Jump to content

pegasusejder

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1315
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    139

pegasusejder kullanıcısının paylaşımları

  1. Vay be ana okulundan bu yana ne büyümüşsün, resmen elimizde büyüdün. :D Ben sürekli şehir değiştirdiğim için sabit bir arkadaş güruhum olmadı pek. :') Hep aynı yerlerde oturuyorsanız nasıl değişecek? :D Pasör olduğunu söylemiştin sanki ya, bi ara bahsi geçmişti.
  2. Senin orta okul ile aranda ne kadar fark olabilir? :D Hani bizimkisi 13 sene falan ediyor galiba ortaokuldan sonrası :) Onu ayarlayacaksın işte. Sen de haklısın tabii, bir şey diyemiyorum :D Oooo rolün ne peki, konuşmuştuk sanki ama hatırlayamadım. İşte vücudun güçten düşmez. :)
  3. Burada yaşayanlar varsa bayramları mübarek olsun. :') 

    1. Gallardo

      Gallardo

      Senin de bayramın mübarek olsun :)

  4. Maşallah güzellikler prensesinin etrafı hiç boş olmuyor :D Kapat tekrar aç hesabı :D Eeee bazı kişileri ne kadar hayatından kovsan da dönüyor dolanıyor geri hayatına giriyor, benim ortaokulda çok gıcık olduğum bi çocuk vardı şu an en yakın arkadaşım. :D Büyük aşklar nefretle başlar gibi düşün. :) Geçersin geçersin, iki gün önceden çalış. Akışına bırak, o nefret ettiğin şeyden haz almaya bak. :D Kızzz ne kopyası??? Ayıp ayıp :D Ne takımındaydın sen? Eeee bizim kızımız popülerdir... :D Eskişehir'deydin di mi sen? Ahahaha biraz daha spor yapmış olursan en üste çıkarken.
  5. Niye ya? He bütün orta okul liseye mi geçtiniz? :D Geçersin geçersin ama çalışırsan geçersin. Kelebek sistemi ne ya? :D Oooo anlat bakalım neler oluyor? 12'ler biraz öyle oluyor. Seni ne diye atmışlar itiraf sayfasına?
  6. Vay vay vay, sen liseli mi oldun? Anlat bakalım neler oluyor?
  7. İyidir Kirpi Hanım, sizleri sormalı, keyfiniz iyidir inşallah.
  8. Isırmazlar abisi merak etme, bi dizi çekip bırakacaklar he ama g sahnelerini üzerinde deneyebilirler. Tabii tabii geç kalma. İyi uykular Aynen tuttu ya, biz de beklemiyorduk.
  9. Kardeş sen nasıl bir senaryo yaptın ya ama Netflix'te tutar bu dediğin. Git hemen senaryonu yolla. Aynen kardeşim, Türk anime formunun kendi yapay zekası olacak, konuşma akışları falan olacak, eski datalardan beslenip o eski tatları bize tattıracak. Engage olduklarını kontrol ediyor, karşıda kaç birlikle savaşıyor, her birliğin ne kadar ordusu var ve kendisinin ne kadar ordusu var falan filan bunlara bakıyor. Aynen Otyken'den aldık müzikleri, müzikler bayağı tuttu ya. :D
  10. Usta olarak, patronun ayağını kaydırdı ve başa geçti, gizli bilgi bu. Yarım saat ile başla, azar azar arttırırsın. Elbet bir gün o yazıyı göreceğiz, belki yapay zeka ile kurtarırız siteyi. Benim çok bilgim olan alanlar değil maalesef. Aniden geri çekilmesi belli parametrelere bağlı, savaş esnasında düşman birimleri ve kendi birimlerini kontrol edip kıyaslama yapıyor ve belli threshold'dan sonra geri çekiliyor veya sen de yönlendirebiliyorsun. Lider ataması da birimlere atıyorsun işte tipine göre. :D
  11. Osman çünkü çoktan kabul edildi. Tembelliği adım adım değiştirebilirsin, ufak ufak şeylerle başlayacaksın, bir anda büyük değişiklikler yapmaya çalışırsan patlarsın. Bi bakmışsın Emel abla silmiş her şeyi :D
  12. Olmaz kardeş, Çağatay olmadan izlenmez. Hayırdır neye enerjin sömürüldü bu kadar? İleride burası da müzeye dönecek, yeni nesil "Bak bak burada eskiden böyle konuşuyorlarmış post post"
  13. İşin içine Çağatay'ı koyarsan eğer, gerisi halloluyor. Artık insan vakit de bulamıyor, riske atamıyorsun. Aga be, ciğerimiz soldu :')
  14. Eh yani, herkes gitti, bi Keman'la ben kaldık...
  15. Ne kadar değişmiş?
  16. Kübra'yı dizileştiren adamlar bunu dizileştirmezse ayıp ederler.
  17. Nereye kadar kaçabilecekler? Walking laz da olur. Güzel hikaye kardeşim hemen Netflix'e mail at bu hikayeyi. Bence bu hikayelerden sağlam para kaldırır artık okul derdiyle de uğraşmana gerek kalmaz.
  18. Çay içenler laza dönüştükçe etrafındakilere de çay içerecekler, onlar çay içtikçe giderek yayılacak ve dünyada çay içmeyen kalmayacak. Bence de tutar kardeşim, hadi buradan senarasitlere senaryo gönder.
  19. İlk buradakilerle kurduğumuzu diyorsun muhtemelen, ben oradan çıkalı çok oldu ya, onlar takılıyor mu hala bilmiyorum. Aaaa hayırlı olsun abla, ne zaman evlendin? Nasıl tanıştınız? Hayırlı olsun, inşallah acısız olur :D Ne konuda acı çekiyorsun ki abla?
  20. Suya değil de çaya karıştır hocam, Karadenizlilerin şanına yakışır olsun. Bence gayet güzel senaryo Selamlar kardeş
  21. Mantıklıymış, bu projeyi başlatalım. Yaz dizisi çıksın da, kiminle aşk yaşayacağı önemli değil
  22. Dünyanın büyük ölçüde değişeceği kesin ama karadeniz havası solumadıkça lazlar nasıl yaşayacak? Bir de herkes Karadenizli olursa bütün herkeste müteahhit skill'i açılacak, herkes bina yapıyor ama alan yok. Muhtemel bir senaryo ve buradan oğlan bi kıza aşık olur ve sezonluk yaz dizisi ortaya çıkar.
  23. Bu olma ihtimali var mı? https://www.turkanime.co/anime/otome-youkai-zakuro
  24. Of bütün dünya Karadeniz olsa, herkesin kafa güzel falan çok değişik bi ortam olurdu. Ya bence şey olmuştur -Kardeş domain'i niye almadınız? -Ahmet alacam dedi ya -Nasıl olum Serkan alacam demişti -Ben Kübra alacak sanıyordum... Cidden çok değişik bir olaydı, güzide ülkem güzide anlar yaşatıyor. :D Eh abla işte iyi kötü forum ruhunu devam ettiriyoruz Keman kardeşle. Sen de ne var ne yok?
  25. Belki de lazların laz uşaklar yapma deneyine denk geldin, belli mi olur? Önce biz doğru yaşamaya çalışalım da dediğin gibi diğerleri sonraya kalacak bir mesele. Amin. Sahibinden sitesinin gittiği bir dünyada yaşıyoruz
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.