Jump to content

Hiken no Ace1

Üyeler
  • İçerik sayısı

    96
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Hiken no Ace1 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. bu oylama kadar bir saçma bi uygulama görmedim one piece sayfasında zoronun öne çıkması lazımken neden narutodan bir karakter öne çıkar anlamış değilim ! 2side birbirinde farklı karakterler... Tam bir saçmalık :)

  2. Jimbei garanti tayfada yeri var...Dressrosa arc'tan k,mse luffynin tayfasında olmayacak ama kaptan olarak emirlerine uyacaklarına söz verdiler luffye...Artık luffnin 5600 üyelik bir korsan ordusu var :D Jimbeiden başka gelecek kişi wano arcında bir adam olabilir !

  3. Ben başlamak için fragman felan bakıyorum ama grafiklerinden ve efektlerinden hoşlanmadığım için bi türlü başlayamıyorum bu animeyi güzel yapan nedir ki bu kadar çok tutuluyor söyler misiniz?

     

    İlk başlarda sıkıcı olabilir ama 150 den sonra işler güzelleşiyor ve benim en sevdiğim yanı ise narutoyu izledikten sonra 0 fiilsiz bir anime bulmak. Duygusallık ve arkadaşlığı çok iyi anlatması :D

  4. insan şuraya 3. sık olarak 2side der.Ben 2side diyorumm :D One Piecteki Arabasta , Enies Lobby Marineford , Fishman İsland , Dressreosa Arcı = Pain , Madara , Akatsuki , savaşları...Ama fazlalık olarak Akagami no Shanks ve Ace olması OP +1 öne çıkarır ;)

  5. WB nin belki cidden oğlu olabilir ama o kadın anası olamaz ya :D bu demektir ki Marcolar gözükecek yakın zaman da bakalım ne olacak..  Where is this Reiz Sanji ? 

     

     

    WB'nin çoçuğu muhabbeti ne yeni çıkan mangada mı yer alıyor ? merakla bekler olduk Marco tayfasınıda :D Bakalım Marco Shanksın tayfasına katılacak mı ?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.