Jump to content

Sabah Sisi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    917
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne Sabah Sisi kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Bence de çok kötü bölümdü. juvia dönmese seri bin kat güzelleşirdi. Herhangi bir karaktere garezim filan yok ama aynı arcta iki kere öldü deyip sonra şaka şaka der gibi döndürmesi seriyi gözümde acayip alçalttı. Seinen ciddiyeti aramıyorum tabi de bu yaptığı bildiğin alay etmek. :/
    Onun dışında beni seriye bağlayan bir Acnologia birde Zeref kaldı, onlar da çöp çıkmaz ya da tek yemez herhalde.

  2. Pokemon tipleri hakkında şu tablo hemen her işinizi görür.

    Spoiler

    Kaynak: https://www.delugerpg.com/pages/type-chart
    Not: Tablonun mantığı ateş saldırısı ateşe ve suya az vurur, çimen ve buza çok vurur. Ateş ise ateşten az hasar alırken su saldırısından çok hasar alır şeklinde. 
    288f02ec0a2a4569a9e32db336f1d598.png
    Not 2: Linke tıklarsanız sayfanın altında DUAL TYPES başlığında NORMAL+ ?, FİRE + ? gibi seçenekler var onlar iki tipli pokemonlar hakkında özelleştirme sağlıyor. Örneğin ben zehir ve çimen tipine karşı oynuyorum artı çimen ya da artı zehri seçip birebir çimen, zehir tipinin zayıflıklarını görebilirim. 

     

  3. Spoiler

    18620?size=1600x600&region=US

    İlk kez 3 Mart 1998 yılında yayına başlayan, klasik shounen gibi görünen ancak daha farklı bir yapıya sahip olan aralarıyla ünlü mangamızın tartışma konusu. Umarım ilgi olur. :P
    Biraz seriden bahsedeyim önce.                    
    İnceleme konusu                                                    Hisoka FC
    İki anime serisi vardır; 1999 (sitede sadece ilk 13 bölüm var) / 2011
    2013 yılında iki tanede filmi çıkmıştır; Phantom Rouge, The Last Mission  
    Mangası Türkçe'ye 318. sayıdan sonra çevrilmeye başlanmıştır, öncesi varsa da ben bulamadım. 2011 animesinin bitişi mangada 340 civarına geliyor. Oraya kadarlık kısmı buradan, oradan sonrasını da (aradan sonrası) buradan okuyabilirsiniz.
    Şuan manga çok beklenen kavgalardan birini işliyor animeyi izleyen varsa hemen okumaya başlasın bence. :)

    Buradan sonrası 351-2 için benim düşüncelerim.

    Spoiler

    Kavganın başında verilen sözün aksine taraflardan birinin ölmeyeceğini düşünüyorum ben. Chrollo' nun adamlarının yeteneklerine sahip olması da beni biraz şaşırttı, aldığı yeteneklerin sahibine yeteneği geri verip veremeyeceği, bildiğimiz örümceğin sonunu geldi mi sorusunun cevabı olabilir. :P Tabi yeteneği alınan birinin yeteneği kullanmaya -chrollo'nun izniyle olsun olmasın- devam edemeyeceğini kabul edersek dediğim şey sıkıntı olur.

     

  4. Eline sağlık abla, çok iyi olmuş bir de biri manga tartışma konusu açsa, çok acayip olaylar dönüyor. Benim için yeri çok ayrı olan seridir, togashi sensei ne kadar övsem az. Açılış şarkıları konusunda çok haklısın bende sinir olmuştum ona ama 2. kapanış parçası sözleriyle beraber tüm izlediğim animeler arasında ayrıdır. He birde animenin son sahnesi, içim pis burkulmuştu. Neyse uzattım, o sahnede çalan müziği atıp gideyim. Tekrardan eline sağlık.

    Spoiler

     

     

  5. Sanırım benim gibi bir ara çizmeyi bırakmışsın, doğru ise benim aksine geri dönmen çok güzel. Denildiği gibi kursa gidersen faydasını görürsün. Devam etmen ve haklıysam tekrar bırakmaman dileğiyle.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.