Jump to content

misaki123

Üyeler
  • İçerik sayısı

    23
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

misaki123 hakkında

  • Doğum günü 02/10/1997

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

misaki123 üyemizin başarıları

  1. misaki123

    Üzüldüğünüz ve Sevindiğiniz Sahne

    Kanon'u da izleyeceğim ama daha sonra drama animeleri araştırmıştım canım ağlamak istediğinde izliyorum. :D
  2. misaki123

    Animez'e Gelecek Animeler

    Bende anime izlerken görmüştüm reklamını.
  3. misaki123

    Aklımdaki Animenin Devamı Gelecek Mi?

    Vampire Knight 07 Ghost Kaichou wa Maid-sama Sekirei Asura Cryin Toradora Bazıları mantıksız bazıları yarım bitti ama inanıyorum devamları gelecek!(Yani...umarım...)
  4. Bilgisayarımdaki tüm dosyaların animelerle ilgili olması. Anime karakterleri gibi davranmaya ve konuşmaya başlama. Animeler dışında dizi film vb. şeyler izlememe. Japonlara aşırı hayranlık duyma ve herşeylerini araştırma. Bir de anime izlemediğim zaman rahat edemiyorum izlemesem bile illaki bir şarkısını dinler resimlerini falan çizerim.İnternetsiz bir yere 2 günlüğüne gitmiştik 1 gün daha kalsak animesizlik komasına girecektim. Anime izlemeye başladığımdan beri adım ve görünüşüm dışında herşey değişti resman yeni bir ben oldum.
  5. misaki123

    En sevdiğiniz anime müzikleri

    Vampire Knight op 11 eyes op Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan op :P Shakugan no Shana özellikle 3. sezon genel olarak hepsi Amagami ss ed 6 Angel Beats op Ano Hana ed K-on tüm şarkıları Ao no Exorcist op2 Higurashi no naku Koro ni op ve Kai op Bakemonogatari op1-4-5 ve ed Basilisk op Toradora op1-2 ed 2 Hell girl ve 2. sezonu op Mirai Nikki op1 ed1-2 Bleach op2-3-5-12
  6. misaki123

    Animelerde En Çok Güldüğünüz Sahneler?

    Evet bunlara bende çok gülmüştüm. Bir de Danshi Koukousei no Nichijou'da Tadakuni'nin etek giydiği kısımda çok gülmüştüm unutulmaz bir sahneydi.
  7. -Bilgisayarımda önemli önemsiz çoğu dosyayı silip(1 seferinde önemli birşey silmişim az daha bilgisayar gidiyordu) onların yerine animelerle ilgili şeyler doldurma(anime bölümleri,OP&ED'ler resimler) -Sınavdan önceki gece bile sırf sonunu merak ettiğim için sınavdan önceki gece bile 5 bölüm anime izleme -Bir gün internetim aşırı yavaştı ve açtığım bölümün yüklenmesini bekledim sırf bu yüzden arkadaşımın doğum gününe gitmedim.(ama çok güzel bölümdü hiç unutmam :D ) -Ameliyattan çıkmıştım sandalyede bile oturamıyordum yatmam lazımdı ama bilgisayarı açıp anime izledim.Bilgisayar da masaüstü sandalyede oturmak lazımdı.annem durdurmaya çalışmıştı bende "5 dk.lik bölüm bile olsa izlemem lazım" diye zorla izledim.Cidden 5 dk.lik special bir bölümdü. -Çok sevdiğim bir animenin 2. sezonu gelmişti arkadaşlarla buluşmamızı iptal edip anime izledim aramız fena bozulmuştu ama değdi anime süperdi. Ayrıca zaten bütün günümüzü anime için bilgisayar başında geçirmek anime tutkunluğu için yapabileceğimiz en önemli şey.
  8. misaki123

    Üzüldüğünüz ve Sevindiğiniz Sahne

    Air Misuzu'nun son bölümde annesine koşarak ağlaması. Angel Beats Son bölümdeki malum ayrılma sahnesi Ano Hana Çok dayanmıştım ama son bölümün en son parçasında ağlamaya başladım çok acıklıydı Clannad Kotomi annesi ve babasının ölüm haberini duyunca ağladığı kısımda onunla bende apladım. Clannad After Story Nagisa'nın doğum yaparken ölmesi- Ushio'nun ''Sanae-san dediki ağlayacaksan ya banyoda ağlamalısın ya da babanın kollarında.''dediği ve ardından ağlamaya başladıkları sahne Sondan bir önceki bölümde Tomoya ve Ushio'nun karlı havada yürürken yaptıkları konuşma Ano Hana dışında hepsi Key animesi :D
  9. misaki123

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Mirai Nikki:konusu süperdi ama aşırı mantık hatası vardı.Sonu güzeldi ama çok şaşırtmıştı.
  10. misaki123

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    En sonunda bölmü sayısı fazla olduğu için üşendiğim Bleach'e başladım ve bugün 38-39. böümleri izledim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.