Jump to content

Thomas Reaver

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Thomas Reaver hakkında

  • Doğum günü 05/14/1992

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

Son profil ziyaretçileri

371 profil görütülenme

Thomas Reaver üyemizin başarıları

  1. Düşüncene saygı duyarız. Bir çok ülkede beğenilerek izlendi. 2. filminide merakla bekliyorum.
  2. Sen kötü yorum yaptın diye yazmıyorum genel olarak söyledim bunu. Dediğin gibi avatar benimde hoşuma gitmedi ayrıca Dragon Ball Evolution uda bunlar arasına katmak lazım. Bırakın seriden yola çıkarak bir senaryo düzenlemeyi konu ile alakalı bir benzerlik bile bulamadım. Hayatımda izlediğim en berbat yapıttı (Hollywood da yapıldığını unutmazsak)
  3. Öncelikle Herkese merhaba. Zor ve sıkıntılı bir hafta geçiriyoruz, hepimizin başı sağolsun. Shingeki no Kyojin'in İlk filminden sonra yorumlar gerçekten içler acısıydı. Arkadaşlar tüm animesever arkadaşlarıma anlattığım ve paylaştığım gibi sizlerlede paylaşmak istiyorum. Live Action filmleri lütfen anime yada manga ile kıyaslayarak izlemeyin! Gerek Dramalar gerek Live Action lar için senaryoyu serinin yazarları oluşturmamaktadır. Konuyu Mangadan beyaz perdeye aktarabilecek senaryolar oluşturulur. Shingeki no Kyojin Live Action'unda manga ve animesinde söylenilen tarihte değil günümüz dünyasında geçmektedir. Günümüz dünyası üzerinden yola çıkılarak hazırlanması ve kurgusu benim oldukça hoşuma gitti. Oyuncu seçimleri içinde çok fazla tepki veriyorsunuz. Animedeki karakterlerin gerçek hayata birebir yansıtılması imkansızdır. Normalde Armin Sarışın ve mavi gözlü bir karakter iken filmde siyah saçlı siyah gözlü (göz rengine pek dikkat etmedim kusura bakmayın) bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Peki sarışın bir oyuncu bulunamazmıydı? Bulunabilirdi fakat; oyuncunun kurgulanan senaryoya göre yansıtacağı potansiyelde bir okadar önemlidir. Film yapılırken harcanan emeği 2 cümlelik yorumlarla yada anime ile kıyaslayarak yok etmeyin. Filmi izlerken Animeyi ve Mangayı tamamen unutun. Hiç bilmediğiniz bir konuda yapılmış bir film gibi düşünerek izlemeyi deneyin ve emin olun sonunda filmden keyif aldığınızı görüceksiniz. Bu kıyaslama hatasına bende Rurouni Kenshin Live Action ilk çıktığında düşmüş ve filmden keyif almamıştım ancak 2. ve 3. serilerinde bildiğim konuyu unutarak izlediğimde film gerçekten keyifli bir hal almıştı ve çok iyi yorumlardada bulunmuştum. Aynı tutarlılığı lütfen sizlerde gösterin.
  4. Mangaka ile arkadaş olup olmamaları önemli değil. Seri için oldukça etkili parçalar yapmıştı. Örnek vermek gerekirse; Kuroko no Basket serisinin 3. sezonunun 2. açılış müziği hariç Serinin diğer açılış müziklerini GRANRODEO grubu yapmıştır. 3. sezonun 2. açılış müziğini de 2.sezonun 2.bitiş müziğini yapan Tensho Ono yapmıştır. Konuya dönecek olursak bu seri ile ilgili biraz bilgi edindim keyifli olucak gibi. Shingeki no Kyojin 2.sezonu gelene kadar çerez niyetine idare eder :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.