Jump to content

Angriel

Üyeler
  • İçerik sayısı

    255
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Angriel kullanıcısının son zaferi 10 Kasım 2015

Angriel en beğenilen içeriğe sahiptir

3 Takipçi

Angriel hakkında

  • Doğum günü 10/10/1992

Kişisel Bilgiler

  • Outlook
    Msn hala var mı ya?
  • Web Sitesi
    http://www.youtube.com/angrieltr
  • Skype
    angriell

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    TARDIS

Son profil ziyaretçileri

6070 profil görütülenme

Angriel üyemizin başarıları

Hakkında

OZNLRQ.jpg

Birisiii (o kendini biliyor nickinin baş harfi LoyalBlue :P ) beni kouhaisi yapmadığı günden beri kendi kendimin Senpai si ve Kouhai siyim. Kendi kendimin hem Senpaisi hemde Kouhaisi olduğum için Kouhailik sürecim sona erdiğinde kendi kendimin hem Senpaisi hem Senpai dostu hemde yeniden kouhaisi olmuş olacağım. Yani 2x Senpai + 1 Kouhai. Bu durumda Senpai Power m sürekli olarak artacak ve tüm zaman - mekan sürekliliğinde yayılacak. Böylece Ultima Senpai hayalim gerçek olacak ve gelmiş geçmiş en güçlü Senpai ben olmuş olacağım  -_-
  

 

 

 

Yazılanlardan bir şey anlamadığınızı biliyorum sorun yok sizi böylede seviyorum :P

 

 

Merhaba arkadaşlar ben Fatih, yaşım 23 üniversite öğrencisiyim. İstanbul'luyum.

Kitap okumayı, oyun oynamayı, müzik dinlemeyi, dizi ve anime izlemeyi severim. Ruh halime göre hemen hemen her tür müziği dinlerim. 

Favori animelerim arasında en başta One Piece olmak üzere, Swort Art Online serisi, Stein's Gate, Bleach, Death Note, Code Geass,Nanatsu no Taizai, Fate Zero, Akame Ga Kill, Senyuu, Another, Accel World, K Project, Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka (nasıl isim arkadaş okuyana kadar yaşlanıcaz) ve bu tarz animeler bulunuyor. Bi kaç tane daha vardır ama şu an aklıma gelmedi   :) 

 

Özellikle sevdiğim veya eskiden oynayıp unutamadığım oyunlar arasında Dota, LoL, Archeage, Call of Duty: Modern Warfare serisi, Need for Speed Most Wanted, Dayz (mod hali, standaloneda oynuyorum ama henüz gitmesi gereken çok yol var), Magicka (efsane komedidir), Battlefield 3, Crysis serisi, Max Payne, ARK ve şu an yazmaya devam edersem 2-3 satır daha uzayacak olan oyun listesi alıp başını gidiyor   :D 

Sevdiğim filmler arasında Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Matrix, The Godfather, Wall-E, Leon The Professionel, Karayip Korsanları, Çılgın Hırsız, Sherlock Holmes gibi filmler bulunuyor. 

İzlemekte olduğum veya izleyip çok beğendiğim dizilerim ise en başta Doctor Who olmak üzere Game of Thrones, Chuck, How i met your mother, The Big Bang Theory, Sherlock Holmes, The Flash, Arrow, Gotham gibi diziler bulunuyor.

 

 

 

 

Ayrıca videolar çekip mümkün olduğunca eğlenceli şekilde YouTube kanalımda paylaşıyorum :)

Ulaşmak için;

 

www.youtube.com/angrieltr


Evet arkadaşlar şimdilik aklıma gelenler bunlar okuduğunuz için teşekkürler  :rolleyes: 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.