Jump to content

antirulez

Üyeler
  • İçerik sayısı

    22
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

antirulez kullanıcısının paylaşımları

  1. antirulez

    Merhaba

    hoşgeldin keyifli forumlar.
  2. antirulez

    Yeni katıldım

    hoşgeldin keyifli forumlar :d
  3. -Sus Olric düşünüyorum. -düşünmek ne haddinize efendim. -Descartes düşündükçe var oluyor. -O düşündükçe var olur, sizz yok olursunuz efendimiz.
  4. antirulez

    En son oynadığınız /bitirdiğiniz oyun ?

    systemrequirementslab.com bi kontrol et sölüo sana minimum önerilen bide snin pc nerde die
  5. antirulez

    En son oynadığınız /bitirdiğiniz oyun ?

    dragon age origins değer oyunları alıyorsan kesinlikle .
  6. antirulez

    Oyun Önerileri ve Sohbet Alanı

    maalesef yok ama diyalog çok olduğu için biraz kaliteli olsa iyi olur .
  7. antirulez

    Oyun Önerileri ve Sohbet Alanı

    en iyi rpg oyunu diyebilirim oynadığım . çok zengin bir hikayesi var ve karakterlerin hikayeside oyuna bağlıyor seni . diyaloglar sıkabilir belki ama bence güzel. ve partyde karakter değiştirme özelliği çok hoş.
  8. antirulez

    En son oynadığınız /bitirdiğiniz oyun ?

    dishonored stealth sevenlere tavsiye ederim. ondan öncede metro 2033 ve metro last light oynadım oda çok güzel oyundur stealth yapabilidğin ama geçmek için stealthe zorlamıyor oyunun en güzel tarafi bu hikayesi çok güzel. bu arada metro nun redux şekli çıktı bildiğim kadariyla daha iyi görüntü kalitesi ve bi kaç eklentiler var onu oynayin
  9. antirulez

    En son hangi kitabı okudunuz? :)

    böyle söyledi zerdüşt
  10. antirulez

    Para, Mutluluk Getirir Mi?

    #include <stdexcept> throw std::invalid_argument( "her ihtiyaç para değildir" );
  11. antirulez

    One Piece Ayda Bir Ara Verecek

    18 senedir one piece i çiziyor oda . ne kadar samimidir bilmem ama yapilan görüşmelerde şöle bahsediyor. one pieceden önce sürekli bi depresyon içindemiş bunun sebebide mangalarının başarısız olması OP tan öncekiler yani . OP a başladıktan sonrada sürekli çizmiş adam sürekli sağlık sorunları yaşayan birisi bu arada çoğunda ara versede bazen kendini iyi hissetmedğinde çizmiştir. ve manga çizmekten bahsederken iş olarak değilde kendine mutluluk veren bişi yaptığını söylüyor . . yani kısacası sevdiğiniz bir mesleği yapinca gerçekten de okadar süre çalışmak illa bıkmak anlamına gelmez. tabii bazen kendisinin gereksiz aralar verdiğini düşünüyorum ama 18 yıldır bu hikayeyi çizen adamın arada yapabilceğini düşünüyorum ki bi bu kadar daha gider demişti sanki son ropartajinda. not : verdiğim bilgilerin benim canlı olarakk takip ettiğim şeler deil değişik forumlardan yada arkadşalardan duyduğum şeler yanlış şeler sölemiş olabilirim.
  12. antirulez

    One Piece Ayda Bir Ara Verecek

    evet baya bi ara veriyor ama olsun çıkartıyo. 2009 dan beri berserki takip ediyorum mangaka saolsun hersene yeni bölüm çıktıgında bi kendimi yenilemek için biraz tekrar ediyorum .
  13. antirulez

    Luffy'nin Annesi?

    benimde en çok merak ettiğim konulardan biri bu op ta .. bi ara teorileri okumuştum bununla ilgili. bana en mantıklı gelen gol d rogerin kızkardeşi olandı . şöle anlatıyım. dragon garp in oglu olarak ilk başta marine olmuştur bence ve coby gibi bişileri değiştirmeye çalışmıştır. daha sonra rogerin kardeşiyle evlenmiş. gol d roger in idamından sonra WG dragonun karısınıda idam etmiş olabilir ve dragon revolutionary army i kurmuştur. bu arda luffy ninde rogeri andırması bunun destekliyor . ama bu konuda bi sıkıntı gördüğüm nokta roger in ölümünden 3-4 sene sonra luffy doğuya buda luffynin annesinin o kadar sene sonra öldürmesinin mantıksız oldugunu gösteriyor. ikinci olarak en çok geçenler arasinda dragonun karısının tenryuubito olma ihtimali yada hükümette bi mevki sahibi olması . bu arada geçmiş bölümlerde ailesi gösterildi konusuda. 16 yaşında bi fanın luffynin aileisini göstercekmisin dedikten sonra oda sensei bi dahakii bölümü seviceksin demesi olayi olabilirmi. bi dahaki bölümdede dragon u gösteriyordu. biraz karışık ve uzun oldu ama :D
  14. antirulez

    En güçlü Espada

    bence barragan adamın gücü tartışmasız olarak çok iyi . ulquirra ikinci olabilir . yammy nasil bi seviyede onu bilmiyoruz yammy VS kenpachi+byakuya bi anda bitti kim vurduya gitti. bu arada barragan primera espada unvanını starka verdiğine göre stark da da bi olaylar var ama onun kişişliğinden dolayi tam gücünü göremedik diye düşünüyorum sonuç olarak gösterilenlere göre Barragandir.
  15. antirulez

    En sevdiğiniz karakter sesleri?

    jiraiya ( hochu otsuka) zangetsu ve shodai hokage nin (takayuki sugo)
  16. antirulez

    En Sevdiğiniz Piskopat Anime Karekteri

    yuno - zaraki kenpachi-
  17. ben kısa animelerden önerirdim animeye başlamamış birinin en büyük korkusu fazla olan bölüm sayilari . tarzina göre animeler değişebilir tabii. death note , hellsing , samurai champloo ,cowboy bebop olabilir.
  18. antirulez

    Merhaba

    teşekkürler :) hoşbulduk :D hoşbuldum teşekkürler teşekkürler kardeşim hoşbuldum hoşbuldum kardeşim bende saolası kkardeşim teşekkürler.
  19. Selamlar herkese 6-7 senedir manga ve animeyi takip ediyorum bazen konulari takip etmek için forumları takip ediyorum ama üyeliğe şimdi girmeye karar verdim. İsmim ibrahim istanbulda yaşıyorum yaş 26 Herkese iyi forumlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.