Jump to content

ExplorerBilael

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

ExplorerBilael hakkında

  • Doğum günü 02/24/1997

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Son profil ziyaretçileri

611 profil görütülenme

ExplorerBilael üyemizin başarıları

  1. Figür çizimi çalışıyordum ara verdim ben her boş zamanımda anime izlerim aralar da buna dahil Ayrıca Youkai Watch diye bir anime var nereden izleyebilirim?
  2. ExplorerBilael

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Hotarubi no Mori e'yi izledim sonra da Gintama izlemeye devam ettim. Hotarubi no Mori e: Sinirlendim bu acımasız dünyaya öldü güzelim çocuk o kızın hissettiği çaresizlik duygusu ne kötüdür. Dayanıklı kızmış ama hayatına devam etti!! Gintama 215: Böyle bir bölüm beklemiyordum hiç Takasugi ve Kamui ikilisi süper!! 216: Komik bir bölümdü en iyisi Hijikata'ya sorulan sorulardı. PATRİOT!! 217: Havuz deli insanlarla doldu sonra Shogun geldi. Yazık adama en sonunda Katsura çarptı bilmiyor ki mal adam Bakufu'nun lideri. 218: Meşhur yemek kavgaları bu bölümde yengeç için savaşıyorlar. 219: Ne güldüm ya. Adamın işi yumruk torbası olmak. Yamazaki anpan laneti yapıyor. Takeshi yazık ya herkes ödünç alıp geri vermemiş. Sonunda sapık etiketi yedi adam.
  3. Asosyal olmayı seviyorum niye insanlar buna üzücü bir şeymiş gibi bakıyorlar. Dayanıklı ve hayal gücü yüksek bir insan olmanı sağlıyor. Dert ve tasalar seni fazla yormuyor. Kaygıların ya da fazla isteklerin olmuyor. Empati ve anlayışın iyi oluyor. Ayrıca asosyal olmak arkadaşının olmaması anlamına gelmiyor arkadaşın var ama onlarla sosyal etkinlikler yapmıyorsun demek. Arkadaşlarım var onlar sürekli cafeye gider gezer oynar ama ben gitmem kapıda oturur konuşuruz, daha doğrusu onlar konuşur ben dinlerim. Çok nadir özel bir durum olur çıkarım sevgimin hatırına. Sessiz olmak ayrıca bir konu zaten.
  4. Yaoi ve Yuri ikisini de seviyorum çiftlerin duygusal yönlerini de gösteriyor. Duygular olmadan s*x yapmak eksik kalmış gibi geliyor bana tuzsuz yemek gibi Ayrıca kabul etmek istemiyorum ama galiba bende ahtapot kolları fetişi var :'(
  5. Şimdi ilk olarak çocuk bu gidipte Another, Death Note, Tokyo Ghoul, Shingeki no Kyojin filan izletir isen öğretmeni arar ''Çocuğunuz arkadaşının kulağını ısırdı gelip alır mısınız?'' diye arayabilir. Anlayacağınız yetişkin içerikli animeler izletmem. Pokemon: Kesinlikle izletirim. Digimon Yu-Gi-Oh Beyblade Monster Rancher: Beğenmez eski olduğu için ama izlemesini isterim. Tonari no Totoro: :D Sailor Moon:Crystal: Kız ya da erkek izlemek isterse izletirim. Doraemon Biraz büyüdükten sonra Naruto: İlk serisini izletirim. Magi: Hoş bir anime ben nedense çok seviyorum. One Piece: Azcık fazla gelebilecek yerleri var ama olsun. Sword Art Online Dragon Ball Fairy Tail Bleach Fullmetal Alchemist Avatar (Anime gibi) Gintama demişler ama Gintama gerçekten sakat izletmem yani ben bir çocuğa.
  6. ExplorerBilael

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Bir kere daha Gintama izledim. 209: Bir olay yoktu bu bölümde ama sıkılmadan izlettirdi kendini. Takasugi gördük bol bol o iyi oldu. Bir sonraki Arc fena olacağa benziyor. 210: Geldi deli bir karakter saç rengi turuncu olacağına kırmızı olsaymış Kagura'yla karışıyor. 211: Hayda noldu lan öyle!! 212: Duygulandım!! 213: Vuhuu çok iyi ya tüm Kabukicho toplandı!! 214: Evet harika bir Arc bitti. Catherine çocuğu kurtarmaya geldi o tipi gören çocuk kapıyı tekrar kapadı. :D Otase'nin kocası adam gibi karaktermiş. Baba ile kızın buluşması çok iyiydi sevindim. Hotarubi no Mori e'yi izleyeyim mi? Orada da Gin isimli Gintoki gibi gözüken bir karakter var.
  7. ExplorerBilael

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Bugün de Gintama izledim. 206: Tama tuvalete girdi Gin s*çarken birde buradan sonra ben devralıyım diyor. Gin bastı mafyayı geri aldı Catherine'inin parasını çok havalıydı. ''Rahat olun. Siz şeytan filan değilsiniz. Bir kadının hayallerini gerçekleştirmek için biriktirdiği parayı çalmak... Parayı çalabilmek için evlilik vaatiyle duygularıyla oynamak... Böyle şeyler yapmakla şeytan olunmaz. Size gerçek şeytan nasıl olur göstereceğim.'' Otose geldi Caterine'nin yanına rol yapıyor ''Ne güzel dükkanmış.'' filan ağladım ya! 207,208: Sa-chan'nın gözlükleri kırıldı Ginciğimde dayanamadı yardım etti etmesine de Sarutobi bu bırakmadı geçici gözlüğü. Suikastçı birliği Sa-chan'nın peşinde. Ginler onu korumak için Zenzou'nun evine getirirken ki hallerine koptum ninja taklidi yaparak yemek hazırlıyorlar. Sadaharu bu bölümde grupla birlikte geziyor keşke hep böyle olsa evde bırakıyorlar hep köpeği. İkinci bölüm daha komikti suikastçılara bak ya hepsi rahatsız. ''Üstlerine şunu söyle: Suikastçı Sa-chan'ı ortadan kaldırmak istiyorlarsa ellerindeki adamların hepsini göndersinler.''Gin havalı havalı konuştu sonra tüm ninjalar geldi. ''S-sadece şaka yaptım, patron! Hadi ama yapma. Alt üstü bir şakaydı! Ufak bir katil şakası! Bu kadar ciddiye almana gerek yok! Tamam, tamam mutlu oldun mu şimdi? Beyler dağılabilirsiniz! Elinize sağlık! Karışıklıktan dolayı özür dileriz! Şey dinliyor musunuz? Bak gerçekten üzgünüm! Özür diledim ama!'' Nasıl kıvırtıyo ya :D Sarutobi Sailor Moon gibi gözlüğüyle savaştı sonrada. ''Şu ibne Zenzou'nun evine bakın.'' Gözlük Işını fırlatır ve. ''Öyle parlak görünüyorki sanki yanıyor gibi.'' Zanzou ''Gerçekten yanıyor! Işın saçıyorsun! Ne yapıyorsun sen?'' Sarutobi ''Bu gözlük sizin hediyeniz olduğu için. Ne kadar müthiş!'' :D Şu yeni opening ve endingdeki karakterleri merak etmeye başladım.
  8. ExplorerBilael

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Yine Gintama izledim. 202,203: Çok iyi ya bölümlerdi gerçekten. Gintoki One Piece ile Dragon Ball'a gönderme olmuş. Kagura büyümüş. Sadaharu kargocu olmuş. Otase ile Kondo evlenmiş. Kyuubei ile Katsura travesti olmuş. Yamazaki zorba Hijikata sümsük olmuş. Okita kral ya. Madao ünlü şarkıcı olmuş. Herkes siğilmiş Shinpachi bile. Gintoki'de bir şeyler olduğunu anlamıştım ortalıkta gözükmediği için. 204: Yılbaşı kartı ile Sevigililer günü çikolatası dağıtmak ile ilgili bölüm. Katsura'ya çok güldüm dışarıda beklemiş hep. Otase-san Sa-can Tsu-ki. Kagura'ya destek olmaları çok iyi ya!! 205: Yamazaki sonunda iyi yaptı o kadına güveniyle oynadı çocuğun. ANPANN!!! Kondo kadere karşı savaşıyor :D
  9. ExplorerBilael

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    İnternet çok yavaştı bugün film indirip onu izledim. Jurassic World Uyumadan önce biraz da Gintama izledim. Gintama 200,201: İki Noel Baba varken oldu Beş Noel Baba. Kagura cnm ya!
  10. ExplorerBilael

    İsminizin Japonca karşılığı :)

    Kushitemojikato Tukitakata [Erdoğan Bilal] adım hep t ve k
  11. ExplorerBilael

    En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri

    Bu aralar Gintama'yı izlediğim için aklıma en kolay Gintama'dan geliyor. Gintoki'den Katsura'ya Hep ciddi bir karakterdi ilk başlarda Hijikata böyle ev halini görünce bi thaf oldum. Ciddi bir öğretmeninizi dışarıda parkta çocuklarla top oynarken görmek gibi. ki ben gördüm
  12. ExplorerBilael

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    One Piece ile Gintama izledim. Hergün 5 bölüm anime izleyen bi ben miyim? One Piece 713: Cavendish ile Hakuba ilginç bir karakter olmuş. Bartolomeo karakteri sevdim tayfaya katılırsa sevinirim ama katılmazsa üzülmem de. Nico Robin'in hareketi hoşuma gitti. Luffy'nin savaşını yarım bıraktılar. Gintama 195-199: Ketsuno Ana, şimdiye kadar sadece televizyonda görünen kişi animenin karakterlerinden biri oldu. ''Bu kimin abisi?'' dediklerinde çok benzedikleri için Itou Kamotarou'nun abisi sandım ama Ketsuno Ana'nınmış. Beğendim bu arc'ı başka bir anime havası katmış. Adamın g*tüne saldırdılar hep. Ondan da kötüsü Gintoki'nin t*şaklarını kullanarak savaştılar. Gedoumaru karakteri çok iyi umarım daha fazla görürüm.
  13. ExplorerBilael

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Ben her gün yazayım o zaman iyiymiş bu konu. Fairy Tail sonra da Gintama izledim. Fairy Tail II 79: Allahım rakip var karşılarında birbirleriyle savaşıyorlar. Juvia'nın uyuduğu yerden ''Aşk Rakibii!'' demesi. Gajeel X Levy !! Gintama 190-192: Çok beğendim bu bölümleri bir kedi sever olarak. Katsura ve Kondou güldürdüler. Özellikle kuyruğu ve b*ku kılıç olarak kullanmaları. Houchii!! 193: Pek beğenmedim bu bölümü yemek yapma kursuna gittiler. 194: Hepsi rüyamış. Toushi fermuarın açık kalmış.
  14. ExplorerBilael

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Gintama izledim. :hell-yes-onion-head-emoticon: 185 : Charlie'nin Çikolata Fabrikası'na gönderme yapmışlar. Hijikata'nın hayalleri yıkıldı. 186-187 : Sougo! Seviyorum bu adamı ya. Kızı kıçıyla dövmesi, Hijikata'nın yanlış anlaması, Kagura'nın kusması özellikle Sougo'nun s*çma sahnesi gülmekten öldürdü beni. Bizimkilerin araya karışıp arkada durması çok iyiydi. Kagura X Sougo destekliyorum.188: MADAOOO! Adam ya adam ağlayacaktım ama sırf Hasegawa-san için güçlü durdum. Ödevi de annesi yazmış güldürmeden bitirmedi. 189: İlk başta heyecanlandım geçmişleri hakkında bir şey mi öğreneceğiz diye ama yok. İkinci bölümünde ben bir ağla bir ağla bölüm sonu kalkıp elimi yüzümü yıkayıp burnumdaki sümükleri sümkürdüm. Bizimkilerin Kagura'ya destek olması çok duygulandırdı. 190: Geç oldu yarısını izledim gerisini sabah izlerim.
  15. Listedeki 5-6 animeyi biliyorum o yüzden yorum yapmam ne kadar doğru bilemiyorum ama No Game No Life daha önde olmalıydı. Magi ile Fairy Tail açılış müzikleri de gaza getiriyor. Anime kavramını Pokémon ile keşfettim. Özellikle bu ilk açılış müziğinin yeri büyük.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.