Jump to content

Faramir

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

Faramir üyemizin başarıları

  1. Faramir

    Antalya'dan Selamlar

    Teşekkür Ederim arkadaşlar Hoşbulduk. :)
  2. Faramir

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Glasslip'i bitirdim.Çok değişik bir animeydi gerçekten.
  3. Faramir

    Antalya'dan Selamlar

    Sağolun Arkadaşlar çok teşekkür ederim hoşbulduk.
  4. Faramir

    TürkAnime Tv Oyun Kulübü (Hep Beraber: Aion)

    Eğer yer varsa bende katılmak isterim Archage oynuyorum hali hazırda'da yüklü oyun.
  5. Faramir

    Antalya'dan Selamlar

    Teşekkürler evet fazla izlemedim şuan 150-200 arası izlediğim anime binlerce anime olduğunu düşünürsek az size katılıyorum kesinlikle açıkçası SAO'yu izledim 1.Sezonun belirli bir yerine kadar çok güzeldi.Ondan sonra bozdu bende birinci sezonu izledim 2'ye başlamadım bile.Genelde dediğiniz gibi Kıyıda Köşede kalmış animeleri izlemeye çalışıyorum bana daha hoş geliyor.Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Kami-sama no Inai Nichiyoubi animenin adı.Ayrıca Teşekkür ediyorum bu işler şans hep benimde zaten Antalya'dan belki gitme durumum var :) Teşekkür ederim evet kıyıda köşede kalmış gerçekten çok güzel animeler var.Ga-Rei Zero,Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo,Kakumeiki Valvrave,So Ra No Wo To,Girls und Panzer,Giovanni no Shima bunlar sanırım kıyıda köşede kalmış ama özellikle Ga-Rei Zero,Cross Ange ve Valvrave'i hiç unutamayacağım dram açısından :/ Ayrıca herkese teşekkür ediyorum sağolun.Hoşbulduk!!!
  6. Faramir

    Antalya'dan Selamlar

    Hoşbulduk arkadaşlar. Zetsuen No Tempest animesinde geçiyor ama,gerçekte söz Shakespeare'e aittir Hamlet'te geçiyordu hatırladığım kadarıyla.
  7. Merhaba Arkadaşlar,Ben Ege 17 Yaşındayım aranıza Antalya'dan katılıyorum.Neredeyse 2 yıla yakındır anime izliyorum ve takip ediyorum.Manga için ne yazık ki aynı şeyi söyleyemeyeceğim nedeni ise,sadece elimde olursa okumayı seviyorum internetten okumayı sevmiyorum.Turizm okuyorum bölümüm aşçılık,iki farklı yabancı dil biliyorum.(Rusça & İngilizce)Bunun dışında Tarihe çok büyük bir merakım var ve kitap okumak en büyük hobilerimden biridir.Bunun yanı sıra tabi ki anime izlemek,boş zamanlarımda ise kısa makaleler ve hikayeler yazmayı seviyorum.Foruma üye oluş nedenim ise ne yazık ki çevremde hiç anime izleyen ve seven insan yok.Forum sayesinde belki bir iki kişi ile tanışırım anime,manga,japonya ve tarih seven bunlardan birini sevmesi bile yeter yani neyse fazla uzatmak istemiyorum arkadaşlar şimdi favorilerime geçeceğim buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Favori Animelerim 1-)Fullmetal Alchemist: Brotherhood 2-)Zetsuen No Tempest 3-)Code Geass Serisi 4-)Kyou Kara Maou! 5-)Akame Ga Kill! 6-)Toaru Hikuushi e no Koiuta 7-)Senjou no Valkyria Aklıma Gelen Favorilerim Bunlar bu arada ilk animem bir movie olan;First Squad - The Moment of Truth tabi ki de Pikachu,Yugioh ve Beyblade serisini saymıyorum küçükken izlemiştim onları çünkü ama animeyi bu kadar sevmemin nedeni 2 yıl önce ki bu movie aslında kendisini fazla sevmemiştim konusu değişikti ama bir o kadar da saçmaydı.Neyse lafı uzatmayacağım sorularınız olursa cevaplamaklatan memnuniyet duyarım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.