Jump to content

LightKnight

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

LightKnight kullanıcısının paylaşımları

  1. LightKnight

    Oyun Fikri

    Bir oyun geliştiricisi. Hangi programı ve hangi dili kullandığını öğrenmek isterim.
  2. LightKnight

    Rpg Denemesi

    Dragonfable gibi oyunlarda bulunan sıralı dövüş sistemi gibi. Stw tarzının ne demek olduğunu bilmiyorum. Çok zorlayıcı animasyonlar olmayacak zaten oyunda. Gidicek bi tane vuracak dönecek falan. Hiç Flash kullandın mı bu arada? Bu oyunda kullandığım dil as2. Yalnız asıl projede dil as3 olacak.
  3. LightKnight

    Rpg Denemesi

    Oyunu 0'dan programlıyorum. Fikirsel olarak bir sorunum yok ihtiyacım olan şey grafiker,animatör. Ayrıca oyun Flash CS serisi ile yapılıyor ilgilenmek isteyen arkadaşlar olursa diye ekleyeyim.
  4. LightKnight

    Rpg Denemesi

    Düzeltmeyi unutmuşum fiyatları dengelerken. Teşekkürler :)
  5. Evet arkadaşlar. Tanışma konusunda oyun yapımıyla ilgilendiğimi söylemiştim. Bir deneme olduğu için iyi grafiklere,animasyonlara vs. sahip değil. Oyunu açıyoruz. Swords and Sandals'daki gibi bir skill ekranı çıkıyor istediğimiz gibi skilleri verip düşmanla kapışmaya başlıyoruz. Düşmanı yendikçe kazandığımız altınlarla marketten eşya alabiliyor, canımızı ve manamızı doldurabiliyoruz. Kazandığımız xp ile de seviye atlayıp becerilerimizi geliştiriyoruz. 3 farklı vuruş stilimiz var. 1. vuruş stili düz ve katkısız bir vuruş, 2. vuruş kritik ihtimalini %10 artırıyor ve 10 mana yiyor, 3. vuruş ise bloklama ihtimalini %10 artırıyor.(Bunun için de bir nasıl oynanır bölümü yapsam iyi olacak aslında :) ) Güç -> Vuruş puanını artıyor. Defans-> Size vurulan hasarı azaltıyor. Beceri -> Kritik vuruş ve bloklama ihtimalini %1 artırıyor. Can-> Canı artırıyor. Mana->Manayı artırıyor. Her becerinin maksimum yükseltmesi 30'dur. Silah ve zırhların verdiği özellikleri görmek için fareyi üstüne getirin. Kalanı da siz keşfedersiniz artık. İyi oyunlar. http://s5.dosya.tc/server2/3xht7r/RPG_Oyunu.zip.html İndir Oyna https://www.virustotal.com/en/file/3db50459037090dd2de4c3e69c0e685a233177158722fb61cc8f64db3c83f309/analysis/1429388380/ Virus Total http://www.fastswf.com/JonQ_CQ Online Oyna
  6. LightKnight

    Sizce Element Bükme Gerçekmi?

    Bazı arkadaşlar yüzde onu falan demiş ama çoğu bilim insanı böyle bir şeyin varolmadığını beyni tam kapasite kullandığımız söylüyor. Elementleri insan kendi yetenekleriyle bükemez. Ancak bir alet yardımıyla havadaki oksijen hidrojen ayrılır sonra yakılır ateş bükme olur. Havadaki moleküllerin kontrolüyle hava bükme, su moleküllerinin kontrolü ile su bükme ve toprağın asıl hammaddesi silisyumdur. Silisyumun kontrolüyle de toprak bükme sağlanabilir. Beyin gücüne gelince. Sonuna kinezi gelen bir sürü terim vardı. Hepsi başka bir alanda kontrolü sağlıyordu. İnternette bu konu hakkında "kesin" kanıtlar yok. Doğru da olabilir yanlış da. Fakat eğer cidden bu konuda yetenekli insanlar olsaydı kameralara, yetenek sizsiniz gibi programlara düşerdi. Zannetmiyorum beyin yoluyla element bükebilmenin mümkün olduğunu.
  7. LightKnight

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Fullmetal Alchemist Brotherhood, D.Gray-Man. Bunları geçebilen daha izlemedim izlersem(ki en fazla D.Gray Man'ı geçebilir.) eklerim.
  8. LightKnight

    Merhaba Gençler

    Üzgünüm gençler. Kuralları okumadım. Eski bir forumdan alışkanlık olsa gerek :D
  9. LightKnight

    Merhaba Gençler

    Evet. Bilgisayar için. Flash oyunlar. Daha çok çocukların oynadığı oyun sitelerinde bulunan oyunlardan. Fena bir piyasası yok küçüklükten beri meraklıyım yapıyorum o yüzden. Bu arada herkese hoşbulduk. Çizimleri biraz ilerleteyim onları da paylaşırım :D
  10. Merhaba beyler bayanlar. Ben Mert. Çok fazla anime izlemem(1000+ bölümü devirdik toplamda ama :P) . Favorim Fullmetal Alchemist Brotherhood'dur. Amatör oyun yapımıyla uğraşıyorum. İleride oyunlarımı projelerimi vs. paylaşmayı düşünüyorum ama iletim yeterli değil henüz. Bu aralar çizime de merak sardım. Gerekli iletiyi doldurayım yollayacağım çizimleri. Neyse benden bu kadar.
  11. LightKnight

    Sizce En Güçlü Anime Karakteri Kim?

    Goku, Alucard vs. hep basit karakterler. Şöyle Tanrı olan karakterleri söylemek lazım. Ama kıçıkırık thor,zeus gibi tanrılar değil, tanrı gibi tanrı olacak. Mesela The Truth :P
  12. LightKnight

    İnsanı Düşünmeye En Çok Sevk Eden Animeler

    FMA yok SnK var. Tam delirmelik çürük liste.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.