Jump to content

horsehead

Üyeler
  • İçerik sayısı

    32
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

horsehead kullanıcısının paylaşımları

  1. Her ne kadar bu animenin fazla izlenmediğini bilsem de; Garo: Guren no Tsuki AMV'si eklendi.
  2. horsehead

    ( 24 / 24 ) Magic Kaito 1412

    Unutmuştum ben bunu izlemeyi. Düzenlendiği iyi olmuş, elinize sağlık.
  3. horsehead

    En nefret ettiğiniz anime karakteri.

    Kesinlikle Kuchiki Rukia. Zihnimde canlandırınca bile dişlerim gıcırdadı. Şirret karı.
  4. horsehead

    ( 10 / 26 ) Garo: Guren no Tsuki

    Ciddi ciddi 10'a kadar geliyor sanırım, hadi hayırlısı. :D
  5. horsehead

    En Çok Sevdiğiniz Kitap?

    İstisnasız Albert Camus-Yabancı sanırım. Zıtlık, oo.
  6. horsehead

    ( 10 / 26 ) Garo: Guren no Tsuki

    Tutmayın kendinizi. 10.bölüme kadar yollayın gitsin. :whistling:
  7. horsehead

    Bleach Parodisi Yayımlandı!

    Sebebi neymiş ki?
  8. horsehead

    ( 10 / 26 ) Garo: Guren no Tsuki

    Çeviri askıya mı alındı?
  9. Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm
  10. horsehead

    Beyin yakan şarkılar

    Madem nostalji kuşağından gidiyoruz... Şu parçamız da klibiyle, Green Screen'in ülkemizde nasıl tehlikeli bir teknoloji olarak kullanılabileceğinin kanıtı. https://www.youtube.com/watch?v=tYJiaLjBNgM
  11. İleride "Ya çok büyük başarılara imza atacaksın ya da berduş olup oturacaksın." yorumları alan kısa filmlerin çiçeği burnunda yönetmeni, işte benim Zeki Müren.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Kafuariku ^-^

      Kafuariku ^-^

      Yok yani ciddi msın anlamında ?

    3. horsehead

      horsehead

      Çoğu zaman. Bu da o anlardan biri.

    4. Kafuariku ^-^
  12. Güncel. Gangsta. Amv'si eklendi. Öyle uçarlı kaçarlı efekt yok, Nicolas onun yerine uçuyor zaten. Maksat kolaj bulunsun.
  13. Sanırım ilk bölümden çok fazla denebilecek bir şey yok. Usturuplu bir çözümleme için henüz erken olsa da dikkatimi çeken ve hoşuma gitmeyen bir-iki nokta var ki yayınlanan fragmanı ile cidden çeliştim. Kamera açıları ve renk skalası. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ancak izlerken cidden rahatsız etti ve gözümü yordu. Yaratılmak istenilen dünyadan mı kaynaklanıyor yoksa Black Lagoon ya da Dogs Bullets & Carnage gibi bir çizim mi bekledim bilmiyorum ama cidden etkiledi. Konu, güzel. İşleyiş, cidden başarılı. Nicolas'dan beklenmeyecek hareketlerle komedi üslubu yaratıp uyumsuzluğu pekiştirme o da eyvallah. Ancak dediğim gibi devinimi takip edeceğim derken renkler zaman zaman birbirine karıştı, algılayamadım. Açı konusuna gelince; özellikle dövüş sahneleri, şahsım adına, kolaya kaçılmış. Tabii ki efsanevi uçuş-kaçışlar beklemiyordum da ne bileyim ana karakterlerden birinin eline katana verip ilk bölümden bu kadar basit ve "aradan çıksın" ölümler biraz canımı sıktı. Neyse devam edip bakacağız.
  14. Güzel yorumları için herkese teşekkür ederim. Hellsing benim içime daha çok sinmişti ama Tokyo tutmuş, şaşırttı biraz. :D
  15. Öncelikle merhaba. İkincisi düzenlenen AMV yarışmasından bu yana pek fazla siteye girme imkanı bulamamıştım. Hazır öğrencilik hayatımı da tamamladım, burayı ufak ufak doldurabilirim sanırım. Daha yeni yeni AMV yapmaya başlamış olsam da baya keyif alıyorum hazırlarken. Umarım siz de en az benim kadar eğlenirsiniz izlerken. Beğenen, yorum yapan eller dert görmesin efendim. AMV yarışmasına katıldığım, hazırladığım ilk video: 1) TOKYO GHOUL - DO YOU FEEL ALIVE 2) HELLSING ULTIMATE - ANTI YOU 3) GANGSTA. - SILENT SOLDIER 4) GARO:GUREN NO TSUKI - RETURN TO THE DARKNESS
  16. horsehead

    En sevdiğiniz anime müzikleri

    Opening: Ending: https://www.youtube.com/watch?v=oe-5fnXeqIc
  17. horsehead

    Aranan Kan Geldi

    06 :D Hoş geldin. :)
  18. Şöyle de bir fragman geldi.
  19. Poe :) Bu zamana kadar pek cover dinlemedim açıkçası ama paylaştıklarınızın hemen hemen hepsini dinledim ve cidden çok başarılılar. Takipteyim.
  20. Şunları açıklayayım istersen "kardeşim" çünkü bazı noktaları yanlış anlamışsın sanırım ve bunları düzeltmem gerekli. Sana veya bir başkasına çocuk oldukları imasında bulunmadım. Demek istediğim yeni hesaplar açıp kendine oy atanlar için yaptığım bir benzetme idi. Yaptın mı yapmadın mı bilemem. Ancak yaptıysan benzetmeyi üzerine alınabilirsin, çok da umurumda değil açıkçası kendine oy atanların yaptığı şeyler. Tabii ki vardır, bu benim ilk AMV denememdi ve yorumlarımın hiçbirisinde en iyi AMV'nin benim olduğuna dair bir imada bulunmadım. Sadece beğendiklerini söyledikleri için teşekkür ettim, ki her insan eder. Benim hakkımda konuşurken bunu araya sıkıştırman çok saçma. Sanki bunun sebebi sanki benmişim gibi... Jüriden(kimlerse bilmiyorum ben desizler gibi) birinin benim videoma yorum attığını sanmıyorum. Ki kendisi de jüride olmadığını belirtti. Güzel bulduğumuz şeylere neden yorum yapmayalım ki? Forumun amacını biliyor muyuz? Nerede neyi savunmuşum cidden merak ettim. :) Yanlış anlaşılmalara açık bir konu bu. Saygı çerçevesi içerisinde yalnızca görüşlerimi belirttim ki bazı yorumlar işi farklı boyuta taşıyor. Neyse... Birilerini üzdü ya da kırdıysam üzgünüm. Niyetim bu değildi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.