Jump to content

thelordofthefeeders

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

thelordofthefeeders üyemizin başarıları

  1. Ekipte yaşlı bir seslendirmen olmadığı için taklit yapmaktan başka seçenek yok. Zira ekip hepten genç arkadaşlardan oluşuyor.
  2. Ses renkleri farklı oluyor tabi. Erdem'in sesi doğuştan biraz olgun olduğu için böyle.
  3. Roujin boşluğa, Otoko reenkarne olmaya gitti :D
  4. The Lord Of The Feeders Çeviri Dublaj Ekibi olarak anime dublajlarına başlamış bulunuyoruz ve diğer dublaj ekipleri gibi çalışmaları yarım yamalak yapmıyoruz ve yapmayacağız. Uzun matrajlı videolar konusunda ilk çalışmamızdır. O yüzden ses efektleri konusunda biraz sıkıntılı oldu, yani ayak sesleri, kalp sesleri, diğer ortam sesleri vs. ekleyemedik. Ama yeterli destek gelirse Death Parede serisine başlayacağız ve 1. bölümünden itibaren titizlikle montajlanmış ve çok daha kaliteli yapımlar ortaya çıkacak. Youtube kanalımız belli bir aboneye ulaşınca bir site açacağız ve bu sitede animeler bölümü olacak. Siz değerli turkanime üyeleri ve anime izleyicilerine Türkçe dublajlı animeler sunmak için elimizden geldiğince çalışacağız. Seslendirme yaparken de anime izleyicilerinin en çok önem verdiği o "tepkiler"i de ihmal etmeyeceğiz tabii ki. İyi seyirler diliyorum. VİDEO LİNKİ: http://ok.ru/videoembed/31977638550 YOUTUBE KANALIMIZ: http://youtube.com/tloftv
  5. Hocam Umut Tabak desen tamam da Beyti ve Kerem diyeni ilk defa duydum :D
  6. Biz bu işi boş zamanlarımızda yapan insanlarız ve ortada YGS-LYS denen illetler var iken bu tarz kurslara giderek vakit harcamak anlamsız olacaktır. (Fukube - Furkan Ünlütürk)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.