Jump to content

EvilKing

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

EvilKing kullanıcısının paylaşımları

  1. Bu tavrı oldukça beğendim. Çok teşekkürler olumlu dileğin ve farkındalığın için :cool-onion-head-emoticon:
  2. Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar :)
  3. Merhabalar arkadaşlar, bir web sitesi projesi için One Piece hayranları arıyoruz. Şu an için sitenin tamamen One Piece ile alakalı olduğunu sizlere söyleyebilirim. Fakat daha fazla detay veremiyorum çünkü zamanla şekillenecek. Önce web sitesinin ulaşacağı kitleyi ve sitenin başında duracak takımı görmem gerekiyor. Hepimizin bildiği gibi plansız programsız emek harcanan ve sadece anime izleyen insanlara güvenerek açılan siteler bir süre sonra kapanmaya mahkum oluyor. Bunları yaşamamak için, her zaman samimi, özverili, özellikle One Piece'i mangasından veya animesinden yakından takip eden, genel olarak anime tutkunu arkadaşlar aranıyor. Umarım bizi yarı yolda bırakmazsınız ve sonuna kadar devam ederiz. Güvenilebilecek insanlar gerçekten çok zor bulunuyor arkadaşlar, Teşekkürler. (Özel olarak iletişime geçmek isteyen arkadaşlar iletişim bilgilerini özel mesaj ile gönderebilirler, skype, whatsapp, gmail üzerinden detaylı olarak konuşabiliriz. Animeyle kalın.)
  4. Bahsettiğiniz şekilde projemizin sonlanması bizi üzer ve birçok kişinin emekleri boşa gider, umarım bu tarz bir son yaşamayız çok teşekkürler :)
  5. Merhabalar arkadaşlar, tahmin ediyorsunuzdur ki ülkemizde anime ve manga kültürü sadece alt bir kültür ve aşırı denilebilecek bir kitleye sahip değil. Fakat bu kültürü ön yargılardan kurtulup takip eden, anime izlemekten ve manga okumaktan zevk alan birçok insan var ve bu insanların güncel olarak haber alabileceği kendi anime teorilerini paylaşıp diğer anime ve manga takipçileriyle etkileşimi girebileceği çok az platform var. Bu konuda açıkçası imrendiğim projelerden en iyisi TurkAnime.tv... Birkaç tane daha çok iyi yapılanma var fakat bence bu ağ geliştirilmeli ve tek başıma bunu elbette ki sağlayamam fakat "en azından bunun için bir şeyler yapabilirim" düşüncesi ile ortaya bir proje koyma kararı aldım. Geçenlerde bir anime forumu açtım ve forumdan gayet memnunum ve bence güzel bir forum oldu fakat bu seferki proje daha büyük ve daha donanımlı bir iş olacak. Nasıl bir proje bu? Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu projenin hayata geçip geçmemesi tamamen sizin elinizde... Ben elbette bir şeyler yapmak istiyorum fakat sonuç olarak bu tamamen kullanıcılara yönelik bir proje olacak ve kullanıcıların sıcak bakmadığı bir projeye girişmek saçmalık olur... Nasıl bir proje olacağından bahsedersek eğer 9gag, OnePieceGold.com, Dude Perfect, Onedio ve daha birçok medya içerik sitesi gibi bir site olmayı amaçlıyorum... Burada bir püf noktadan bahsetmek istiyorum, içerik kalitesine önem vermekle birlikte yazar alımının sınırsız olmasını amaçlıyorum. Bu yazıyı bir sonuca bağlayarak şunları belirtmek istiyorum, bu var olan bir sitenin tanıtımı değil, bu sebeple bu projeye destek veren kullanıcı sayısına göre böyle bir işe girişeceğiz ve destek gelmezse bir ton emeğin boşa gitmesi yerine öncesinde bir fizibilite yapmak mantıklı olduğundan bu yazıyı yazdım. Yazar olmak isteyen herkes, bu projeye sempati duyan herkes lütfen fikirlerini belirtsin ve ülkemizdeki anime dünyasını büyütelim, bence buna ihtiyacımız var. Yazar olmak isteyen arkadaşlar cv göndermenize gerek yok sadece yazmak istemeniz yeterli, ayrıca direkt olarak projeye destek veren herkes https://www.facebook.com/groups/1597154287196876/ bu grup altında toplanıp birbirleri ile etkileşime geçebilirler. En azından bu grupta somut olarak projeye destek veren arkadaşları görmüş oluruz. Böyle uzun bir yazıyı üşenmeden okuduğunuz için ilginize gerçekten çok teşekkür ediyorum.
  6. Olay popülerite de bitiyor olabilir mi acaba? Eğer manga zamanında popüler hale gelseydi, şimdi can havliyle manga çizmek isteyen insanlar olmayacak mıydı? Bu şekilde düşünürsek bir kısır döngüye bağlıyor aslında çünkü talep olunca çizim oluyor ve çizim olursa talep oluyor gibi...
  7. Arkadaşlar birçoğunuz eminim biliyordur kabura manga dergisi vardı ve sanırım artık dergi yayınlamıyorlar. İçerisindeki mangaların çok fazla çizim sıkıntısı vardı evet ama en azından Türkçe olarak yayınlanan seriler olması hoştu. internette derginin 2 sayısını buldum fakat bir sayı 160 sayfalık çalışma içeriyor ve bu küçümsenecek bir şey değil. Türkiye'de manganın bir sektör haline gelmesi için belki çok erken ama manga okurlarının bu tarz konulara neden ilgisiz oldukları ile ilgili bir araştırma yapmak istiyorum. Sizlere bazı sorularım var, cevabımı alabilmem için bu sorulara vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli. 1-) Manga çizimi ile uğraşıyor musunuz ? Uğraşıyorsanız ne derecede ve bununla ilgili bir gelecek düşünüyor musunuz? 2-) Ülkemizde çalışma yapılıp yapılmadığını araştırıyor musunuz, bulduğunuz çalışmaları takip edip arkadaşlarınızı bunlardan haberdar ediyor musunuz? 3-) Eğer bir çalışma bulduysanız bu çalışmayı nasıl değerlendiriyorsunuz ve ülkemizdeki yapımlara destek verecek şekilde devamlılığının sürdürülmesini istiyor musunuz ? 4-) Türkiye'de manga sektörünün oluşmasını istiyor musunuz? Oluşmasını istiyorsanız bunun için yapabileceğiniz şeyler nelerdir? (Örnek olara; bir şekilde kendi mangasını bastırmış bir mangaka'nın mangasını satın alır mısınız?)
  8. Çok ilginç, forumlar için nasıl bir uygulama yapabilirsiniz peki? detaylı bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  9. Çok zor bir prodüksiyon olduğunu düşünüyorum. Anime ile verilmek istenen duygular live actionlarda istenildiği şekilde vurgulanamıyor. Umarım bekleneni verebilir :)
  10. EvilKing

    Meast - Manga Dışı Çalışmalar

    Çalışmalar çok hoş :)
  11. Şu an için forumumuz biraz biraz dolmaya başladı, hatta sabahları chat ortamımız bile oluşuyor :) herkesi bekliyoruz.
  12. İşin o kısmı sıkı denetim gerektirecek gerçekten. Desteğiniz için gerçekten çok teşekkürler :).
  13. Çok hoş bir girişim, başarılarınızın devamını dilerim.
  14. Seni aramızda görmekten çok mutluyuz mizuki-chan :)
  15. İlginden ve güzel tavrından dolayı çok teşekkür ederim. Memnuniyetle ailemize katılmanı bekleriz :)
  16. Merhabalar arkadaşlar, küçük çaplı bir forum sitesi kurduk ve kendi kemik kitlemizin oluşması için anime severleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Henüz çok yeniyiz fakat üyelere, insanlara ve özgürlüklere bakış açımız çok farklı. Bu sebeple kendi çapımızda bir fark yaratmak istedik ve tamamen anime, manga ve kullanıcı memnuniyetine odaklı bir forum sitesi açtık. Siteyi girip görmeniz ve tanımanız tabii ki önemli fakat, öncesinde site ve özellikleri hakkında kısaca bir bilgi vereyim; Sitemiz çok yeni olduğu için ilk üyelerimize özel unvanlar verilecek ve bu unvanları kullanıcılarımız kendileri seçecek.Sitemizde "kurallar" diğer sitelere biraz daha yumuşatılmış ve forumun huzurunu sağlamak açısından resmî yöneticiler ve üyeleri azarlayan insanlar yok.Sitemiz şu an için oldukça boş, ıssız, kimsesiz. Tanıtıma ve desteğe ihtiyacı var.Tapatalk destekliyor.Kullanıcıların foruma ilgisini arttırmak için tatlı bir rekabet ortamı yaratacağını düşündüğümüz en iyi otakular bölümü mevcut ve forumun en üstünde yer almakta. Forumda popüler olmak isteyen kullanıcılar için cezbedici diyebiliriz :).Forumda kendi avatarınızı yükleyebiliyorsunuz ve sürekli genişlemekte olan bir avatar kütüphanesi var. Açıkçası sitenin kurucusu olarak bu avatar kütüphanesini sürekli özenle yenilediğimi söyleyebilirim ve bu bana gerçek anlamda mutluluk veriyor.Avatar kütüphanemizdeki avatarların çoğu hareketli avatarlar. Yani forumumuz hareketli avatarları destekliyor.Özelleştirilmiş ifadelerimiz var.Üstelik istediğiniz ifadeleri ve istediğiniz avatarları forumumuza kalıcı olarak ekleyebiliriz, bunun için yöneticilerden birine mesaj atmanız yeterli olacaktır.Unutmadan bir düzenleme yaparak bu maddeyi eklemem gerektiğini düşündüm; ek olarak sitemizde chat kısmı bulunmaktadır ve her sayfa üzerinden chat e kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Chat sistemimiz chatango'dur.Ayrıca sitemize giren ziyaretçiler konulara yorum yapabilir ve her türlü içeriğe ulaşabilirler.Şu an için aklıma gelenler bu kadar, ortak yönü anime ve manga olan insanların arasında çok sıcak bir ortam yaratacağını düşündüğüm bu projeyi gelin hep birlikte geliştirelim. Site: http://animeforum.yaztahtaya.org Okuduğunuz için teşekkürler, Anime Forum YT Kurucusu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.