Jump to content

Dj-Morphosis

Stajyer
  • İçerik sayısı

    1702
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    15

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Dj-Morphosis reacted to Hokage_Minato in Ecchi FC [+18]   
    Genç iri ve diri arkadaşlar! Nasılsınız? Kısa bir anime listesi atarak biraz hareket katalım kendimize.

    No Game No Life (2014)

    Kız ve erkek kardeş olan Sora ve Shiro, oyun dünyasında ün yapmış ve ünleri internette yayılmış, evlerinden hiç çıkmayan iki parlak NEET’tir (Ç.N. Animenin başında NEET tanımlanacaktır, Türkçesi işsiz güçsüz demek ama animede NEET olarak kalacaktır). Hikaye, gerçek hayatı da başka bir berbat oyun olarak gören bu iki kardeş etrafında şekilleniyor. Bir gün “Tanrı” adında bir kişi tarafından alternatif bir dünyaya çağırılırlar. Burada Tanrı, bütün savaşları yasaklamıştır ve “her şeyin oyunlarla karara bağlanacağı” bir dünya yaratmıştır, hatta ülke sınırlarının bile. İnsanlık, diğer ırklar tarafından arta kalan şehirlere doğru geri püskürtülmüştür. Acaba hiçbir işe yaramaz Sora ve Shiro, bu alternatif dünyada “insanlığın kurtarıcısı” olabilecekler mi?

    Kill la Kill (2013)

    Ryuko Matoi, elinde kırmızı bir bıçağın yarısı olan kılıçla dolaşırken, diğer yarısını elinde bulunduran ve babasını öldüren diğer taşıyıcıyı bulmak için dolaşan bir kızdır. Honnouji Akademisi adında korku içinde yaşayan bir liseye gelir. Bu lise, önüne çıkan herkesi ezmek için okul konsey üniformasını kullanan, korkunç öğrenci konsey başkanı Satsuki Kiryouin tarafından yönetilmektedir. Satsuki tarafından yenilgiye uğratıldıktan sonra Ryuko, kendisine özel yetenekler veren, okul üniforması giyen Senketsu ile tanışır. Senketsu ile ekip olan Ryuko, bir yandan Honnouji Akademisi'ni Satsuki ve konseyin egemenliğinden kurtarmak, bir yandan da babasının ölümünün ardındaki gerçekleri öğrenmek için mücadeleye başlar.

    Highschool of the Dead (2010)

    Ölümcül bir hastalık tüm dünyayı esir alır ve ısırılan insanları zombilere çevirir. Japonya’daki Fujimi Lisesi’nde bir grup öğrenci ve bir okul hemşiresi bir araya gelerek hayatta kalmaya ve etraflarını saran bu kaostan kurtulmaya çalışırlar. Hikâye, ilk salgını atlatan öğrencilerden biri olan Takashi Komuro’nun etrafında şekillenir.

     
    Rakudai Kishi no Cavalry (2015)

    "Okul Kılıç Eylemi" hikayemiz büyü şövalyeleri, yani ruhlarını şekillendirip oluşturdukları silahlar ile savaşan modern büyü kullanıcıları etrafında geçiyor. İkki Kurogane'de bu büyü şövalyeleri için olan okullardan birine gider, ama hiç büyülü yeteneği olmadığından "En kötü" ya da "Başarısız Şövalye" gibi lakaplar alır. Yine de bir Stella adında, "Bir Numara" olan yabancı bir prensese düello teklif eder. Bu düellonun sonucunda, kaybeden ebediyen kazananın kölesi olacaktır.

     
    Sekirei (2008)

    Hayatta sürekli başarısız olan Sahashi Minato; iki kere üniversiteye girmeyi başaramamış, kadınlarla şansı asla yaver gitmemiş, işsiz bir gençtir. Aslında Minato son derece zekidir ancak baskı altında kalınca başarısız olmaktadır. Günün birinde Minato, Musubi adlı bir kızla karşılaşır. Saldırı altında olan Musubi kaçarken Minato'yu da yanında sürükler ve bir süre sonra Minato'nun aslında bir Ashikabi olduğu ortaya çıkar. Ashikabi'ler, 108 güçlü varlığa savaşta yardım edebilecek genetik özelliğe sahip gizemli ustalardır ve eşlerine Sekirei denmektedir. Şirin kızlardan yapılı kadınlara ve yakışıklı oğlanlara kadar çeşitli Sekirei'ler mevcuttur fakat Sekirei dövüşleri çok tehlikeli, hatta kimi zaman da ölümcüldür Savaş alanına dönen Tokyo'da Sekirei'ler eşleri Ashikabi'eri ararken Minato, Musubi'nin eşi olur ancak bir süre sonra bir Ashikabi'nin birden fazla eşi olabileceğini öğrendiğinde işi gittikçe zorlaşmaya başlar.
     
     
     
    Yuragi-sou no Yuuna-san (2018)

    Fuyuzora Kogarashi, çocukluğundan beri hayaletlerce ele geçirilen, ruhsal güçleri olan biridir. Bu durum hayatında bir çok probleme sebep olmuştur, ta ki şimdiye kadar! Artık ruhlara karşı savaşmayı öğrenmiş olan Kogarashi, kendine kalacak bir yer bulup, normal bir hayat sürüp, herkes Igib liseye gitmek istemektedir. Ev arayışında çok ucuz mekan olan ekiden kaplıca olarak kullanılmış, Yuragi Oteli'ne rastgelir. Çok ucuz olmasını tabii ki bir sebebi vardır. Kaplıcanın yakınında cansız bedeni bulunan liseli bir öğrencinin ruhu, ortalıkta cirit atmaktadır. Ancak, Kogarashi için bu bir sorun teşkil etmemektedir, üstelik otelin diğer sakinlerinin hepsi de güzel kızlardır. Kaplıca rahatlarken, Kogarashi planın bir sıkıntı olduğunu farkeder, etrafta dolanan bu ruh, onun la aynı odayı paylaşan, 16 yaşında Yuuna isminde bir kızdır. Kogarashi'nin kızları incitmek istemeyişi, bu ruhla bir anlaşmaya giderek, onun bu dünyadaki problemini çözmeye yardım etmeye karar verir. Bu şekilde hayalet kız kötü bir ruha dönüşmekten kurtulacaktır. Yuuna ile anlaştıktan sonra, otelin diğer sakinleri de kendilerine has saklı özel güçlerini açıklamaya başlarlar ve böylece Kogarashi'nin hayatı normalin dışına çıkmış olur!
     
     
     
    Kuzu no Honkai (2017)

    İkisi de oldukça popüler ve herkesin birbirlerine çok yakıştırdığı 17 yaşındaki Mugi Awaya ve Hanabi Yasuraoka çifti dışarıdan ideal gibi görünse de aslında bir sırrı paylaşmaktalar. Mugi de Hanabi de başka birilerine abayı yakmış durumda, birbirleriyle takılma sebepleri de yalnızlıklarını az da olsa hissetmemeleri. Mugi, evinde özel ders veren genç öğretmen Akane Minagawa'ya; Hanabi ise küçük yaştan beri tanıdığı aile dostları olan bir diğer genç öğretmene aşık. Sahip olamadıkları kişilerin acısını paylaşmak için tensel yakınlık kuruyorlar. Peki bu durum hep böyle mi sürecek?
     
     
    Prison School (2015)

    Hachimitsu Koleji, Tokyo'nun dış kesimlerinde bulunan ve öğrencilerinin hepsi seçkin hanımlardan oluşan bir okuldur. Fakat yeni dönem henüz kapıdayken bir gelenek hiçe sayılır. Okula tarihi boyunca ilk defa erkek öğrenci alınmasına izin verilir ama daha okulun ilk günü iken sadece beş delikanlı okula kabul edilir. Kiyoshi Fujino'nun da etrafı gece gündüz kızlar ile çevrili olacağı için kalbi yerinden çıkacaktır neredeyse. Lakin onu bekleyen çarpıcı olayların henüz farkında değildir.

    Seitokai Yakuindomo (2010)

    Tsuda Takatoshi, evine yakın olan liseye yazılan ve yeni başlayacak bir öğrencidir.Kayıt olduğu Ousai Akademisi sadece kızlara eğitim vermekte ve bu yıl karma eğitime geçmiştir.Erkeklerin %5 olduğu bu okula ilk adımını attığı an da öğrenci kurulundan 3 farklı kızla tanışır.Öğrenci kurulu başkanı onu da kurula istediğini söylerek kayıdını yapar. Takatoshi, kızlar tarafından sürüklenirken yeni bir şey fark eder.Kızlar daha erkeklere alışamamış ve utanma duyguları değişik olarak davranmaktadırlar.Bu 3 kız, hayatına birden dalmış ve tatlı bir şekilde karıştırmaya başlamıştır.
  2. Beğen
  3. Üzgün
    Dj-Morphosis got a reaction from quincy in Bleach FC   
    oy oyyy sanki ayrıldığım sevgilimle eskiden gezdiğim sokağa gelmiş gibiyim. Özlenen günler :D 
  4. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Kadir- in SOUSEI NO ONMYOUJI   
    Sousei no Onmyouji Bölüm 39 eklendi. http://www.mangahanta.com/manga/sousei-no-onmyouji
  5. Teşekkür
    Dj-Morphosis reacted to Barış D. Baryshx in HaikuremaSubs   
    Dj-morphosis'in dediklerine katılmaları beraber, kolay gelsin diyorum 
  6. Beğen
    Dj-Morphosis reacted to haikurema in HaikuremaSubs   
    Size kaliteli bir seyir zevki sunabilmişsem ne mutlu bana ^^, kendimin de dilimin çok iyi olduğunu iddia etmiyorum ancak. Çeviri konusunda halen birçok eksiğim bulunmakta. Tecrübe edine edine gelişiyor. Benden katbekat daha kaliteli çeviri yapan kimseler var. Animemanga-tr'nin yapmış olduğu güncel anime sezonu çeviri değerlendirmelerine göz atabilirsiniz bu konuda. Kaliteli çevirilere ulaşmanıza ışık tutacaktır. 
  7. Beğen
    Dj-Morphosis reacted to Fuchisa in MangaHanta! [Türkçe Manga Çeviri Grubu] www.mangahanta.com   
    Happiness'ı çevirmeniz çok iyi olmuş, Okuma listemde vardı başlayayım hemen. Çevirileriniz için teşekkürler!
  8. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from zgrdnz in MangaHanta! [Türkçe Manga Çeviri Grubu] www.mangahanta.com   
    Bir serinin daha sonuna geldik. Emeği geçen çevirmen ve editör arkadaşlara çokça teşekkür ederiz.   Happiness 50. (final) Bölüm eklenmiştir.   http://www.mangahanta.com/manga/happiness   İyi okumalar
  9. Beğen
  10. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from AndaAtsushi in Senin yaptıktan sonra pişman olduğun şey ne ?   
    aklıma gelmişken karşımdaki kişininde benim gibi olduğunu düşündükten sonra ona çok iyi davranmanın ardından gerçek yüzünü görünceki pişmanlığım :/
  11. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Kadir- in Ecchi FC [+18]   
    Şuraya baktıkça duygulanıyorum ya :') 
  12. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Rem in MangaHanta! [Türkçe Manga Çeviri Grubu] www.mangahanta.com   
    MangaHanta İş Başında!
     
    Merhabalar!

    MangaHanta bağımsız olup kendi çevirilerini yayınlayan bir manga okuma sitesidir.
    Kuruluşumuzun amacı ise;
    Yarım kalmış, hiç çevirisi yapılmamış, ve güncel yeni mangaların çevirisi yapıp okuyucuya sunmaktır.
    Elbette en iyi şekilde okuyucuya güzel seriler sunacağız.
     
    Çevirileri Devam Eden Seriler:
    Kaguya-Sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
    Sousei no Onmyoujı
    Ballroom e Youkoso
    Itsuwaribito Utsuho Hitogatana Vanitas no Carte Sheng Wang Beauty Game The Reaper and the Waiting Secretly Greatly Payback Narnia günlükleri: Büyücü’nün yeğeni A Night to Remember The Last Golden Child
    Elqueeness Hyanghyeon Text Clouds in the Night Sky Secret Relationship Dangeum and Jigyo Girl Under Trial Unknown Code Who's Spying Lip and Sword Villains
    Disciple's Persuasion Plot Chillin Different World Life Of The EX-Brave Candidate Was Cheat From Lv2    

    Tamamlananlar
    Happiness Back Stage!! (yaoi) (Tamamlandı) God Eater - Kyuuseishu no Kikan Tsuki Akari no Shoutaijou Gerisa Crimson Shell Watashitachi no Shiawase na Jikan Bride of Enma Mahouka Koukou no Rettousei - Tsuioku Hen Maou na Ore to Fushihime no Yubiwa May I Shake Your Hand Ara verilenler Reimei no Arcana  Niijiro Days Platinum End Brave Frontier - Bakuen Max! Vargas Senki God Eater - The Spiral Fate Madara Hanekoi Lion Boku Wa Mari No Naka ------------------------------------------------------ Daha fazla seri alacağız ama şuan  ekip üye sayısına göre  seri alışmıştır.
    Seriler hazır ve hazırlanan  bölümlerde var siteye toplu bir yükleme yapacağız :)

    Bizimle çalışmak, bize katılmak isteyen ÇEVİRMENLİK ve EDİTÖRLÜK tecrübesi olan  arkadaşları elbette bekliyoruz !
    Bize katılmak için DİSCORD sunucumuzdan veya [email protected]'a mail atarak bizimle  iletişime geçebilirsiniz.  
      ----------------------------------------------------------------------
    www.mangahanta.com
     

     
     
     
     
     
     
     



     
  13. Beğen
    Dj-Morphosis reacted to TodorokiLena in Japon Seslendirme Sanatçılarının Seslendirdiği Karakterler Derlemesi   
    Ah be Yuki Kaji var ama keşke Kamiya-san da olsaydı.
  14. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from quincy in Japon Seslendirme Sanatçılarının Seslendirdiği Karakterler Derlemesi   
    Merhaba, uzun bir aradan sonra forumda aktif olmak iyi hissettiriyor. 
    Sizler için başlıktan da anlayacağınız üzere Japon seslendirme sanatçılarının seslendirdiği
    anime karakterlerini her Seiyuu'a ait videolarda derledim.
    İlk videolarda belli başlı hatalar mevcut ama ilerleyen videolarda daha iyi düzenleme olacaktır.
    Bunun yanı sıra istediğiniz bir karakterin seslendirme sanatçısının seslendirdiği diğer karakteri
    dizin için düzenlememi isterseniz, videoların altına yorum olarak yazabilir yada bu konu altına da
    yine yazabilirsiniz. 
    Herkese iyi seyirler.


    Disuke Namikawa'nın Hisoka Dahil Seslendirdiği Diğer 22 Karakter
     
    Yuuki Kaji'nin Meliodas Dahil Seslendirdiği Diğer 21 Karakter
    Okamoto Nabuhiko'nun Bakugou Dahil Seslendirdiği 14 Karakter
     
  15. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from haikurema in HaikuremaSubs   
    Doğrusu birçok fansub kurulmakta, bunun yerine aktif ve anlaşabileceğin bir fansuba katılıp daha verimli bir çalışmalar elde edebilirsiniz, hem sen yorulmazsın hem işin hafifler. Tabii yine sana kalmış bir durum, Eline sağlık şimdiden, umarım çokçana güzel seriler çevirirsin. Başarılar!
  16. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from canseckiner in ( 24 / 24 ) Ballroom e Youkoso   
    Güzel güzel bir an önce editleyip mangasını güncele getireyim bende :> kolay gelsin!
  17. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from xpector in ( 24 / 24 ) Ballroom e Youkoso   
    Güzel güzel bir an önce editleyip mangasını güncele getireyim bende :> kolay gelsin!
  18. Beğen
  19. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from anes in mangAnime Türkiye Anime Film Gösterim ve Atölyeleri (Kesinlikle Göz Atın!)   
    mangAnime Türkiye Anime Film Gösterim ve Atölyeleri 
     
    www.manganimetr.com
     
     
    MangAnime Türkiye'yi zaten bir diğer açtığımız konumuzdan biliyorsunuz.

    MangAnime Türkiye'yi bilmeyenler için,
     
     Biz de aynı sizin gibi anime ve manga sever insanlardan oluşan bir grubuz. Anime/manga karakterleri ile eğleniyoruz, heyecanlanıyoruz, korkuyoruz, geriliyoruz, seviyoruz ve üzülüyoruz. Onlarla ağlayıp, onlarla gülüyoruz. Şimdiye kadar farklı platformlarda tonla şey yaptık, ama nihayetinde içimizdeki anime, manga ve Japon kültürü sevgisi bizi hep paylaşma noktasına getirdiği için. İşte bu sevdiklerimizi paylaşma arzusunun son vardığı nokta mangAnime Türkiye oldu. Umarız siz de bizimle birlikte anime ve mangaların sihirli dünyasında keyifli vakit geçirirsiniz. ^_^
     
    Gel gelelim mangAnime Türkiye Anime Film Gösterim ve Atölyelerinde neler var?
     

     
    Şubat ayından itibaren anime film gösterim ve atölyelerine başlıyoruz, programda Jin-Roh ve Ninja Scroll gibi klasikler var.
    Bu etkinlik dizisinde her ay önemli bir anime film klasiğini izleyeceğiz ve ardından da beraberce sohbet ederek çözümlemesini yapacağız. Atölye bölümlerinde filmlerin yapımından, konularından, temalarından, hikayelerinden, karakterlerinden ve çeşitli ayrıntılarından bahsedeceğiz. Tasarım Atölyesi Kadıköy’de (TAK) düzenlenecek olan her atölye sonunda yapılacak çekilişlerde, etkinliğe katılanlar arasından bir kişi hediye manga kazanacak. ^_^
     
     
    Etkinlikler tüm sinema ve anime meraklılarına açıktır ve ücretsizdir. Gösterilecek bütün filmler Japonca seslendirmeli ve Türkçe altyazılı olacaktır. Tüm etkinliklerin tarihleri aşağıdaki gibidir:
    – 13 Şubat 2016, Cts. / Jin-Roh: The Wolf Brigade (Bülent Tellan, Burak N. Aydın)
    – 12 Mart 2016, Cts. / Eve No Jikan: The Movie (Merve Çay, Burak N. Aydın)
    – 9 Nisan 2016, Cts. / Summer Wars (Burak N. Aydın, Merve Çay)
    – 14 Mayıs 2016, Cts. / Ninja Scroll (Merve Çay, Bülent Tellan)
    – 11 Haziran 2916, Cts. / Escaflowne: The Movie (Burak N. Aydın, Bülent Tellan)
    13 Şubat Jin-Roh atölyesine kayıt için Facebook etkinlik sayfasına bu linkten gidebilirsiniz:
    https://www.facebook.com/events/965428806870669/
     
     
    13 Şubat Cumartesi günkü ilk etkinlikte, Mamoru Oshii‘nin klasik anime filmlerinden “Jin-Roh: The Wolf Brigade”i ele alacağız. Jin-Roh’un hikayesi paralel bir dünyada, 1950’lerin Japonyasında geçmekte. Film, işgal sonrası halk isyanlarını arka plan olarak alıyor. Terörist grupları ortadan kaldırmaya uğraşan Başkent Polisi’nin bir üyesi olan Kazuki Fuse, bomba taşıyan bir kızı durdurmaya çalışır ama durum beklendiği gibi gelişmez. Fuse kendini birden acımasız bir “Kırmızı Başlıklı Kız” öyküsünün içinde buluverir. Bu ölümcül öykünün sonunda avcı mı, yoksa kurt mu kazanacak?
     

    “Jin-Roh: The Wolf Brigade” (Jin-Roh: Kurt Tugayı)
    Yıl: 1999
    Süre: 1 saat 42 dk.
    Dil: Japonca seslendirme, Türkçe altyazı
    Yapım: Production I.G
    Yönetmen: Hiroyuki Okiura (Cowboy Bebop: The Movie, A Letter to Momo, Record of Lodoss War, Aoki Ryusei SPT Layzner , Black Magic M-66)
    Senaryo: Mamoru Oshii (Ghost in the Shell, Dallos, Kagaku Ninja-Tai Gatchaman II, Patlabor, Sky Crawlers, Urusei Yatsura, Wonderful Adventures of Nils, Halo Legends)
    Müzik: Hajime Mizoguchi (Vision of Escaflowne, Escaflowne: The Movie, Please Save My Earth, Texhnolyze, Tokimeki Memorial ~Only Love~)
     
     
     

     
     
     
     
     
    Seslendirme Kadrosu:
    Kei Amemiya: Sumi Mutoh
    Kazuki Fuse: Yoshikatsu Fujiki
    Atsushi Henmi: Hiroyuki Kinoshita
    Hachiroh Tohbe: Yoshisada Sakaguchi
    Nanami Agawa: Eri Sendai
    Isao Aniya: Kenji Nakagawa
    Bunmei Muroto: Kousei Hirota
    Shiroh Tatsumi: Ryuichi Horibe
    Hajime Handa: Yukihiro Yoshida
    Bunmei Muroto: Yukio Hiroda
    Resmi web sayfası: http://www.productionig.com/contents/works_sp/15_/index.html
    ANN sayfası: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=161
    MAL sayfası: http://myanimelist.net/anime/570/Jin-Rou
    Wikipedia sayfası: https://en.wikipedia.org/wiki/Jin-Roh:_The_Wolf_Brigade
    IMDB sayfası: http://www.imdb.com/title/tt0193253/
    Rotten Tomatoes sayfası: http://www.rottentomatoes.com/m/jin_roh_the_wolf_brigade/
       
     

     
  20. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Nones in ( 11 / 11 ) Battery   
    Battery bölüm 7 eklendi.
     
    İyi seyirler
  21. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Lithu in MangaHanta! [Türkçe Manga Çeviri Grubu] www.mangahanta.com   
    MangaHanta İş Başında!
     
    Merhabalar!

    MangaHanta bağımsız olup kendi çevirilerini yayınlayan bir manga okuma sitesidir.
    Kuruluşumuzun amacı ise;
    Yarım kalmış, hiç çevirisi yapılmamış, ve güncel yeni mangaların çevirisi yapıp okuyucuya sunmaktır.
    Elbette en iyi şekilde okuyucuya güzel seriler sunacağız.
     
    Çevirileri Devam Eden Seriler:
    Kaguya-Sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
    Sousei no Onmyoujı
    Ballroom e Youkoso
    Itsuwaribito Utsuho Hitogatana Vanitas no Carte Sheng Wang Beauty Game The Reaper and the Waiting Secretly Greatly Payback Narnia günlükleri: Büyücü’nün yeğeni A Night to Remember The Last Golden Child
    Elqueeness Hyanghyeon Text Clouds in the Night Sky Secret Relationship Dangeum and Jigyo Girl Under Trial Unknown Code Who's Spying Lip and Sword Villains
    Disciple's Persuasion Plot Chillin Different World Life Of The EX-Brave Candidate Was Cheat From Lv2    

    Tamamlananlar
    Happiness Back Stage!! (yaoi) (Tamamlandı) God Eater - Kyuuseishu no Kikan Tsuki Akari no Shoutaijou Gerisa Crimson Shell Watashitachi no Shiawase na Jikan Bride of Enma Mahouka Koukou no Rettousei - Tsuioku Hen Maou na Ore to Fushihime no Yubiwa May I Shake Your Hand Ara verilenler Reimei no Arcana  Niijiro Days Platinum End Brave Frontier - Bakuen Max! Vargas Senki God Eater - The Spiral Fate Madara Hanekoi Lion Boku Wa Mari No Naka ------------------------------------------------------ Daha fazla seri alacağız ama şuan  ekip üye sayısına göre  seri alışmıştır.
    Seriler hazır ve hazırlanan  bölümlerde var siteye toplu bir yükleme yapacağız :)

    Bizimle çalışmak, bize katılmak isteyen ÇEVİRMENLİK ve EDİTÖRLÜK tecrübesi olan  arkadaşları elbette bekliyoruz !
    Bize katılmak için DİSCORD sunucumuzdan veya [email protected]'a mail atarak bizimle  iletişime geçebilirsiniz.  
      ----------------------------------------------------------------------
    www.mangahanta.com
     

     
     
     
     
     
     
     



     
  22. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Nones in ( 11 / 11 ) Battery   
    Battery 6.bölüm eklendi.

    İyi seyirler
  23. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Nones in ( 11 / 11 ) Battery   
    4. Bölüm eklenmiştir. İyi seyirler
     
  24. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Nones in ( 24 / 24 ) Days (TV)   
    4.bölüm eklenmiştir. iyi seyirler.
  25. Beğen
    Dj-Morphosis got a reaction from Nones in ( 24 / 24 ) Days (TV)   
    Days 2. Bölüm eklendi.
     
    İyi seyirler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.