Ulquiorra
Kayıtlı Üye-
Last visited
Never
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
Ulquiorra's Achievements
Newbie (1/14)
11
En beğendiğiniz ve takip ettiğiniz mangalar neler
Ulquiorra replied to 青い FAIA's topic in Manga Genel
+1 ((: bleach harbiden vasat bir manga oldu. Takip ettiklerim Naruto manga Bleach manga One Piece manga -
Anime izleme tutkunluğu adına neler yaptın&yaparsın..?
Ulquiorra replied to CpTTkunKnA's topic in Anime Geyik
One Piece'i günde çok az bir uyku uyuyarak günde 35-40 bölüm izleye izleye bitirmiştim :D -
Çok iyimiş ya izlenecekler sırasına ekliyorum ((:
-
Bir de sınav yılı diye birşey var biliyorsun değil mi? İşte o çok beter birşey. :P :)
-
( 01 / 01 ) Wrath of The Ninja - The Yotoden Movie
Ulquiorra replied to McCrayx's topic in Tamamlanan Projelerimiz
Eline sağlık bir ara izleyeceğim (: -
Ben onu değil de, savaşta birsürü sevilen karakterin ölmesini bekliyorum. Vallaha üzülürüm ağlarım :) Naruto bu az ağlamadım izlerken :)
-
Bence devam et. Ama filler bölümleri direk atla. Bleach'den soğursun :) Ben Bleach izlerken fillerları da izleyeceğim demiştim kendi kendime. En fazla 10 bölüm dayanabildim o iğrenç fillerlara. Sonra bütün fillerları tamamen atladım. :)
-
Bu tür derken, sanırım yetişkinler için olan mangalardan bahsediyorsun. ;D
-
Tv'de Pokemon. Ama Pc'de Naruto ile animeye başladım.
-
Opss.. Yani Gönderilen İletilerde görmüştüm. Çevirmen Moderatör olduğun için herhalde çeviri yapacaksın sandım. :) Sabah 8 de yeni uyanmış olduğumu da düşünürsen böyle bir cevap vermem normal :) Seri neden yayınlanmıyor? Ben de şimdi biraz araştırdım bulamadım cidden merak ettim.
-
Eline sağlık, cidden güzel çalışma.
-
Çeviride başarılar dostum. Her ne kadar kapak resimleri alay etmek için o şekilde desen de, ben yine de içeriğinde bir yaoi etkisi bekliyorum. :D
-
( 12 / 12 ) Hyakka Ryouran Samurai Girls
Ulquiorra replied to McCrayx's topic in Tamamlanan Projelerimiz
Resimde göründüğü kadarıyla tür olarak Ecchi var içinde :D Ben ecchi pek sevmiyorum. Çeviride başarılar dilerim arkadaşım. -
One Piece - Kami-Enel ve rahipleri :D Naruto - Konohamaru'nun yanındaki sümüklü çocuk ve iğrenç kız :D Death Note - Matsuda Bleach - Keigo :D