Jump to content

msd

Üyeler
  • İçerik sayısı

    28
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Son profil ziyaretçileri

458 profil görütülenme

msd üyemizin başarıları

  1. konumuz hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
  2. konumuz hala aktif :)
  3. Merhaba arkadaşlar bir süredir kişisel oluşturduğumuz web sitemizin için alımlar yapacağımızı söylemiştik pek ilgi göremesek de bu bizi yıldırmadı :) Sonun da istediğimiz hedefe ulaştık.. Artık Son demlerindeyiz ve sizleri de biraz meraklandırmak biraz da ilginizi ölçmek amacıyla bu konuyu açıyorum. Anime Fragman Nedir? Anime Fragman adında anlayacağınız gibi bir anime tanıtım platformu olarak düşünebilirsiniz ancak daha geniş ve kapsamlı bir platform olarak düşünmenizi istiyoruz, neden mi? Neler Yapacağız? Anime Tanıtımları Anime Haberleri ve Duyuruları Anime Karakter İncelemeleri Popüler Animeler Yeni Çıkacak veya Çıkmış Animeler Fansub Ekipleri Tantımları ve Çalışmaları Nasıl Bir Ortam Oluşacak? Sadece yazı ve görsellere dayalı incelemeler sadece insanları bunaltacaktır, peki ya videolu anlatımlar? Düşüncesine animeyi anlatırken o animenin havasına kapıldığınızı? Sizce de etkili değil mi? Bence daha çok süprizler olacaktır.. En büyük sorunlarımız dan biri de yeni animeye başlayacağımız zaman nasıl bir anime izlesem sorusu değil mi? Yeni yazacağımız ufak bir yazılım ile sizler için sizlerin istediği animeleri biz sizlere sunacağız? Aradığınız kriterlere göre hikayesine göre istediğiniz bir anime nasl çok hoş değil mi? Peki Şuan Ne Aşamadayız? Web sitemizin temel olarak her şeyi bitti. Sadece Anime Bulucu Robotumuz ve biraz içerik ile doldurmak kaldı :) Sadece webden mi yüreceğiz? Tabii ki HAYIR. Mobil Sürümümüz de aktif olacak, şuan apple storeden uygulamamız için onay bekliyoruz. Androidler üzülmeyin siz de 1 ay içerisinde sizlerde uygulamadan yararlanacaksınız.. Süpriz hediyeler ve çekilişler de olacak.. Düşünsenize bir bakmışsınız en sevdiğiniz anime karakterinin kocaman bir örneği uuu etkili bekleyin süprizleri. Aktif Olacağımız Ortamlar - Web Sitesi - Mobil Uygulamalar - Youtube - Facebook Şuanlık bu 4 daldan ilerlemeyi hedefliyoruz.. Hala ekip için üye alımları yapıyoruz.. Üyelerde aranan kriterler neler? derseniz Güler yüzlü olsun yeter bu devirde gülen insanlara ihtiyacımız var bizim.. Kısa bir not: Ankara / Kızılay da bulunan ofisimize gelip çalışmak isteyen editör arkadaşlarımız olursa her daim açık. Ortak etkinliklerimiz de imkanı olan her arkadaşımızı bekliyoruz. Forumdaki tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. Bir çayımızı çorbamızı içiniz. mdtasarim.org - sevgilerle İletişim: 0506 122 1973 Fansub Ekiplerinden ve Forum Yetkililerinden Desteklerini Bekliyoruz.
  4. msd

    Anime Tanıtım Sitesi - Editör Alımı

    teşekkür ederim umarım..
  5. Merhabalar, anime tanıtım sitesine editör alımı gerçekleştirmekteyiz. Düşünen arkadaşları bekleriz.. Teşekkür ederim iyi çalışmalar
  6. msd

    Ekip Arıyorum! Grafik - Kod - Reklam

    onaylandı skype.
  7. msd

    Ekip Arıyorum! Grafik - Kod - Reklam

    skype: dokuzkirkbes fb: fb.com/mkdogann iletişm sağlarsanız :)
  8. msd

    Ekip Arıyorum! Grafik - Kod - Reklam

    teşekkürler bakacağım
  9. msd

    Ekip Arıyorum! Grafik - Kod - Reklam

    Konu hala aktiiiif
  10. msd

    Ekip Arıyorum! Grafik - Kod - Reklam

    Fark etmez ihtiyacı olan çevirmenlere yardımcı olurum :) yapabildiklerim ile
  11. msd

    Ekip Arıyorum! Grafik - Kod - Reklam

    Ankara içi ise cv bırak ofise çalışan alabilirim :D
  12. msd

    Ekip Arıyorum! Grafik - Kod - Reklam

    konu hala aktif..
  13. Merhaba arkadaşlar kendime bir ekip arıyorum. Ne yaparım, Ne ederim özet geçeyim. Adımın bir önemi yok es geçelim onu; 22 Yaşındayım Ankaralıyım. (Ankarada yaşıyorum) 1,97 metrecik uzun bir şeyim. değişik değişik hobilerim vardır, Tarantula, yılan, gecko, gibi hayvanseverliğim vardır beslerim de.. Neler Yaparım? Profesyonele yakın diyelim :) Wordpress Orta düzey Html Orta düzey Php Başlangıç Orta Arası c++ Grafik Profesyonel Photoshop Orta Düzey Illustrator Başlangıç 3DMax Başlangıçın az üstünde Sony Vegas Pro Başlangıç After Effect Orta Düzey Corel Draw Seo Google Ads Youtube Kanal Düzenleme ve Reklam Sunucu Hosting Fotoğrafçı Saatçi Ankara da ofisim de vardır gerekli zamanlar da ofisi de kullanıma açabilirim ekibe (Ankarada olan varsa..) Şimdi gelelim ne istediğime ne istemediğime Şimdi beni aralarında görmek isteyen arkadaşlar ben ortalama sabah 8 akşam 8 çalışan bir insanım yoğunum açıkcası ben gireceğim ekibe kendi çabamla bir şeyler katarım bana gelip bu lazım şu zamana kadar yap et demeyecek ama gelip rica edip kardeşim, abicim şöyle bir şeye ihtiyacım var müsait olduğunda yardımcı ol derse başım gözüm üstüne :) ancak kendi işim daha önce gelir onu belirteyim ekmek parası sonuçta... Tüm yapabildiklerimi söyledim işte ekibin de görmek isteyen varsa camon mail: [email protected] whatsapp: 0506 122 1973 fb: mkdogann www.mdtasarim.org - web sitem. Konu yanlış yerde ise üzgünüm..
  14. msd

    Anime Tanıtım Sitesi -

    Alımlar Devam Etmektedir. Ücretli editörler de alınacaktır..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.