Jump to content

EGOİST ÇEVİRMEN

Üyeler
  • İçerik sayısı

    36
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

EGOİST ÇEVİRMEN kullanıcısının paylaşımları

  1. Uzun zamandır böyle bir şey bekliyordum
  2. EGOİST ÇEVİRMEN

    Natsu mu ? Gray Mi ?

    Natsuyu seven sever ama gray daha cool ve daha güçlü, ki son power uplar çok çetin ama iyi geçiyor, ve natsudan daha dayanıklı, saldırı gücü de gelişirse natsuyu çok rahat geçebilir. Bir de juviası var, o olmasa zaten gray hep geri planda kalırdı. Seriyi 2. kez izliyoruz, 3. sezonu şimdiden iple çekiyorum :)
  3. Kiseijuu: Sei no Kakuritsu şuan izlediğim animeler arasında ilk 20'ye girer. Konusu itibari ile 3-4 sezon daha götürebilecek bir seri. 500 kişinin önüne ne tür seçenekler koyduklarını merak etmeye başladım, ki 500 kişiye dayalı bir anketin geçerli olması için Japon olması yetiyor mu? Komik. Elfen Lied, Absolute Duo gibi serilerin olması gerekirken böyle efsanevi serilerin olması bana trol gibi geldi.
  4. Avatarına: 5 İmzana: 5 Spoilerine: 0 (Nerde la bu spoiler :D )
  5. Yamada-kun 7nin majo ve Gakkou Gurashi dediğin gibi hakikiler :D diğerleri hakkında pek bir fikrim yok ama listeme ekledim. :) Kan ve yemek olsa anlarım da ecchi ve yemek nasıl bir arada gider :D
  6. Orjinallik içeren seriler hangileriydi ^_^ ve farkı neydi :)
  7. Şu "Attack on Titan: Junior High" olayı nedir? Youtube'daki trailer umarım gerçek değildir :/
  8. Tebrik ederim, başarılarının devamını diliyorum :) https://www.youtube.com/watch?v=DQ_MRcPtQx4 Guilty Crown animesnin eşsiz parçalarından birini yeniden yorumlarsan daha güzel şeyler ortaya çıkabilir. :)
  9. Yeni üyelikler onaylanmıştır, bol bol indirin :) Yorum yapmayı ihmal etmeyin ;)
  10. Bunun için detaylı bir rehber hazırlayacağım ama zaten konu içlerinde belirttiğim uyarı bölümündeki şu megasync kullanırsanız bu kesilme durumunu çözmüş oluyoruz. Zaten ilk megayı seçmemin nedeni de budur. Part part verdim ki hem tarayıcı önbelleğini şişirmesin hemde megasync kullananlar durdur istediğin zaman devam et seçeneğinin bulunması. Torrent yapma konusunda çekimserim, yazılımcıyım. PC'de ne kadar az dosya olursa o kadar iyi çünkü verilerim önemlidir benim için. Bir virüs taraması için TB'larca dosyadan vazgeçmem gerekebilir. Aslında DVD'lere çeksem, isteyenlere kargo ile yollasam korsana girer mi bilmiyorum :D
  11. İndirdiğiniz bölümlerin altına yorumlarınızı da görmek isteriz :D
  12. Emin ol bu sektörde buna sponsorluk yapacak tonla insan var :D
  13. Prensiplerim gereği dosya isimleri salt olarak düzenlemiştim zamanında, kişisel arşivimi paylaşmak aklıma geldiğinde geç olmuştu :D Umarım encode sırasında çevirmen veya grup alt yazılara eklemiştir ismini. Eğer bir sponsor bulursam, siteye reklamını koyar Türkiyede sınırsız hız ve süreli bir barındırma işlemi yapabiliriz :D
  14. Üyelik sisteminin amacı budur, meseleyi uyandırmamak. Ruslar bu belli olmaz :D Ama gelecek sefer dosya isimlerini bile MD5 ile şifreleyip rar yaparken 27 karakterlik şifre mi koysam diye düşünmeye başladım.
  15. Türkiye'nin en iyi uploader'ıyım diyebilirim her anime için 7-8 alternatif sunabilirim. Ayrıca OneDrive 5 TB alan alıp tek link şeklinde de sunabilirim :)
  16. http://anime.eyuperdogan.com.tr/profile/register adresinden üye olmanız gerekmektedir. :)
  17. Üyelik sorununu çözdüm, üye olup inceleyebilirsiniz :)
  18. Bahsettiğin siteyi inceledim ama benim çalışma prensibime ters düşüyor. Paylaşılan içeriklerin hepsi reklamlı, kullanıcıların canını sıkar. Dosya isimleri göz önünde kirli görünüyor. Yani ben olsa bir arşivi indireceksem tek seferde uğraşmadan indirmek isterim. Site karışık geldi bana, grafik konusunda da tatmin edici değil. Emek veriyor ona sözüm yok ama kullanıcı dostu bir arşiv paylaşım sitesi benim için daha uygun olurdu. Ayrıca Kalite benim için mutlak bir standarttır.
  19. Üyelik sorunu varsa en kısa sürede çözeceğim. :) Gecegündüz demeden upload ypabilirsiniz, haftada 1 seri bile olsa arşive katkı sağlayabilirsiniz. Yemek arası veya kahvaltı sırasında uplayabilir :) Paylaşmak güzeldir :)
  20. Merhaba yeni bir oluşumla birlikte anime sektörünede el atmak istedim, oluşumun adı; Zaman konusunda bu aralar sıkıntım olsa da sonunda paylaşabilme imkanı bulabildiğim bu dev arşivi sizlere sunuyorum. Binlerce bölüm animeden oluşan serileri indirmek için toplam 555GB'dan daha fazla alana ihtiyacınız olacaktır. Genel olarak kota dostu olarak riplenen ve sıkıştırılan animeleri REKLAMSIZ ve TOPLU bir biçimde indirebilirsiniz. Eksik animeleri'de kısa sürede alternatifleriyle birlikte sunup TB'larca animeyi arşivleriniz için internette paylaşıma sunmak için çabalıyorum. Kalitemize rakip olabilecek veya bizden daha iyi bu işi yapabilecek kimsenin olduğunu sanmıyorum. Titizlikle üzerinde çalışıp, hiç bir kar amacı gütmeden halka faydalı olmayı amaçlıyorum. Paylaşımlarımızdan faydalanabilmek için sadece üye olmanız yeterlidir. :) Buradan sitemizi inceleyebilirsiniz. Buradan üyelik detaylarını okuyabilirsiniz. Buradan Üye olabilirsiniz. ÜYELİK SORUNU DÜZELTİLDİ, ANINDA ÜYE OLUP ARŞİVLERİ AŞIRABİLİRSİNİZ :) Tanışıp konuşmak için skype: e939637 Bu oluşum için Gönüllü Uploader olmak için: yildiray[at]eyuperdogan.com.tr adresine mail atabilir veya sitenin üst kısmında bulunan iletişim bağlantısını kullanabilirsiniz.
  21. EGOİST ÇEVİRMEN

    Yeni Berserk Animesi Duyuruldu!

    Geç olsun güç olmasın, merakla bekliyorum.
  22. EGOİST ÇEVİRMEN derki; asıl mesela anın ötesine geçebilmektir.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.