Jump to content

haikurema

Üyeler
  • İçerik sayısı

    222
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    13

haikurema kullanıcısının paylaşımları

  1. İzlersiniz bir tanesini ayol :.), kırmazsınız di' mi beni?
  2. Akuyaku Reijou nanode Last Boss wo Kattemimashita - MyAnimeList.net Koukyuu no Karasu (Raven of the Inner Palace) - MyAnimeList.net Reiwa no Di Gi Charat - MyAnimeList.net Mushikaburi-hime (Princess of the Bibliophile.) - MyAnimeList.net Bunlardan hangisi boşta kalırsa işte :D, ama gönlüm Seijo no Maryoku'ya çok benzediği için Mushikaburi-hime'de.
  3. Teşekkür ederim efenim, artık çok aktif değilim ama olsun :.). Önümüzdeki sezon bir şeyler alacağım bakalım.
  4. haikurema

    takagi san filmi neden yok

    BD sürümünün gelmesiyle çevirmek isteyen olursa çevrilir.
  5. haikurema

    HaikuremaSubs

    -KONU GÜNCELLENDİ- DÜZENLEME TARİHİ: 22.04.2022 00.29
  6. No problem :D, çünkü ben de geç cevap verdim :D. İzlediğinize sevindim. Önümüzdeki güncel sezonda epey bir romantizm çıkıyor, o zaman da shoujo'ya kaçan güzel bir şeyler kapıp girişmek niyetindeyim. Hayırlısı bakalım. Ben de iyiyim çok şükür. Üniversiteye başladım, dersler güzel, çeviirilere vakit kalmıyor ama her vakit aktifim. Bir şekilde gül gibi geçiniyoruz işte.
  7. Efenim, nasılsınız iyi misiniz :D?
  8. haikurema

    HaikuremaSubs

    -KONU GÜNCELLENDİ- DÜZENLEME TARİHİ: 26.12.2021 22.09
  9. Çok bir olayı olmayan bir seriydi zaten. Yaşamdan kesitleri için izlenir .
  10. Çok teşekkür ediyorum :.), yeni görebiliyorum. Çevirmenlikte çoktan 5. yılı devirdik bakalım da o da gidiyor işte.
  11. Nasıl buldunuz efenim ?
  12. haikurema

    HaikuremaSubs

    -KONU GÜNCELLENDİ- DÜZENLEME TARİHİ: 11.09.2021 12.18
  13. Yeni bir ara yüz hazırlanmakta, bunun için bir konu açılı. Şayet öneriniz varsa tablo için yetki isteyip belirtebilirsiniz. İlgili konuya gitmek isterseniz tıklayın.
  14. Şu anda ve bundan sonra yapacağınız tüm seriler için kolaylıklar dilerim, hayırlı olsun.
  15. Eskiden ekleyebileceğiniz ayrı bir panel vardı ama kapatıldı. Şimdi eklemek için discord sunucusundan KuramaUN, Torotoro ya da Chas kullanıcı adlı yetkililere yazmanız gerekir. Çeviri dosyanızı atın, incelendiği takdirde varsayılan olarak eklenir.
  16. haikurema

    HaikuremaSubs

    -KONU GÜNCELLENDİ- DÜZENLEME TARİHİ: 10.07.2021 21.55
  17. Blu-ray Disk anlamına gelir. BD Anime'ler, TV'de yayınlanmayıp disk formatında (DVD, CD eski muadilleridir) özel olarak satışa sunulur. BD Animesi sansürsüzdür, içinde BD'ye özel ek sahneler, çizim düzeltmeleri, 1080p görüntü kalitesi ve Special adı verilen kısa anime bölümleri bulunur. Bazı serilerin OVA olarak yayınlanan yan, özel veyahut devamı niteliğinde bölümleri de BD formatta çıkar. Ayrıca anime filmleri de BD olarak satışa çıkabilir. Hatta birçok kimse izlemek için BD'sini bekler. Fansub'lar da sinema çekimi yerine BD versiyonundaki 1080p görüntüyü bekler elbette ^^. Şu an BD'si beklenen birçok film var mesela.
  18. Merhabalar efenim :D, nasılsınız inşallah? Görüşmeyeli epey oldu. Girmişken bir selam vereyim dedim. Çevirdiğim seri final verdi , artık gönül rahatlığıyla maratonlayabilirsiniz.
  19. haikurema

    HaikuremaSubs

    -KONU GÜNCELLENDİ- DÜZENLEME TARİHİ: 28.06.2021 22.55
  20. Arama kısmı biraz sıkıntılı, yeni türkanime ara yüzüne geçtiklerinde düzelteceklerdir ama şimdilik google'da ''Arayacağınız serinin adı türkanime'' şeklinde aratırsanız daha doğru sonuç alabilirsiniz.
  21. Ne olduğuyla ilgili zerre fikrim yok ama foruma girdiğimde üst üste bildirim almıştım 1 yıldır kullanıyorsun aferin, şu, bu diye . Dahil edilmiş demek oluyor yani sanırım .
  22. haikurema

    Pokemon izleme sırası nedir?

    Ayrıca sonrasında Sun Moon ve Journey geliyor ama o iki sezonu da tavsiye etmem izlemenizi. XYZ ile kapatın Pokemon'u. Filmlerini izleyin sadece.
  23. haikurema

    Pokemon izleme sırası nedir?

    1- Pokemon (1997) (276 bölüm) 2- Pokemon Advanced Generation (2002) (192 bölüm) 3- Pokemon Diamond & Pearl (2006) (191 bölüm) 4- Pokémon: Black & White (2010) (84 bölüm) 5- Pokémon: Black & White: Rival Destinies (2012) (24 bölüm) 6- Pokémon: Black & White: Adventures in Unova (2013) (14 bölüm) 7- Pokémon: Black & White: Adventures in Unova and Beyond (2013) (20 bölüm) 8- Pokemon XY (2013) (93 bölüm) 9- Pokemon XY: Mega Evolution (Yan seri, 4 bölümlük OVA. İzlenmeli) 10- Pokemon XY&Z (2015) (47 bölüm) Filmlerine gelecek olursak Ash her bir yeni bölgeye geçtiğinde o arc'a özel film yaptılar, her yeni arc'da filmlerini o sırada izleyin.
  24. Türkanimede bulunmakta ancak şu an sadece sinema çekimi mevcut. Kaliteli hali 28 Ağustos 2021 tarihinde gelecek. Yine de izlemek istiyorum diyorsanız buraya tıklayın.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.