Jump to content

MiranamiTsuki

Üyeler
  • İçerik sayısı

    199
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

MiranamiTsuki kullanıcısının paylaşımları

  1. MiranamiTsuki

    Yapımcısına Para Kazandıramayan 21 Anime

    Üzdüler. Bu arada biz korsan mı izlemiş oluyoruz o zaman?
  2. MiranamiTsuki

    Tsuki'nin Projeleri (Güncellendi: 05.07.15♥)

    Evet hatırladım! Allah'ın emri peygamberin kavliyle Pepee bardağımı kendine istemiştin dimi!!! :3
  3. MiranamiTsuki

    Tsuki'nin Projeleri (Güncellendi: 05.07.15♥)

    Woww! Sen kimsin ben de seni stalklıyım stalk yemeyi ve yedirmeyi severim. ♡♥
  4. MiranamiTsuki

    Tsuki'nin Projeleri (Güncellendi: 05.07.15♥)

    Hayır. Hiç öyle bir imkânım olmadı maalesef.Neyse hazır gelmişken birkaç resim atayım. Akşama doğru da düzenlerim. Hepsini tek spoilera alıyorum. Jean ♥ At WIP Jack Frost çizeceğimi söylediğimde "Ama sakın Elsa'yla çizme!" diyen arkadaşlarımı kırmadım. ♥ Flashpoint Paradox ver. Wonder Woman☆ Çiçek Çocuk Hide Mangadan Mello çalışması yaptım. Tayfa gözleri çizmeye başladım Madoka da Madafaka Zero♥ Acayip bakıyor ama olsun. Ve tabi ki en önemlisi OTP duvarımı bu iki bebeğimle genişlettim♥♥♥♥♥♥♥♥ -spoiler- Genişlemeye de devam ediyor -spoiler-
  5. Peki her hafta özel resim mi çiziyoruz yoksa eskilerden atabilir miyiz?
  6. Oraya mı koysam diye düşündüm ama en son buraya koymaya karar verdim. Yanlış yerde ise taşınabilir.
  7. İlk olarak Animegraphy projesini tanıtayım. Bu proje Qyll nicki birinin 2012'den beri her yıl Aralıkta, o yıl çıkan 200'den fazla animeyi tek bir AMVde toplaması. Gerçekten de her yıl, unutamadığımız sahneleri karakterleri görünce "Bu kadar zaman geçmiş mi ya?" ya da "Çok daha uzun zaman olmuş gibi geliyor." diye düşündürüyor. 2012 Animegraphy 2013 Animegraphy 2014 Animegraphy Ve 2015'in de bitmesine az kaldı. Bu yılın Animegraphy'sinde hangi sahneyi görmek istersiniz? Benim seçimim Ore Monogatari'den Takano'nun "SUKI DA!!!" diyişi.
  8. Bende diyorum ki Gintoki'ye neden Yorozuya-san diyorlar? Aydınlattınız teşekkürler
  9. MiranamiTsuki

    En son oynadığınız /bitirdiğiniz oyun ?

    Sims Life Stories
  10. MiranamiTsuki

    Tsuki'nin Projeleri (Güncellendi: 05.07.15♥)

    Teşekkürler♥
  11. MiranamiTsuki

    Tsuki'nin Projeleri (Güncellendi: 05.07.15♥)

    Sasuke'ye video yapıp Youtube'a koydum. Ben yaparken eğlendim (Baya eğlendim) İnşallah siz de izlerken eğlenirsiniz.
  12. MiranamiTsuki

    Naruto Gaiden Mangası Sona Eriyor

    Şimdi bunu söylediğim için üstüme atlamayın ama... Ben sevmiştim Gaiden'i... Daha da olsa okurdum. Gerçekten okurdum. (Mitsuki'yi daha doğru dürüst göstermediler) Ben daha Naruto'yu bırakmaya hazır değilim. Şimdi ben Perşembe günleri naapıcam?
  13. MiranamiTsuki

    Tsuki'nin Projeleri (Güncellendi: 05.07.15♥)

    sorularıma doğru cevap veren bir Twitter arkadaşıma çizdiğim Clare Çiçekli taç perisi içime oturunca çizdiğim Geyik Luhan, Sasuke ve Selena Gomez Nedense Luhan'ın tek olduğu resmi tablete atmamışım bu yüzden paylaşamayacağım Sasuke her zamanki gibi kawaii desu İlgili yerlere dağıtılıyor. Bu arada instagramda bir hesabı referans alarak resim yaptığı için sanat hırsızı diye yaftalamışlar. Her ne kadar referans almadan yapan biri de olsam da (genellikle en azından. Referans aldığımda da aynısını çizmem) bana çok aşırı bir tepki gibi geldi. Sizce insanlar referans aldığını ve referans aldığı resmi belirtmek zorunda mı?
  14. MiranamiTsuki

    Anime klişeleri

    Opening ve endinglerdeki amaçsızca koşma sahneleri.
  15. Youko Hikasa'nın yokluğu beni ne kadar kahrettiyse Nana Mizuki'nin 1.liği o kadar sevindirdi. Bebeklerim benim.
  16. Peki level yazan yerlerde bazılarında farklı şeyler yazıyor. O nasıl değiştiriliyor?
  17. Şuana kadar yapılan en iyi live-action olabilir. Sonuçta hikaye dizi yapmak için uyumlu ve çok uçuk karakterler yok. Bence güzel olacak.
  18. Allah'ım sonunda! Ben de 3.te final yaptı zannedip üzülmüştüm. Şükürler olsun. Hallelujah. Teşekkürler.
  19. Mitsuki var filmde!!!!!! Yani normalde 14 yaşından küçük beylere yürümem ama bu çocuk yürütüyor Allah'ım ölücem!!! Kesin izliycem. Hatta 1080psini bulup indiricem ve Mitsuki'nin olduğu yerlerde ss çekip pixellerine kadar inceliycem. Ama anlamadığım birşey var. Bu Shikamaru'yla Ino'nun çocuklarının ikisinin de hangi cinsiyetten olduğu belli olmuyor. Bilen var mı?
  20. Yani yeni açılış falan demişsiniz ama bu Jiyuu no Tsubasa'nın başka bir versiyonu olmuş sadece. "Omae no tsubasa wa nani no tame ni aru" dediği yer olsun bir ara Guren no Yumiya'ya bağladığı yer olsun; sadece bir iki nota ve çalış tarzları değişmiş. Yeni şarkı olmaz ki bu. Bunu da haterlık yapmak için falan söylemiyorum. Bilhassa Linked Horizon'u cidden çok sevdiğim için yepyeni bir şarkı çıkarsınlar da milyonlarca kez dinlediklerim listesine bor kurban daha katılsın istiyorum? Onun dışında güzel birşey olacağa benziyor ama seriyi zaten bitirdiğim için izlemeyi düşünmüyorum. Ayrıca Erwin'i ne çirkin çizmişler be! Romi Park yine muazzam.
  21. MiranamiTsuki

    Kimin Yemeğini Yemek İsterdiniz?

    Nana da'ki Komatsu Nana iyi yemek yapıyor gibi. Ondan isterim.
  22. Naruto Spoiler Sasukeyle Sakura'nın evlenmesi tabii ki. Bir de Gaara'nın yeni saçı. ShikaTema veledinin Temariden zırnık DNA almamış oluşu. Aslında Shikamaru'yla babası çok benziyorlardı. Belki de Naralar mitozla çoğalıyorlardır.
  23. MiranamiTsuki

    Bu Animeyi İzledin mi?

    Evet izledim. Aşağıdaki kişi Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden izledi mi?
  24. AnoHana cidden olur. Ama Gintama 3.lüğe nasıl oturmuş ya? Hayır sırf o Neon Armstrong Cyclone Armstrong Cannon için bile dayak yerim ben be!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.