Jump to content

Drillin' The Gates

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Drillin' The Gates kullanıcısının paylaşımları

  1. hadi banlanmassak gidiyos :P
  2. Çok komik ve eğlenceli olmuş. Beğendim. Hele yanlış anlama kısmı :lol: O korkmalarında ellerini kaldırsalar daha iyi olabilirdi :D
  3. Drillin' The Gates

    Merhaba

    Vatanımızın sembolü olan hilal ve yıldızdan birinin ismini taşıyan bu hanım kardeşimize ne şeref madalyaları, ne ünvanlar verilse azdır. Tebrik ederim.
  4. Avatar'a 7 veriyorum. Zira bu hanım kardeşimiz, vatanının müdafaasında hizmet vermiş bir şahıs olduğunu belli etmektedir. Siyah kapşonu ile gölgelerde saklanarak Fransız ve İngiliz Askerlerinden saklanıp, mermi ulaştırmıştır. Gözlüklerinin sebebi ise savaş alanında gözlerinin bozulmuş olmasıdır. İmzaya ise 3 veriyorum. Zira bu vatanın en büyük düşmanı olan fransız ve ingilizlerden bir genç adamı imzaya kaydetmek vatana ihanettir.
  5. Avatara 9 veriyorum, çünkü köpek efendisine sadık ve akıllı, askeri harekatlarda ve avlarda oldukça işe yarayan bir hayvandır. İmzaya 0 veriyorum. Çünkü savaşta yiğitlik ve dürüstlük esastır. Aimbot gibi hile ve fitneler asla kullanılmamalıdır.
  6. Bu avatara 8 veriyorum, zira resimdeki kardeşimiz ülkesinin müdafaasında üstün başarılar gösterirken gözünü kaybetmiştir. İmza ise dikkatimi çekti. Hareketli olmak her zaman iyidir. Zira askeri harekatlarda hız esastır. 9 veriyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.