Jump to content

bbbbbbbbbbbbbbbbb

Üyeler
  • İçerik sayısı

    442
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    5

Durum güncellemeleri bölümüne bbbbbbbbbbbbbbbbb kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 40 gün sonra bitiyo ;( lise 1 de kayıt olmuştum buraya zaman hızlı geçti 

    1. Hera

      Hera

      aynısını ben de 2 sene sonra foruma girince yaşadım:panda-09: 

  2. Everyday6 

  3. Yağmurda  yürürken söylediğim iki kelime eve ulaştığımda dörtlük. Aylardır gelmeyen ilham sonunda beni buldu. 

  4. Taam eski yazılarım da kötüydü ama en azından yazıyodum. Şimdi yazmıyorum ve yazarkenki halimden daha mutluyum. Biraz da kötü hissediyorum çünkü yazmak bana hep üstünlük gibi gözükmüştü. Bence bu sene acilen mutlu bitmeli. 

  5. Çok fazla jimin cute moments izledim yüz felci geçiriyorum galiba :'(

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Fumi

      Fumi

      Ben de yüz felci geçirmek istiyorum ;-; hadi at ;-;

    3. Rakuncuk

      Rakuncuk

      Her yer Army olmuş bea.s bizim kızlardan ikisi jungkook benim diye birbirlerini boğuyorlardı kütüphaneye girdiler (görevliyim) onları kovmakla uğraştım.s.s

    4. bbbbbbbbbbbbbbbbb
    1. LeornKayn

      LeornKayn

      aksiyon dolu video bekliyordum klip çıktı başlıkla konu uyuşmuyor :lie-onion-head-emoticon:

       

      Spoiler

      :super-onion-head-emoticon:

       

    2. bbbbbbbbbbbbbbbbb

      bbbbbbbbbbbbbbbbb

      Adamın sesi çok güzel :')

  6. Nabıy10 len 

    1. Fumi

      Fumi

      Oturmaktan başka ne yapabilirim be .s Sen nabıy10

  7. 1 yıl hızlı hızlı geçsin plz

  8. Sonunda... Ağlamak güzel şey 

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Kai

      Kai

      evet değişir ve bence kendimde veya başkalarında tahammül edemediğim bi görüntü. öyle rahatlayacağıma kalp krizi geçiririm :D

    3. bbbbbbbbbbbbbbbbb

      bbbbbbbbbbbbbbbbb

      Keşke boş konuşmak da güzel olsaydı belki katlanabilirdim 

  9. Sil sil sil profili kaççççç 

    geçmişimle barışık değilim :'(((((

  10. Buraya da kemoterapi merkezi şart.

    1. Heimatlos

      Heimatlos

      Adam haklı gerek yok zira cesetlere kemo terapi yaramaz :D

  11. Yeni bir profil fotoğrafı ve "nick". Sana  önyargısız bir bakış sunabilir ta ki biri bu kimmiş yahu diyip profiline girene dek. 

  12. Nasılsın yahu ?

    1. Strix.

      Strix.

      iyi yahu ne olsun işte Sen nasılsın

    2. bbbbbbbbbbbbbbbbb

      bbbbbbbbbbbbbbbbb

      Bende aynı 

      (de ayrı...)

  13. Şu an dönüm noktasındayım. Ya artık aynı kararları almaktan bıkıp  çalışmaya başlayacağım. Ya da bu durumda devam edip hayatımı daha da zora sokacağım. Okuldan alınabilirim, daha çok psikoloji baskı altına alınabilirim, hayallerime veda edebilirim ve bulunduğum yerden kurtulamayabilirim. Eğer böyle devam edersem bunların hepsi olacak biliyorum ama üstümde çok farklı ir yorgunluk var kendimi ifade etmekten yoruldum etsem de yazar gibi  bulunduğu o ortamda asla dinlenilmeyen aynı zamanda dinlenilse bile bu eylemi protokol olduğu için yapan insanlara karşılaşıyorum ,onların arasında nefes alıyorum,yemek yiyorum ve yalnızlıktan onlarla konuşmak zorunda kalıyorum ya da adaptasyon sağlayıp kendime saygımı kaybediyorum  bunları bildiğim halde yerimde duruyorum. Artık kalkma vakti geldi  galiba. Kişiliğimde bir hata olan hırs eksikliğini az da olsa düzeltmeliyim  aşırı hırslı olmak istemem hiçbir zaman ama bulunduğum ortam beni buna itiyor. Hayatımdaki en önemli amacı gerçekleştirmek için bu yollardan geçmem gerekiyor galiba. Çok zor olacak şu ana kadar yerinde durup kendine sözler veren birinin artık değişmesi. Bu dönüm noktasını kaçıramam kaçırmamam lazım.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Gallardo

      Gallardo

      Ve sanırım ''bu kötü durumdan çıkarsam, veya hayallerimi gerçekleştirirsem mutlu olacağım'' gibi bir anlayış içindesin. Bak dostum, mutluluğun kaynağı kendi içinde olmalı. Ne hayallerin, ne arkadaşların, ne sahip olduğun maddiyat, bunlar haz verir ama mutluluğu bunlarda aramak büyük yanlış. Kısaca, mutluluğun merkezi, odak noktası senin içinde olacak. Çünkü en güvenli yer senin kendi için. Bu için sevgi yatırımını doğru kanallara yap, bu konuda da araştır, bilgilen. Hayatta istediklerin olsun, olmasın, hayallerin gerçekleşsin, gerçekleşmesin, hatta dibe bile vursan mutlu olabilecek şekilde kendini geliştir. Tabi olay sadece bu anlattıklarımla sınırlı değil. Zaten o noktaya gelince çok daha fazlasını göreceksin. Bu ruh haline ulaşırsan, hayatta önüne çıkan zorlukların bile sana bir şeyler katacağı bilincinde olacaksın onları aşmak bile ayrı bir zevk haline gelecek. Tüm bu yazdıklarım senin durumunla ne kadar alakalı ne kadar değil inan bilmiyorum sadece içimden geldiği gibi yazdım. Bir yandan sana anlatırken bir yandan da kendime tekrar ettim.

    3. Gallardo

      Gallardo

      İnsanın kendi hayatını yönetmesi, kendi hayatı üzerinde hakim kararlar verip uygulaması başlı başına büyük bir niteliktir. Ve inan çok havalı bir niteliktir. Fark etmişsindir, sen erteledikçe, üzerindeki yükler büyüdükçe iç sesin daha da isyan eder. O sesin şimdi ne istiyor, artık bir el atmanı. Ben o zorluklara ''pis işler'' diyeceğim. Yaani o pis işlere senden başka el atacak yok. Seni bekliyorlar yani. 

      Bunları yaparsan, normalde devam ettirdiğin alışkanlıklarından aldığın zevklerde de anormal bir artış olacak. Alışkanlıklarına devam edersen, bir yerden sonra alışkanlıklarına düşman bile olabilirsin. Aman diyeyim. Ve bir de çok fazla düşüncelere boğulup da enerjini, şevkini... aşındırma diyeyim. Ne kadar planladığım gibi bir yazı oldu, ne kadar bir şeyler bilmiyorum bodoslama gittik. Neyse burada bırakacağım

    4. Yamato

      Yamato

      Sen istedikten sonra hiç bir şey zor olmayacak. Ben her seferinde aynı yerde sayan ve kendini bithap düşüren biri olarak senin yaşadığına benzer bir evreden geçtim zamanında. Evet belki yürüyeceğin yol zor belki attığın her adımda ayaklarına dikenler saplanacak hatta belkide pes etmek zorunda kalmış gibi hissedeceksin. Ama pes etme eyer gerçekleştirmek istediğin hayallerin varsa her zaman peşinden koş. Okulundan asla vaz geçme ve diren. Zafere ulaşmak kolay olsaydı kazandığımız zaferin ne anlamı kalırdı ? Kimsenin seni yönetmesine izin verme zorda kaldığın zaman yardım istemekten çekinme. Sen yalnız değilsin ve yalnız kaldığın için istemediğin insanlarla konuşmak zorunda da değilsin. çünkü susmak bazen verdiğin tepkilerden daha sıkı saplanır insanların kalbine. Sen adaleti seven ve herkese hak edildiği gibi davranılmasını savunan birisin. Eyer sana adaletsiz davranıldığını düşünüyorsan. Kendin gibi davran ve sözlerini esirgeme. Pes etme sen kazanıcaksın. Unutma sen yalnız değilsin..

  14. Bu ara ilham gelmiyor

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Yamato

      Yamato

      Size daha önce yazdığım bir iki yazıyı atmamı istermisiniz belkide farklı gelebilir size ? Özelden atabilirim isterseniz.

    3. bbbbbbbbbbbbbbbbb
    4. Kikuchi

      Kikuchi

      Sende ilhamın gelmesini bekleme , yarat ...

  15. Mutlu noluyor mutlu?

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Kudaran

      Kudaran

      (burada günah çıkarıyoruz)

      "Açıkça büyük amaçlar tasarlayan ve daha sonra bu amaçlar için oldukça yetersiz olduğunu gizlice kavrayıveren kimse, çoğu zaman bu amaçlardan vazgeçecek kadar da güçlü de değildir. İşte o zaman ikiyüzlülük kaçınılmazdır."

      ben de biraz ikiyüzlü gibi hissediyorum. gel sarılalım bi sen özlemedin :D

    3. bbbbbbbbbbbbbbbbb

      bbbbbbbbbbbbbbbbb

      Kibirli oluyorum bazen. Diyorum ki nasıl görmüyorlar beni. Bu kadar değişik kim var. Bende yeni nesil "farklılık" hastalığına mı yakalandım. Ya da sadece birini beklediğim içindir.  

    4. bbbbbbbbbbbbbbbbb

      bbbbbbbbbbbbbbbbb

      Aslında çevremdekilere öğüt verirken yaptıklarımdan çok yapamadıklarımı öğütlüyorum. Boşver dediğim zaman aslında o kişiye kendi yapamadığımı söylüyorum ama o insanlara kendimi boşveriyormuş gibi gösteriyorum. Onlar da inanıyorlar. 

  16. zezé. Günün birinde acıyı keşfeden küçük bir çocuğun öyküsü. Kitabın sonuna kadar ağlayan ve size "en sevdiğim kitap" bile dedirtmeyen çünkü bu vasıftan bin kat daha değerli olan kitap. Bir insanı 2 yıl Portekiz'de yaşatacak güçte bir kitap. Her sene saygıdan ve verdiğiniz o doğaüstü değerden dolayı bir daha okuyacağınız bir kitap. Hıçkıra hıçkıra ağlyacağınız ağladığınızı farkedemeyeceğiniz bir kitap. Üstüne söylenecek çok sözü olan ama elinizin ya da ağzınızın oynayamadığı bir kitap...

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. bbbbbbbbbbbbbbbbb
    3. Red-King

      Red-King

      Maziler canlandı. Orta okulda okumuştum, vay be :'(

    4. bbbbbbbbbbbbbbbbb

      bbbbbbbbbbbbbbbbb

      @Red King Herkes ağlıyor şu anda. Her dönem okuduğunda farklı şeyler anlıyorsun farklı etkilenirsin eminim bir daha oku :'(

  17. Birine ihtiyaç duyma sırası bende sanırım 

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Kudaran

      Kudaran

      Kararlılık senin için iyi bişeyse aynen iyi gelir 

    3. Kudaran

      Kudaran

      Ve tahminim ödülden yana :admire-onion-head-emoticon: :d

    4. bbbbbbbbbbbbbbbbb

      bbbbbbbbbbbbbbbbb

      Benim de İçime ödül doğuyor yaklaşık iki yıldır onunla karşılaşma hayalleri kuruyorum :'( 

      iyi soybetti burda düz düşünen çok var. En azından beni ciddiye alıp konuştun bu forum için büyük bir olay :')

  18. Ve çıkardı kancasını 

    Aya doğru salladı 

    Sonra etrafına baktı 

    Tırmanmaya başladı 

  19. Dünya iyice kötüye doğru gidiyor. Biz ne kadar kendimizi oyalasak da öyle. Nesil bozuluyor, insanlar psikopatlaşıyor ona buna zarar veriyor ya da kendine zarar veriyor. Hırs önplana çıkıyor.  Herkes açgözlü olmuş. Kimse birbiriyle iletişim kurmuyor herkes kendini kapatıyor ya da sanal aleme giriyor. Bunların dışında çocuklara tecavüz ediliyor, insanlar pazarlanıyor satılıyor. Her yer beton yığını olmuş. Takım elbiseli insanlar ordan oraya  koşturuyor  tek dertleri iki kuruş maaş almak. Zaten emekli olana kadar perti  çıkacak muhtemelen 5-10 yıl sonra ölecek.Mutsuz et torbası sayısı artıyor ama yine  mutlu olmaya çalışıyoruz gerçekleri görebiliyoruz ama oyalıyoruz kendimizi, birbirimizi.

    1. Kudaran

      Kudaran

      Oyalama beni korkunclu :)

    2. bbbbbbbbbbbbbbbbb

      bbbbbbbbbbbbbbbbb

      Tamammmm :') 

      yeni görmüşüm. Bak yine oyaladım 

  20. Ismin neden çok tanıdık ? Skype tan falan hatırlıyorum sanki ¿

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Sudee

      Sudee

      Yorumunu sildim ve birdaha yazdı, üzgünüm ama bundan başka bir neden arayamıyorum 

      Ama rahatsız olduysa özür dilerim "yinede"

  21. Kütüphanedeyim ve çok sıkıldım. Biri beni kurtarsın ??

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Witch

      Witch

      Aynen öyle, en büyük üye ve hem vokal hem rapper olmasına rağmen baya geride kalıyor. T_T Gerçi rap adına hiçbir görevi yok şu an grupta ama. ;_; Kısa şirin bi şey böyle insanın sevesi geliyor ahııı. :bad-atmosphere-onion-head-emoticon:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.