Jump to content

yatonun5yeni

Üyeler
  • İçerik sayısı

    14
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    yatonun5yeni got a reaction from rei_hino in ( 12 / 12 ) Yesterday wo Utatte   
    elinize sağlık :)
  2. Beğen
    yatonun5yeni got a reaction from rei_hino in ( 06 / 06 ) Yesterday wo Utatte Extra   
    elinize sağlık :)
  3. Beğen
    yatonun5yeni reacted to Cao Cao in Shingeki no Kyojin: Lost Girls Mangaya Uyarlanıyor   
    Kısa Roman Serisi Shingeki no Kyojin: Lost Girls Mangaya Uyarlanıyor
     

    Kodansha’nın Bessatsu Shonen Dergisi Seko Hiroshi’ye ait Shingeki no Kyojin: Lost Girls (Attack on Titan: Lost Girls) isimli kısa roman serisinin mangaya uyarlanacağını açıkladı. Çizimleri Fuji Ryousuke’ye ait yeni manga serisi Kodansha tarafından 9 Ağustos’ta yayımlanacak. Dergi, habere “Shingeki no Kyojin’in yan hikayesi mangaya uyarlanıyor! Mikasa ve Annie’nin hayatlarının içinden bilinmeyen bir günün hikayesi. ” şeklinde bir duyuru ile yer verdi.

    Roman serisi ise geçtiğimiz yılın aralık ayında yine Kodansha aracılığı ile yayımlanmıştı. Mikasa ve Annie karakterlerine odaklanan kısa roman, Acımasız Dünyada Kayboluş (Lost in the Cruel World), Elveda Sina Duvarı (Wall Sina, Goodbye) ve Kayıp Kızlar (Lost Girls) isimleriyle 3 kısa hikayeden oluşuyor. Geçtiğimiz hafta Anime Expo etkinliğinde Amerikan manga yayımevi Vertical da roman serisinin lisansını aldığını duyurmuştu.

    Kodansha bu habere ek olarak gelecek sayısında Nakagawa Saki’nin Shingeki no Kyojin: Junior High isimli komedi türündeki mangasına dair önemli bir duyuruda bulunacağını belirtti. Titan Ortaokulu’nda geçen hikaye öğrenci ve öğretmen olarak tasvir edilen Eren, Mikasa, Armin ve diğer karakterler arasındaki komik olayları konu ediniyor.

    Alıntı: www.animefantastica.com
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.