Jump to content

GüLFi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    24
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

GüLFi kullanıcısının paylaşımları

  1. GüLFi

    ( 26 / 26 ) D.C.: Da Capo

    uzun zamandır yeni bölüm eklenmiyordu sonunda bitti..teşekkürlerr :)
  2. GüLFi

    ( 12 / 12 ) Kyoshiro to Towa no Sora

    animeyi tamamlamışsınız elinize sağlık teşekkürler :)
  3. GüLFi

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    en son 277. animem SLAM DUNK'ı tamamladım fakat hala devam etmekte olduğum güncel olan 10 tane falan anime izliyorum :admire2-onion-head-emoticon:
  4. GüLFi

    Puzzle Fansub

    animenin adı Kimi no İru Machi :)
  5. GüLFi

    En Son İzlediğiniz Dizi ?

    en çok kore dizilerini izlerim..tabi japon dizisi ve tayvan dizilerinide çok izledim ama kore dizilerinin yeri ayrı.. 55 tane falan kore dizisi izledim animelerden ve mangalardan fırsat olsa bu sayı en az 4 - 5 kat artar :lol: en son tamamladığım *Man From The Stars* ve harikaydı. Şu an devam ettiğim Emergency Woman and Man buda güzel fena sayılmaz.. Diğer jabancı dizilerden ise *Supernatural - *The Vampire Diaries - *The Orjınals .. Türk dizilerini hiç takip etmem öyle düzenli izlediğim yok ama *Güneşi Beklerken'e bakıyorum oda sırf Boys Over Flowers'a benziyor diye ama türkler öyle bir yapmışlarki uzaktan yakından alakası yok :falling-asleep-onion-head-emoti
  6. GüLFi

    En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri

    şu an aklıma o kadr çok geldiki tek tek yazamam galiba. ama One Piece - Naruto - Bleach- Death Note - Steins Gate vs.. daha bir çok seride beni çok etkileyen bir sürü replik var. zaten arkadaşlar en iyi replikleri yazmışlar. :5:
  7. GüLFi

    ( 12 / 12 ) Kyoshiro to Towa no Sora

    vayyyy bugün 2 bölüm birden bu çok iyi oldu işte :22: yarın tamamlansa süper olur :4:
  8. GüLFi

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    o kadar çok anime izledim ki eminim söylemeyi unuttuklarım vardır..280den fazla anime izledim ama en iyileri bunlar diyebilirim. :2: PSYCHO PASS ONE OUTS SLAM DUNK Steins;Gate Prince of Tennis ONE PİECE Shingeki no Kyojin Rainbow - Nisha Rokubou no Shichinin NARUTO SHİPPUUDEN NARUTO FAİRY TAİL BLEACH Hakuouki Shinsengumi Kitan Hakuouki Hekketsu Roku Hakuouki Reimeiroku FULL METAL ALCHEMİST CODE GEASS DEATH NOTE CLAYMORE Clannad After Story Ayashi no Ceres Fushigi Yuugi NANA Hanasakeru Seishounen Samurai Deeper Kyo BLOOD+ AREA NO KİSHİ BAKUMAN 1-2-3 D.Gray-man Saiunkoku Monogatari Historys Strongest Disciple Kenichi K-Project Sakamichi no Apollon Great Teacher Onizuka Kamisama no Inai Nichiyoubi
  9. GüLFi

    Animeler gerçek Olsa Sizde içinde Olsanız

    ohoo yıllardır bunun hayalini kuruyorum zaten :D üniversiteye geldim hala düşünüyorum..Bazen rüyamdabile animelerin içinde bir karakter olarak görüyorum kendimi..o kadar bilinç altıma işledi artık :5:
  10. ilk resimdeki çanta güzelmiş tam bir spor çantası
  11. GüLFi

    Puzzle Fansub

    Tebriklerr Puzzle Fansub sizi her zaman takipteyizz :32: çevirdiğiniz bütün mangaları ve animeleri takip ediyorum hepsi birbirinden güzel :13:
  12. GüLFi

    ( 26 / 26 ) Major 2

    19. bölümde geldi çok teşekkürlerrr :)
  13. Kendi kendine bunalıma girip, yine kendi kendine herşeyi atlatabilen varlıklar, kadınlardır* :)

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. GüLFi

      GüLFi

      Gintoki :) Gintamadan :D

    3. Misafir

      Misafir

      80'li bölümlerdeydi bu şimdi hatırladım :)

    4. GüLFi

      GüLFi

      tam olarak izlemedim ama ordan alıntı yaptım :)

  14. Bugün aklıma gelen ilk 3 anime :) Her gün 3 anime paylaşmayı düşünüyorum en iyilerden(bana göre) PSYCHO PASS - ONE OUTS - SLAM DUNK

  15. GüLFi

    ( 26 / 26 ) Major 2

    Major'u çeviren arkadaşa çok teşekkürler bu sıralar yeni bölümleri çok hızlı geliyor.çevirisi durdurulduğunda çok üzülmüştüm :beg-onion-head-emoticon:
  16. GüLFi

    ( 12 / 12 ) Noragami

    bana göre 2014 yılının en iyi serilerindne biri çeviriside çok kaliteli yapılıyo elinize sağlık :5:
  17. GüLFi

    ( 12 / 12 ) Kyoshiro to Towa no Sora

    5 bölümde güzeldi devamını bekliyoruzz :) çeviriler çok hızlı geliyor elinize sağlık.
  18. heralde forumun en suskunlarından biri benim :D uzun zamandır üye olmama rağmen doğru düzgün yorum yapmadım gibi :confused-onion-head-emoticon:
  19. GüLFi

    Love Live! 2. Sezon Yolda

    herkes tavsiye ediyor aslında K-On''u ama bir türlü başlayamadım fırsat olmadı..elimde devam ettiğim bir sürü seri var hala..onları bitirirsem izlerim inş. :) zaten izlemediğim anime kalmadı gibi bişe :)
  20. GüLFi

    Love Live! 2. Sezon Yolda

    Ben K-On izlemedim ama animedeki yorumlardada çok benzediği söyleniyor.
  21. GüLFi

    Love Live! 2. Sezon Yolda

    bende romantizm var diye başlamıştım ama romantizmin r'si bile yok :huh: dediğim gibi bir kere bile erkek karakter gözükmedi animede :) yani romantizm isteyenler başlamasın boşuna ama dediğim müzikleri iyiydi onun için izlenir..
  22. Ah sana ne desem bilmiyorum ki. Saf mısın, ***** mısın? Yüz yıl yaşasa, olgunlaşacağına daha da bir çocuklaşır bu. Ona kırılır, buna alınır, küser, kızar.... Ayyyy... İnsanın bunu düşünürken bile içi daralır. Hayatta zaman zaman önüne çıkan fırsatları bir türlü değerlendiremeyen beceriksizin tekidir. Yaşamı boyunca kolay yoldan para bulmayı hayal eder. Zaten uyumadığı anlarda, çok az istisnai durum dışında genelde hayal kuruyordur. Hep çelişkilerle doludur. Bir de sanki hiç olumsuz huyu yokmuş gibi, bir kuru inadı vardır ki... Tam bir karın ağrısı, baş belasıdır. Bunun huyuna, suyuna git, sonra canın ne istiyorsa yaptır buna. Ama bana sorarsan kendin yap daha iyi. Tam bir bunalımdır. Bir şeye moralinin bozulması için nefes alıyor olması bile yeterlidir. Ona sorsan hayatta en büyük acıları bu çekmiştir, gelen buna vurmuştur, giden buna vurmuştur. Ah zavallı daha ne yapsındır ki. Bunun bindiği gemi batar, tuttuğu dal kırılır. Anılarla yaşamağa bayılır. Geçmişinden asla sıyrılamaz. Dış görünüşe çok fazla önem verir. Öyle lider olmak gibi bir kaygısı yoktur, kıyıda köşede kendine bir yer bulsun yeter. Onu mutlu etmek neredeyse imkansız gibidir. Herhangi bir şeye bile hemen sevinebilir, ama asla mutlu olmaz. Şahsiyetsiz, karamsar, olsa da olur ama olmasa acaba daha mı iyi olurdu dedirten tuhaf insanın tekidir bu ne ya ölelim biz o zaman :D
  23. GüLFi

    Love Live! 2. Sezon Yolda

    animede bir tane bile erkek yok kız çok :D müzikleri güzeldi çok sıkıcı değildi ama 2. sezon bence daha iyi olucak :)
  24. GüLFi

    Anime'ye Nasıl Başladınız?

    Bir Çok arKadaş Gibi Bende YıLLar önCe Trt 1 de Ay Savaşçısını izLiyordum Hergün Hemde Hiç Kaçırmadan..Sonra Bilgisayardan Ay savaşçısını Araştırırken anime Nedir onu Öğrendim Ve Bir Çok anime izledim :D iyikide ay savaşçısını izlemişim Diyorum şu an :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.