Jump to content

Saki-chan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Saki-chan kullanıcısının paylaşımları

  1. Saki-chan

    İtiraf Köşesi

    Manga okumaya ilk başladığım zamanlarda mangaları hep soldan sağa okuyodum ve hiçbişi anlamıyodum sonra da japonlar bunu nasıl okuyo diyodum ?
  2. Bence; 1. Candy White Audrey 2. Livius (Soredemo Sekai Wa Utsukushii) 3. Shibahime Tsubasa (Kareshi Kanojo No Jijou) Bunların dışında bazen Usui'ye de acıyorum :( (Spoiler mangada)
  3. Saki-chan

    Merhabalar :))

    Hoş buldum sağolun. :))) Kimi Ni Todoke'nin 1. sezonun sonuncu bölümündeyim o yüzden yazmadım. Ama en sevdiklerim değil tabii ki. En sevdiklerim Candy Candy ve Ao haru ride. Toradora da fazla baydı aşırı komediden. Genellikle dramın yoğun, komedinin az olduğu türler seçiyorum. :)
  4. Saki-chan

    (Anket) En Sevdiğiniz Anime Türleri?

    Tarihi&Shoujo&Romantizm&slice Of Life& Dram&Komedi
  5. Saki-chan

    Merhabalar :))

    Hoşbuldummm :) Forum kurallarına göz attım uymaya çalışacağım. :)
  6. Hesabımı daha öncelerden açmıştım ama sonra şifreyi unuttum felan derken şifreyi aylar sonra hatırlayınca yine bir bakınayım dedim :) Genellikle shoujo&romantizm hastası biriyim. Belki 1-2 tane shoujo dışında başka tür anime izlemişimdir. 3 yıldır anime izliyorum. İzleyip bitirdiğim animeler: Les Miserables: Shoujo Cosette Jangeum'un Rüyası Emily (Kaze no Shoujo Emily) Candy Candy Lady Georgie Sailor Moon Lady Oscar (Versailes No Bara) Kimi No İru Machi Kaichou Wa Maid Sama! Soredemo Sekai Wa Utsukushii Kareshi No Kanojo No Jijou Angelique Ao Haru Ride Bokura Ga Ita (Bitirmedim) Emma a Victorian Romance Itazura Na Kiss Lovely Complex Tamako Love Story 12-sai.: Kiss, Kirai, Suki Ookami Shoujo to Kuro Ouji Higashi No eden Aslında daha çok var ama adlarını hatırladığım kadarıyla bunlar :) Bir de forum değişmiş, imzayı nereden değiştireceğimi bilmiyorum. Cahilliğimi mazur görün. :) Bir anlatan olursa sevinirim :)
  7. Ya ben konu açtım ama ileti sayım 150 felan değil ama konuya cevap lazım. Gerçekten bilmiyordum ama bunu. Şimdi okuyunca öğrendim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.