyeti belirsiz karakterlerden rahatsız olmuyorum. Bence seriyi değişik kılıyor.
    Lüzumsuz power uplar çok fazla rahatsız edici değil. Özellikle doğa üstü serilerde heyecanlandırıyor. Power up ı katlanılmaz yapan iki neden var. birisi seri çok uzun olduğu için power up çok sık oluyor. Bu da sıkıyor. Hele de ilkinde kahraman dayak yiyorsa. İkinci katlanılmaz yapan sebepse sırf baş karakter yensin de baba kötü yan karakter ölsün diye yapılan power up lar. Bknz: Ulqiourra.. Mangakalar kötü karakter tasarlamalarında çok zekiler. Orijinal kötü karakter tasarlayıp onu nasıl öldüreceğini bulamayan mangakalar var. Bknz: Madara.. Adamı nasıl öldüreceğini bulmak mangakanın altı ayını almış.
    Animelerde görmekten sıkıldığım bir diğer durum da baş karakterin hiç bir şeyden haberi olmaması. Hep doğal potansiyeli vardır. Ama olaydan mahrumdur. Bizimle izlerken gelişir güçlenir. Tabii bu da power upları getiriyor akabinde.
    Arkadaşlık ilişkilerini abarttıklarını düşünüyormuşsunuz. Bence bizim yozlaşmış dünyamız bu ilişkiyi abartı görüyor. Günümüzde insanların babalarına bile güvenemediği bir dünyamız olduğu için bize pür saf arkadaşlıklar hep saçma ve abartı geliyor. Ama şu da bir gerçek. Animelerde gösterilen bu tarz arkadaşlık ilişkiler aile bağlarını ikinci plana atıyor. Kan bağı olmayan kişilerle de aile kurulabilir. Bu imaja kanan gençler etraflarına daha fazla güven duyup aileyi ikinci plana atarsa çok zarar görürler. Böyle bir dünyada yaşıyoruz sonuçta.
  18. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Singularity in Animelerde katlanamadiginiz unsurlar   
    -Erkek veya kız karakterin iki veya daha fazla aday içerisinden bir türlü birini seçememesi, herkese mavi boncuk dağıtması. (böyle animeleri sonuca bağlanmadan asla izlemem, yıllarca beklemem gerekse bile.)
    -İkinci kızın bencilce asıl çiftin arasına girmesi. (deli oluyorum.)
    -Ecchi animelerin eninde sonunda ova'larla hentaiye dönmesi. (istisnasız hepsinde oluyor heralde.)
    -Kötü karakterlerin, acıklı geçmişlerinin gösterilmesiyle sevdirilmeye çalışılması. (hayır bi kere de kötü olarak ölsünler ! Bu dünyada hiç mi saf kötü yok ? bknz.griffith adam hardcore kötü.)
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar :D Bu arada anketteki çoğu maddeye de gönülden katılıyorum neredeyse hepsine oy verdim :D
  19. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Amygirl in Animelerde katlanamadiginiz unsurlar   
    -Erkek veya kız karakterin iki veya daha fazla aday içerisinden bir türlü birini seçememesi, herkese mavi boncuk dağıtması. (böyle animeleri sonuca bağlanmadan asla izlemem, yıllarca beklemem gerekse bile.)
    -İkinci kızın bencilce asıl çiftin arasına girmesi. (deli oluyorum.)
    -Ecchi animelerin eninde sonunda ova'larla hentaiye dönmesi. (istisnasız hepsinde oluyor heralde.)
    -Kötü karakterlerin, acıklı geçmişlerinin gösterilmesiyle sevdirilmeye çalışılması. (hayır bi kere de kötü olarak ölsünler ! Bu dünyada hiç mi saf kötü yok ? bknz.griffith adam hardcore kötü.)
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar :D Bu arada anketteki çoğu maddeye de gönülden katılıyorum neredeyse hepsine oy verdim :D
  20. Beğen
    ayanatsume got a reaction from nekolilith in Beslediğiniz Hayvanlar Ve Fotoğraflarınız   
    3 sene önce bir kedim vardı, Gripin. Bazı nedenlerden dolayı göndermek zorunda kaldık, çok özlüyorum
    Hep laptopumun üstüne çıkardı böyle, bi rahat vermezdi :(

    Gerisi spoiler içinde;

     
     
     
  21. Beğen
  22. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Barış D. Baryshx in Bir Hayaliniz   
    Vaaaoov buraya hayalimizi mi yazıyoruz ^^ Hmm benim ki çalışıp para biriktirip, tatil zamanlarımda Japonya, Kore, Hindistan gibi uzak doğu ülkelerine gitmek
  23. Beğen
    ayanatsume got a reaction from Witch in Doğum Günü Kutlama Bölümü   
    İkinize de çok teşekkür ederim, saolun
  24. Beğen
    ayanatsume reacted to Amygirl in Doğum Günü Kutlama Bölümü   
    Geç kalmışım :( geçmiş doğum günün kutlu olsun :)
     
    Anııııılll doğum günün kutlu olsun Kohaim okul da bitti ama gene göremedik forumlarda seni :( Anime haberleri asci'siz kaldı :( tez zamanda foruma dönüş yapmanı temenni ediyorum :)
  25. Beğen
    ayanatsume reacted to Amygirl in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)   
    Breaking Benjamin - Had Enough
    http://m.youtube.com/watch?v=H6GZkjThrCY
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.