Jump to content

1001

Üyeler
  • İçerik sayısı

    11
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1001 kullanıcısının paylaşımları

  1. 1001

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    School Days,sohbetten bir arkadaş önermişti hala ararım hesap sormak için o arkadaşı :D
  2. 1001

    En Sevdiğiniz Piskopat Anime Karekteri

    Tokyo Ghoul finalindeki herif bence.Jason'mıydı neydi.
  3. Uchiha İtachi tabii ki de.Tüm acıları kardeşi için sırtına alıyor adam.
  4. Kesinlikle Naruto'dan başlamalı.O biraz daha anime araştırmaya itiyor çünkü.
  5. Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk :)
  6. Teşekkürler arkadaşlar.İyi geceler hepinize :)
  7. Hoşbulduk arkadaşlar tekrardan.
  8. Teşekkürler Charmer ve Nesferatu.İyi geceler sizlere de. He birde; Melike adında bir arkadaşım vardı.Bana sürekli K-Project izle diyip tuttururdu ama hiçbir zaman izlemek nasip olmadı. Önerirmisiniz güzel bir animemidir kendisi?
  9. Ellerine sağlık bayıldım hepsine.Başarılarının devamını dilerim bro.
  10. Catch The Rainbow

  11. Hoşbulduk arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim.Memnun oldum hepinizle. Edit ; Ayhan yok öyle değil psikolojik falan ama ne bileyim o kadar utangaç olupta bi anda kesmeli işler bi anda olunca herşey şaşırdım ne olduğunu anlamadan anime bitti yani :)
  12. Merhaba arkadaşlar ben forumu önceden beridir takip eden fakat yeni üye olan birisiyim. İsmim Can ve buradaki sıcak ortama daha fazla bağlanıp ve özenip kayıt oldum. Hepinizle umarım iyi geçiniriz. Kendimi tanıtayım biraz; İsmim ; Can En sevdiğim anime ; Code Geass İlk başladığım anime ; Naruto (Profil fotoğrafı da buna özel olduğu için) Bana göre sonu en berbat biten anime ; School Days Ne zamandır anime izliyorum ; 5 senedir (Gerçi bir zaman ara vermiştim) Severek bitirdiğim veya hala devam ettiğim seriiler ; One Piece Naruto Naruto Shippuuden Hunter x Hunter School Days Code Geass Akame ga Kill WataMote Death Note Shingeki no Kyojin Sword Art Online(Bitirmek Nasip Olmadı 14.bölümden sonra bıraktım) Tokyo Ghoul Another Ansatsu Kyoushitsu TV Ao no Exorcist Avatar Bleach Ve diğer klasikler... Aşağı yukarı herkes benim nasıl anime sevdiğimi anlamıştır.Tavsiye edebileceğiniz serii varsa buyrun :) . İyi geceler herkese
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.