Jump to content

sShoguNn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    397
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    18

sShoguNn kullanıcısının son zaferi 25 Kasım 2022

sShoguNn en beğenilen içeriğe sahiptir

sShoguNn hakkında

  • Doğum günü 06/05/1996

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Milky Way
  • İlgi Alanları
    Sadece Animeleeerrr

Son profil ziyaretçileri

25555 profil görütülenme

sShoguNn üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: sShoguNn

  1. Berserk'in 2016 ve 2017 serilerini tekrar izlemek istedim. Çünkü mangayı okumuşum artık ve daha iyi anlayıp daha zevk alarak izleyeceğimi düşündüm. Öyle de oldu ancak biraz oldu çünkü stüdyo... Şu lanet stüdyolar: Millepensee ve GEMBA... Bunlar kim? Koskoca Berserk, KOSKOCA BERSERK'i bu 2 saçma stüdyonun eline verip rezil etmenin anlamı neydi? Sebebi neydi ki?

    Şöyle bir düşünüyorumda şimdiye kadar çizim ve animasyon olarak en iyi olduğunu düşündüğüm tek bir stüdyo oldu o da: "ufotable" Eğer bu animeyi ufotable stüdyosu yapsaydı efsane olmaz mıydı? Bence tadından yenmezdi izlemeye kıyamazdım o derece müthiş olurdu. Hadi en azından "Polygon Pictures" yapsaydı. Çünkü illa 3D animasyon tarzı olacaksa bu stüdyo Sidonia no Kishi ve Ajin gibi serilerde bana göre başarılı olmuş bir stüdyo. En azından şimdikinden kat ve kat daha güzel olurdu.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. LeornKayn

      LeornKayn

      Fate/zero aptal tohsaka rin fanlarının bulunmadığı ki neden bulunmadıklarını anlamak izleyince çok rahat anlaşılıyor çünkü aptal bir kız karakter yok seride, izlediğim en güzel karakterleri barındıran bir animeydi severim Fate/zero'yu Fate/stay nightı izlemiştim ardından rezil rüsva idi ? umarım Tohsaka rin fanı ve fate fanı değilsindir ? öyleysen üstüne alınma arkadaşlarıma hakaret etmem :)

    3. sShoguNn

      sShoguNn

      Yok o animeyi düşününce aklıma gelen tek şey ufotable stüdyosu oluyor ve de güzel kurgusu oluyor kız karakter sen söylemesen adını bile hatırlamıyordum ?

    4. Gallardo

      Gallardo

      Ufotable'ın tarzının Berserk gibi ortaçağ serilerinden ziyade modern zaman animelerine daha uygun olduğunu düşünüyorum. Fate Zero'da en çok bina, motorlu araçlar, dekorasyon ve kıyafet çizimleri dikkat çekiciydi... diyecektim ki Tokiomi'nin evi ve İskender'in ordusu aklıma geldi. Ufotable bunu yapsın, isterse bir bölüm 2 gb olsun gider sırf Berserk için özel hard disk alırım. 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.