Jump to content

Kaneki Ken

Üyeler
  • İçerik sayısı

    32
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Kaneki Ken kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Tebrikler hayırlı olsun hemen katılıyorum :D

     

    Edit: Header'daki menü bölümü var ya ha işte orası bence çok büyük olmuş göz zevki bozuyor orayı biraz küçülte bilirsen veya başka bir menü tasarımı yaparsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

  2.  Öncelikle pc'de program crackleme konusunda çok cahilim :( İhtiyacım olduğunda kuzenime yaptırıyorum. Idm'yi de vaktinde cracklettirmiştim ama güncelleme geldikçe fark ettiğim kadarıyla bazı dosyaları indirmemeye başlıyor. Zaten fazlaca yardımcı olmuşsun ama vaktin varsa bu indirdiğim dosyaları nereye atacağımı falan ya kısaca yazabilirsen süper olur. (Yardımseverliğini kullanıyormuş gibi hissettim şimdi : :()

    Hallettin mi ? yoksa yardım gerekiyor mu?

  3. İşte Buna LİKE derim harikasın ya tamda aradığım program.DANKE

     

    Önemli değil :D

     

     Öncelikle pc'de program crackleme konusunda çok cahilim :( İhtiyacım olduğunda kuzenime yaptırıyorum. Idm'yi de vaktinde cracklettirmiştim ama güncelleme geldikçe fark ettiğim kadarıyla bazı dosyaları indirmemeye başlıyor. Zaten fazlaca yardımcı olmuşsun ama vaktin varsa bu indirdiğim dosyaları nereye atacağımı falan ya kısaca yazabilirsen süper olur. (Yardımseverliğini kullanıyormuş gibi hissettim şimdi :( )

    Tabiki de yardımcı olurum. :) Eğer bilgisayarında idm kuruluysa kaldır ccleaner ile tarat ve temizle sonra yeniden başlat daha sonra patch.exe çalıştır tamamdır bu anlattıklarımı yapamazsan ozelden teamviewer ile yardım ederim. Eğer yapamazsan ozel mesaj at.

  4. CpUDocG.jpg


    İnternet Download Manager şüphesiz en iyi download programıdır. Sitede eski versiyonu mevcut bende yeni versiyonunu yükleyeyim dedim. Patch.exe virüs olarak algılanabilir ama güvenlidir. İsteyen indirsin isteyen indirmesin burada sizler için yararlı olmaya çalışıyorum siz bilirsiniz. Güvenmeyen olursa diye (ki olacaktır) VirusTotal'de ekledim. Linklere geçelim.


     


    VirüsTotal:


     


    qwLo9St.png


     


    Rar şifresi: turkanime


     


    Hangi sunucudan indirmek istiyorsanız resmin üzerine tıklamanız yeterlidir.


     


    Yandex.Disk


     


    17MDrJU.jpg


     


    4shared


     


    tVzdtwC.png


     


    MEGA


     


    sBRPga4.png


     


    MediaFire


     


    i84B8ZO.png


     


    Not: Alıntı Değildir.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.