Jump to content

_Alliance_

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Tam arkanda...

_Alliance_ üyemizin başarıları

  1. _Alliance_

    Roronoa Zoro'nun Gözünün Sırrı?

    Ya tartıştığınız şeye bakın :P Ne olduğu ortada yani, çıkan gözünün yerine başka bir kılıç sokup 4 kılıç tekniğine geçecek. %100 kanıtlanmış teori.
  2. _Alliance_

    Luffy'nin Annesi?

    Ben size soyleyeyim oldugunu: Crocodile Dusununce cok mantikli aslinda. Dragon dunya hukumetine karsi savasirken karisinin kim oldugunun bilinmesi tehlike arz edebilirdi. Bu nedenle oglu dogduktan sonra muttefiki Ivankov'dan onun cinsiyetini degistirmesini istedi. Hatirlarsaniz Marineford'da Luffy'le karsilastiginda tam savasacakken Ivankov mudahele edip Crocodile ile ilgili buyuk bir sirdan bahsederek santaj yapmisti. Hatta cocuklugunda da daha cok disiye benziyor : ve tabiki gercek adi da.......... CROCO D. ILE
  3. Cowboy Bebop' tan Vicious. En başta o klişe "kötü adam" lardan biri sanmıştım ama aslında gayet mantıklı bir hayat felsefesi varmış. :-)
  4. _Alliance_

    Anime klişeleri

    1- "Bu hareketi art arda çok fazla kullanırsan ölürsün!" (ölmedi) 2- Belki animeler için bile fazla klişe ama her animede köpek gibi yemek yiyen, anormal iştahlı birileri olduğunu söylemeden rahat edemicem 3- Kılıç kullanan karakter ezik birilerini temizlerken kılıcı çeker hızlı bir şekilde birkaç kesik atar (sadece kesik izleri görünür) ve tam arkasını dönüp kınına sokarken... Arkadaki herkes kanlar içinde parçalara bölünür 4- Herhangi biri kötü karakterin üzerine doğru koşup bağırarak hücum ediyorsa, kötü eleman da birşey yapmadan bekliyorsa bizimki ayvayı yedi demektir. (Eğer saldırılan kişi ana karakterse iş değişir, saldırı her ne kadar yavaş ve açıklarla dolu olsa da ana karakter salakça bi şekilde o darbeyi yer ve 2 metre geri uçar bkz: kiba vs naruto)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.