Jump to content

symztrk28

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

symztrk28 kullanıcısının paylaşımları

  1. symztrk28

    ( 01 / 01 ) Koe no Katachi

    Bana da arkadaşım önermişti. Cidden harika bir anime movie'ydi. O perde, rüzgarla havalandı ve indi. Sonra ben kalp krizi geçirdim. Öldüm öldüm dirildim izlerken...
  2. symztrk28

    Yeni Yılda, Yeni Türk Anime

    Çok harika gözüküyor ellerinize sağlık. benim şu ana kadar muzdarip olduğum iki problemden birini halletmişsiniz. şu göz ikonu. diğeri ise izlediğim bölümü beğenme. izlediğim bölümü begenince sayfanın yenilenmesi çok can sıkıcı bir şey. butona basınca sadece beğeni sayısında değişme olsa, sayfa yenilenmese o kadar harika olur ki. sırf sayfa yenilenecek diye üşenip, beğeni tuşuna basmadığım yüz bölüm vardır.
  3. symztrk28

    One Punch Man 2. Sezon Duyuruldu!

    İlk defa duyuru panosunda beklediğim bir animenin haberini aldım. Ve bu kadar mutlu olabileceğim aklımın ucunun köşesinin kıyısından bile geçmedi. Mangayı da okumamıştım, şimdi heyecanla, yarıla yarıla izlerim.
  4. Yess beeeee! Gel artık anam ağladı.
  5. symztrk28

    Hunter x Hunter Devam Edecek

    Şimdiden iki bölüm yayınladılar. Minik bi spoiler var devamında. Okuyan bir şey kaybetmez ya da heyecanı kaçmaz. Yani okumaya devam edebilirsiniz. Henüz hiçbir sayfa Türkçeye çevirmedi. İngilizce versiyonunu az biraz anladım ama Türkçe versiyonu tercih ederim tabi. Çok mutluyum çok :D Hunter x Hunter'a " HxH mangası devam edecek." paylaşımını gördüğüm gün başlamıştım. İyi ki yakın zamanda başlamışım. Gerçekten müthiş bir anime. Bir an önce anime başlasın isterim ama bence önümüzdeki yıla kadar başlamaz anime. Neyse, sabırla bekleyeceğiz artık. ^^
  6. ya bir an önce gelsin çevirmen harbiden ya :/ Hala tokyo ghoul'ün yeni manga bölümlerini bekliyorum ağaç oldum
  7. symztrk28

    Bleach Animesinin Devamı İçin Umut Var

    bu animenin 200 lü bölümlerindeyim ve hala ichigo'nun çenesinin uzunluğuna alışamadım :D Ama süper ötesi bi anime ya inşallah devam eder.
  8. çok doğal bir liste :D
  9. symztrk28

    Kishimoto’nun Yeni Mangası Nasıl Olacak?

    Hala şu malum bilimkurgu mangası hakkında yeni haber yok. Ayrıca biran önce şu boruto naruto the movie vizyondan kalksa da sinema çekiminin tam versiyonu nete düşse artık. Neredeyse okullar açılacak. Bir mucize olsa da the last'ınkinden daha çabuk çıksa sinema çekimi. the last'ınki 3,5 ay sürmüştü. :/
  10. symztrk28

    IMDB Anime Sıralaması

    Ya sıralamada çok eksik var. Naruto ve shippuuden in sıralmada kaçıncı olduğunu merak ediyorum. Ayrıca one piece de çok düşük. Şahsen ilk ona gireceğini düşünüyordum.
  11. yine mi yok tokyo ghoul illa 2016 yani öyle mi :(
  12. symztrk28

    Bu Animeyi İzledin mi?

    :smile_bilmem: izlemedim Alttaki Shiki izledi mi?
  13. Paracıklarım paracıklarım diyen sevgili tokyo tv sağolsun fillerlardan anamız ağladı
  14. symztrk28

    Naruto Yerine Boruto Movie

    Bu movienin ingilizce altyazılısı internete düştü ama kredi kartı numarası şart olan bir üyelik istiyor. Bizim ailede kredi kartı kullanan kimse yok. Olsa bile üyelik bilgilerine böyle bilgiyi vermezdim, yorumlarda izleyen kişilerin olduğunu gördüm, hiçbiri de video açılınca telefon çekimine veya kameraya almamış. Uf ya. Turkanime ekibi, bu konuda herhangi bir şey yapamaz mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.