Jump to content

Zekakolik

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Zekakolik kullanıcısının paylaşımları

  1. Zekakolik

    Bul Getir!

    Bana ana karakteri sevip fakat o üzülmesin diye ona söylemeyip sonra finalde ona söyliyen yan karakter istiyorum :D Nagi No Asakura dan olmasın bi zahmet Yu-Gi-Oh da olmasın :D çizimlerini sevmiyorum o animenin Finalda söylemedi ama olsun .ss Tam olarak isteğinle uygun olmasada, Juvia ile idare et .p Bana bilgisayar ile oynaması seven bi karakter bulun .ss
  2. Zekakolik

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Naruto :ph34r: (Filleri izlemedi)
  3. Naruto/Naruto Shippuuden'deki Uchiha Itachi. İlk başta adamı görünce kötü sanmıştım. Ama sonradan ona hak verdim..:p
  4. Zekakolik

    Herkese Selam! *-*

    Nasıl başardığım konusunda bir fikrim yok. :p Umarım iyi anlaşırız :good-job-onion-head-emoticon: Hoşbuldum, herkese teşekkürler. :)
  5. Zekakolik

    Herkese Selam! *-*

    Hoşbuldum. Çok gereksiz alt-forumlar olduğunu düşünüyorum. Örneğin, "Tanışın Kaynaşın" alt-forumu. Tanışma işleri, "Kendinizi Tanıtın!" gibimsi bir konu ile de yapılabilirdi. Bu benim kendi şahsi düşüncem. Memnun oldum, Sis. Tureng'den "hail"in anlamına baktığımda karşıma çıkan: http://prntscr.com/7wr9c6 :P Ve, hepinize teşekkürler. Umarım birlikte güzel vakit geçiririz. :wub:
  6. Zekakolik

    Herkese Selam! *-*

    Hoşbuldum, teşekkürler. :)
  7. Zekakolik

    İmza Boyutları

    İmzamın boyutu, 500x280. Bir sıkıntı çıkmaz diye umuyorum?
  8. Zekakolik

    Herkese Selam! *-*

    Hoşbuldum, teşekkürler. Memnun olduğum Ayhan. :) Çok fazla alt-forum var ve hangisine bakacağımı, neyin nerede olduğunu karıştırıyorum. :smile_bilmem: Sanırım 1-2 gün sonra alışacağım.
  9. Zekakolik

    Herkese Selam! *-*

    Hoşbuldum, teşekkürler. -- Ya bu forum bana çok karışık geldi.Sanırım 1-2 gün böyle aval aval bakacağım foruma.:s
  10. Zekakolik

    Herkese Selam! *-*

    Hoşbuldum, bunu ben bile anlamış değilim.
  11. Öhm öhm. Herkese selamlar, benim adım Yiğit. Eskişehir/TR'de yaşıyorum. 7 Temmuz'da doğdum.En sevdiğim yemek.. Hmm. Et olsun yeter. Çok korkak birisiyim. Neredeyse sinekten bile korkuyorum.Günümün en az 7-8 saatini PC veya iPad'imin başında geçiriyorum. Utangaç, asosyal ve egoist -kabul ediyorum- bir yapım var. Fairy Tail, Tokyo Ghoul ve Naruto (filleri izlemedim Naruto'da)'da güncelim, bu aralar Naruto Shippuuden'ı izliyorum. Ha, unutmadan bir Apple ve Steve Jobs fanıyım. Şimdilik bu kadar yeter diye tahmin ediyorum. Daha sonra görüşmek dileğiyle, hoşçakalın! :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.