Jump to content

sShoguNn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    397
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    18

Durum güncellemeleri bölümüne sShoguNn kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Günler neden çok hızlı geçiyor ya :(

    Daha biraz önce Ağustos'a girmiştik şimdi 18. gününe gelmişik :cry-milk-bottle-emoticon:

    Hızlı geçme nolur yavaş geç :cry-milk-bottle-2-emoticon:

  2. Anime izleme sayım arttıkça, birbirine benzeyen, klişe, kopya olan animelere tahammülüm daha da azaldı. Artık kategorileri içersinde "komedi" "slice of life" "okul" "romantizm" olan hiçbir animeye katlanamaz oldum. O sıradanlık, o kopyacılık, o klişeler bana nefes darlığı olarak geri dönüyor. Farklılığı aramaktan da yoruldum çünkü farklı şeylerin de çoğunu izledim herhalde o yüzden bulmakta zorlanıyorum. Kafayı yemek üzereyim. :nonono-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Kadir-

      Kadir-

      Bunun tek çaresi manga ve novel okumak :studying-onion-head-emoticon: Şahsen ben öyle yapıyorum. Çok az anime izlemeye başladım ve en sevdiğim animeleri bile çıktığı gün değil, bölümleri biriktirdikten sonra izliyorum.

    3. sShoguNn

      sShoguNn

      Geçen ay bi tane manga okudum Berserk'i okudum günceline geldim şimdi başka manga okumaya gönlüm el vermiyor çünkü çok güzeldi Berserk :sad__sad__onion_by_elcerbero:

    4. Kadir-

      Kadir-

      Ucundan başlaman lazım ?

  3. "Made in Abyss" isimli animeyi izleyin. Aşırı şekilde öneriyorum. Tabi eğer gizemliliği seviyorsanız. Sadece 2017'de çıkan değil, son yılların en kaliteli animelerinden biri bence. Myanimelist puanı da her şeyi anlatıyor zaten. Ben çok zor 10/10 veririm ve bu animeye 10 puanı direkt yapıştırdım düşünün artık ne kadar etkilediyse beni :muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Güzel yerde bırakmışsın evet. 4 bölüm gibi bişey kaldı çünkü 13. bölüm 2 bölüm uzunluğunda

      Benim izlediğim yerde Ozen diye çevrilmişti :D

    3. Gallardo

      Gallardo

      Myanimelistte Ouzen diye görünce öyle yazdım ikisi de olur :) Anime bitti söyleyecek pek bir şey gelmiyor aklıma ama özellikle son bölüm animeyi almış götürmüş resmen. 2. sezon ne zaman gelir onu düşünüyorum şimdi. Nanachi'ye de bayıldım bu arada :D

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      Evet son bölümden sonra bende 2. sezonu düşündüm ve bütün umutlarımı 2. sezona bağladım. Umarım bozmaz anime ve aynı kalitede devam eder.

  4. Hayatımda ilk defa anime line art renklendirmesi yaptım photoshop üzerinden saatlerce uğraştım ne zormuş be :sweating-onion-head-emoticon:

     

    1270037387_2(1360x1146).thumb.jpg.64f4eb63799e0e41e3cb7de8c8ff0094.jpg

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      teşekkür ederim! 

      oo manga sayfası renklendirmesi :ahaaah-onion-head-emoticon: gayet iyi beğendim seninkini

    3. Beytize

      Beytize

      vay canınaaa baya iyi duruyor güya bend eöğrendiydim ama insan uğraşmayınca unutuyor D:: 

      mehmet hepsini mş sen yaptın vuhuu *- 

    4. HolySpirit

      HolySpirit

      @Beytize yok ya renklendirmeyi sadece oda yarım kaldı zaten bitircek vaktim olmamıştı :D tüm  bölümü yaparım diyordum 1-2 saat bunu yaptıydım sonra vakit ayıramadım :d

  5. Steins;Gate sevenlere bir anime önermek istiyorum. Bende yeni gördüm ve pek bilinmeyen bir anime bu.

    Adı: "Noein: Mou Hitori no Kimi e"

    Konusu ve özellikle müzikleri çok güzeldir. Hakkındaki detaylı yorumumu animenin sayfası altında "Alucardo_" nickli disqus hesabından okuyabilirsiniz :waiting-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. jans09

      jans09

      animenin adı var sorun turkanimede bulmak değildi ki :whaaat3-onion-head-emoticon:neyse aldım listeme.. çoluk çocuk muhabbeti değildir inş. 12 yaş diyor :O  :bad-atmosphere-onion-head-emoticon:

    3. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Çocukların arasında geçiyor ama büyüklükleride var. Çocukça değil yalnız seri

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      @jans09 Evet sadece çocuklar değil ki zaten çocuk muhabbeti öyle pek yok ya

  6. Dün gece böyle bi kanal buldum bu nasıl bi kanal kafam allak bullak oldu :woa-onion-head-emoticon:

    https://www.youtube.com/channel/UC4YaOt1yT-ZeyB0OmxHgolA/videos

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. LieWish

      LieWish

      "bu nasıl kanal" diyince aklıma gelen ilk şey "yoksa... Porçay?" oldu ama A.I'miş. çok meme'i döndü bunun internette. Türkiye'de izleyen çok mu bilmiyorum :D

    3. sShoguNn

      sShoguNn

      Komedisi döndüyse bilmiyorumda ben ilk defa görmüştüm :D

    4. LieWish

      LieWish

      döndü baya. hareket çekerken fotoğrafları falan bile var :D

  7. Türk Anime TV'nin yıllardır çözülemeyen en büyük 2 gizemi:

    1- Anasayfada veya herhangi bir animenin sayfasında, aşağıya kaydırınca reklam üzere gösterilen oyunların üzerinde yazması gereken MMORPG'nin "MMPORG" olarak yanlış yazılmış olması yıllardır hep gözüme takılmış bir gizemdir.

    2- "Touhai Densetsu Akagi: Yami ni Maiorita Tensai" 26 bölümlük bu animenin ilk 18 bölümünün yüklenip geriye kalan 8 bölümünün yıllardır yüklenmemesi ve animenin eksik kalmaya terkedilmesi.

    Başka yerden anime izlemeyi sevmiyorum sırf bu yüzden inat ettim bu siteye eklenmediği sürece izlemeyeceğim arkadaş niye yarısını burdan yarısını başka yerden izleyim? Bir gün eklenir belki ama o güne kadar bu animenin son 8 bölümünün eklenmemesi büyük bir gizem olarak kalmaya devam edecek.

    1.jpg

    2 (664 x 762).jpg

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Evet yorumlarda görmüştüm torrenti varmış ama online izleme sitemiz varken neden indirerek izleme işkencesine katlanalım ki? İyi ki her fansub böyle işlere kalkışmıyor yani herkes gidipte animelerin yarısını türkanimetv'ye ekleyip diğer yarısının eklenmesine izin vermeyip kendi sitesine indirme linki olarak koysaydı vay halimize.

    3. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      18 bölüm izin istenmeden eklendi. Sonra iletişime geçmiş fansub kurucusu, eklemeyin diye öyle kaldı. Fansubun kurucusu Ayhan arıza bir çocuk olduğu için, online izleme sitelerinden nefret ediyor. Hâlbuki tanıtımlarını yapıyoruz, link koyuyoruz...

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      Arıza bi kişi ise işte normal böyle bi durumun olması. Keşke babayiğit bir fansub çıkagelse ve şu animeyi yeniden bi elden geçirse diye dua etmekten başka çarem kalmadı o zaman.

  8. Steins;Gate 0'ı yani yeni sezonu izleyen varsa konuşmak istiyorum. Bu animeyi düşündükçe sinirleniyorum sinirlendikçe düşünüyorum. Çünkü nasıl olurda bu kadar fiyasko olmayı başarmışlar? Bakın ilk sezon o kadar muhteşem bir anime ki ne zaman Steins;Gate desem tüylerim diken diken oluyor o derece etkili o derece büyük bir başyapıt. Ancak dün bitirdiğim Steins;Gate Zero hakkında düşününce neredeyse hiçbir şey hissedemiyorum hatta biraz baygınlık hissediyorum desem yeridir. Bundan sonrası spoiler:

    Spoiler

    Şimdi 24 bölümden oluşan ilk sezonda birinci yarısı yani 12 bölüm boyunca genellikle komedi yani gırgırla geçiyor bunun yanında hafif gerilim var, sonraki 12 bölüm ise hafif komedi (o da arasıra çıkıyor zaten) ve genellikle gerilim ve mücadele hakim. Çok büyük bir mücadele hemde bu. Animeden etkilenmemi sağlayan bu idi. Büyük bir trajedi ve büyük bir mücadele büyük bir savaş ve en sonunda ise musmutlu bir final. Bu işte başyapıt bir anime için gerekli olan şeydir. İlk 12 bölüm ve son 12 bölüm arasındaki fark beni etkileyen en büyük faktör. ANCAK gel gelelim yeni sezona. 23 bölümden oluşan yeni sezonun 19-20 bölüm boyunca zaman yolculuğu konusu çok az etkili olup onun yerine genel olarak gereksiz bir dram, karakterler arası ilişkiyi bazalan ve gereksiz hissettiren bir dram ve komedi var. Komedi sahnelerini ileri sardım o derece sıkıcıydı. Halbuki ilk sezondaki komedi çok tatlı bir komediydi. Onu düşününce ve karşılaştırma yapınca olacak iş değil demeden edemiyorum. Yeni sezondaki gerilim ise kendini neredeyse hiç hissettiremeyen bir gerilim. Yok gibi bişey. Yani yapımcılar Steins;Gate animesini Steins;Gate yapan faktörleri çıkarırsa geriye ne kalır? Bir köşesinden tutulup sakız gibi uzatılmış bir anime kalır. Çünkü ilk sezondaki 12 bölümlük mücadele karşısında yeni sezondaki 3-4 bölümlük ufak mücadele bana hiç ama hiç etkili gelemedi. Hatta o kadar saçma ki 3000 sıçrama yapıyor bakın 3000 KERE ZAMANDA SIÇRAMA yapıyor ve bunu 2 hafta 2 hafta giderek yıllarca geriye anime süresi olarak sadece 10 dakikada giderek yapıyor ve bunun sonunda da hiçbir şey olmamış gibi yıllarca geriye gitmiş ve birinci sezondaki karakterine bürünmeye karar vermiş oluyor. İşte beni sinirlendiren asıl yer burası. Sen kalk 3000 kere sıçrama yap ama hiçbir çöküntü yaşama. Ulan insanın zihninde tabiri caizse karadelik oluşur o kadar sıçrama yapınca be. Bu nedir abi? Çıldırdınız mı siz ya? EN AZ 12 bölüme yayılması gereken bir olayı sen kalkıp 10 dakikada nasıl halledersin? ŞAKA GİBİ YA...... Yazamıcam daha fazla yeter bu kadar ya !!!

    Sinirlendiysem kusura bakmayın biraz uzun bir yazı ama animeyi izleyenler lütfen okusun çünkü anlaşılmaya ihtiyacım var bunu paylaşmaya ihtiyacım var ?  ?  ?  Çünkü belki anime listemde de görmüşsünüzdür 5 tane efsanem var ve Steins;Gate onlardan birisi ve yeni sezonu böyle olunca........ Neyse ya

    Edit: Bir şeyi unutmuşum:

    Spoiler

    Birde şu video olayı var... Animenin KİLİT sahnesi olan ve ilk sezonun finalini mümkün kılacak olan olay video gönderme olayı. Okabe'nin video çekip Suzuha ile beraber geçmişe gönderme fikrinin nasıl bulduğu cevaplanmayan bir soru olarak kaldı. Çünkü anime son bölümde aniden oraya geçti sonra video çektiler ve işe yaramı acaba diyerek düşündüler. En çok merak edilen soruyu cevaplamadılar. Okabe Kurisu'yu ölmüş gibi göstererek dünya çizgisini hem Mayuri'nin hem de Kurisu'nun yaşadığı Steins Gate'e çevirmeyi nasıl düşündü? BU FİKRİ NERDEN BULDU? Bunun cevaplanmamış olması da çok canımı sıkıyor. Yeni sezon cidden fiyasko ya......

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. 1456ha

      1456ha

      İlk spoilerda o 3000 kez zamanda sıçrama hakkında dediklerine harfiyen katılıyorum o kısım gerçekten de fazla hızlı geçildi. O kadar şey yaşadı falan bunu da hemen atlattı gibi gösterdiler belki ama en az Mayuri'nin tekrar tekrar ölmesinde yaşadığı kadar hatta belki daha fazla üzerinde bir etkisi olması gerekirdi.. Belki de animede yer verilmeyen birkaç sıçramada kendini hazırlayıp öyle geçmiştir eyleme? ?

      O video konusunda da dünyayı kandırma mevzusu yanlış hatırlamıyorsam anime içinde ufak anlara yedirilmişti. Birkaç sahnede Leskinen ve sanırım Suzuha ona çağrışım yapacak şeyler söylüyordu gibi. Akumina isimli blogdan her hafta animeyle oyunun karşılaştırmalarını okuyordum, orada yazdığına göre oyunda daha farklıymış fikrin gelişimi Okabe'de. 

    3. Singularity

      Singularity

      Whoaaa.... bütün izleme isteğim yok oldu şuan nedense serinin saçmalayacaği daha ilk resimi gördüğümde içime doğmuştu.

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      @1456ha Evet 3000'den bahsediyoruz 30 değil 300 değil koskoca 3000 sıçrama. Madem bu kadar kısa kesicektiler o halde 30 sıçramayla halletseydiler mesela sadece 2 hafta değil tek seferde 1 yıl ya da 2 yıl birden geriye gidebilseydi o zaman 20 sıçramada biterdi. Video konusunda animeyi gayet dikkatli izlediğime eminim ve ufak anlara yedirilmişse gerçekten hiç dikkat çekmeyecek şekilde yapılmış fakat bu kadar önemli bir mevzu neden öylesine saçma bir anlatıma girer ki? ?

      @Singularity Böyle yapmasını bekleyeceğim en son anime buydu. Hiç düşünmezdim Steins;Gate gibi bir animenin böyle bir sezonu olacağını...

  9. Beklenen kar sonunda geldi oh be :panda-77::yeah-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Bizde yağdı tuttu ama şimdilerde eriyor hava ısındı :D

  10. Hayatımda ilk defa Dango yaptım ve güzel oldu :ahaaah-onion-head-emoticon:

    Clannad izleyenler bilir :D

    İsteyene tarif verebilirim nasıl yaptığımı anlatabilirim :admire-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      naz değil yav yeterince kişi isterse ve öyle yazarsam hepsine bildirim gider daha iyi olur

    3. Rakuncuk

      Rakuncuk

      Tamam bende isteyeyim :3 3 kişi kaldı lol

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      Tamam 3 kişi daha bekliyoz :uhuhuh-onion-head-emoticon:

  11. Skyrim efsanesinin 6. yılı kutlu olsun

    11.11.11 - 11.11.17

    Yılların eskitemediği oyun.

    Her yıl kış aylarında kar'ın ilk düştüğü andan itibaren yeni bir karakter ile baştan başladığım oyun.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Ben 1 yıldır oynamıyorum kar yağmasını bekliyorum geleneklere bağlı kalmak için :D

      Oyunda da kar yağınca dışarda da yağınca çok güzel atmosfer oluyor ayrıca odanın kalorifer peteğini açmadığım zamanda + soğuk da buna ekleniyor pencereyi açıyorum kar kokusu geliyor al sana 5 boyutlu oyun keyfi :D

    3. Rakuncuk

      Rakuncuk

      Oha iyiymiş deneyeceğim :D

    4. sadece okan
  12. Myanimelist açılmış nihayet :crying2-onion-head-emoticon::bled1-onion-head-emoticon::hell-yes-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Evet bende şimdi daha detaylı bakınca farkettim dün sadece girmeyi deneyince girmiştim sonra kapattım bi daha bakmamıştım tüh yav hala mı sorunlu site :scared-onion-head-emoticon:

    3. Gallardo

      Gallardo

      Onlar geldi ya, diğerleri de gelir zamanla :)

    4. venusian

      venusian

      Profilime bile giremiyorum.?

  13. Berserk'in 2016 ve 2017 serilerini tekrar izlemek istedim. Çünkü mangayı okumuşum artık ve daha iyi anlayıp daha zevk alarak izleyeceğimi düşündüm. Öyle de oldu ancak biraz oldu çünkü stüdyo... Şu lanet stüdyolar: Millepensee ve GEMBA... Bunlar kim? Koskoca Berserk, KOSKOCA BERSERK'i bu 2 saçma stüdyonun eline verip rezil etmenin anlamı neydi? Sebebi neydi ki?

    Şöyle bir düşünüyorumda şimdiye kadar çizim ve animasyon olarak en iyi olduğunu düşündüğüm tek bir stüdyo oldu o da: "ufotable" Eğer bu animeyi ufotable stüdyosu yapsaydı efsane olmaz mıydı? Bence tadından yenmezdi izlemeye kıyamazdım o derece müthiş olurdu. Hadi en azından "Polygon Pictures" yapsaydı. Çünkü illa 3D animasyon tarzı olacaksa bu stüdyo Sidonia no Kishi ve Ajin gibi serilerde bana göre başarılı olmuş bir stüdyo. En azından şimdikinden kat ve kat daha güzel olurdu.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. LeornKayn

      LeornKayn

      Fate/zero aptal tohsaka rin fanlarının bulunmadığı ki neden bulunmadıklarını anlamak izleyince çok rahat anlaşılıyor çünkü aptal bir kız karakter yok seride, izlediğim en güzel karakterleri barındıran bir animeydi severim Fate/zero'yu Fate/stay nightı izlemiştim ardından rezil rüsva idi ? umarım Tohsaka rin fanı ve fate fanı değilsindir ? öyleysen üstüne alınma arkadaşlarıma hakaret etmem :)

    3. sShoguNn

      sShoguNn

      Yok o animeyi düşününce aklıma gelen tek şey ufotable stüdyosu oluyor ve de güzel kurgusu oluyor kız karakter sen söylemesen adını bile hatırlamıyordum ?

    4. Gallardo

      Gallardo

      Ufotable'ın tarzının Berserk gibi ortaçağ serilerinden ziyade modern zaman animelerine daha uygun olduğunu düşünüyorum. Fate Zero'da en çok bina, motorlu araçlar, dekorasyon ve kıyafet çizimleri dikkat çekiciydi... diyecektim ki Tokiomi'nin evi ve İskender'in ordusu aklıma geldi. Ufotable bunu yapsın, isterse bir bölüm 2 gb olsun gider sırf Berserk için özel hard disk alırım. 

  14. Shingeki no Kyojin'in 2. sezonunu izleyip bitirdim ve sonuç: Yetersiz bir sezon!!!

    Daha detaylı açıklama için animenin sayfasında Alucardo_ isimli disqus hesabımdan yaptığım yorumu okuyabilirsiniz :dandyonionplz:

    http://www.turkanime.tv/anime/shingeki-no-kyojin-season-2

  15. 2016 yılında Re:Zero'yu ilk izlediğimde çok büyük haksızlık yapmışım ve çok yanlış değerlendirmişim. 4 yıl sonra bugünlerde son birkaç gündür 13 bölümlük yeni versiyonu izliyordum çünkü 2. sezona geçmeden önce animeyi hatırlamak istedim ama hatırlamanın yanı sıra büyük bir hata yaptığımı da farkettim. Yıllar önce hangi kafadaymışım bilmiyorum ama bu animeyi ben nasıl olumsuz değerlendirişim aklım almıyor. Şu an izlediğimde hiç sıkılmadan ve çok keyif alarak izledim. Sanki 4 yıl önceki ben farklı biriymiş gibi orjinal animedeki yorumumu okuyunca bile şaşırdım. Mesela animedeki en önemli bölüm olan 18. bölüme "sıkıldım, çöp bölüm, ne alaka bütün bölüm diyalogla geçiyor" falan demişim. Halbuki ben animeyi hiç anlamamışım ve animenin işlenişindeki en önemli bölüm olduğunu yeniden izleyince farkediyorum. Yeni versiyonda 10. bölüme denk geliyor 18 ve 19'un birleştirilmiş hali. Yanlış değerlendirmeler yaptığım için Re:Zero'dan özür dilerim. Subaru, Emilia, Rem, Ram hepinizden özür dilerim :uhuhuh-onion-head-emoticon: Hatta ne hikmetse anime hakkında hatırladıklarım zaten %5 falandı. Çünkü tekrar izlerken sanki ilk defa izliyormuş gibi oldum. Bu da yeniden değerlendirmeme ve 7/10 puanımı 9/10 olarak yükseltmeme olanak sağladı.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Gallardo

      Gallardo

      Bana göre 18. bölüm buz dağının görünen yüzü. Görünmeyen kısmı ise:

      Spoiler

      2. sezon 4. bölüm.

       

    3. sShoguNn

      sShoguNn

        @Pseudohomophylus Ben de gerçekten büyük bir istisna oldu bu anime. Normalde bu kadar büyük bir fikir farklılığına düşmemiştim hiç :D

       

      @Gallardo 

      Spoiler

      2x4'te sıkıldım nedense :D çünkü kendi zihninde yaşıyor sonuçta o yüzden gerçekçi hissettirmedi bana o duygular yani sadece kendinle yüzleşmiş gibi oldu

       

    4. Gallardo

      Gallardo

      Spoiler

      Ama sonuçta bir sıfırdan başlamaya tanıklık ettik :)

       

  16. 15 gün sonra tekrar merhaba. Uzun, yorucu, sıkıcı bir ev taşıma ve internet nakil işlemlerinden sonra anime sahalarına geri dönebildim :dead-crazy-rabbit-emoticon::super-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. DrClover

      DrClover

      Neyse artık araştırınca söylersin :onionfacepalmplz:

    3. sShoguNn

      sShoguNn

      elbette :cool-onion-head-emoticon:

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      azumanga daioh oldu buradaki ilk animem

      aslında listemdeki bütün ev değişikliği ilk ve son animelerini ve hangi evde kaç tane izlediğimi bile saydım istatistiğini çıkardım :lol2-onion-head-emoticon:

  17. Bugün, geçen yılın Ağustos ayında aldığım ve o zamandan beri beslemekte olduğum Maviş adlı betta cinsi balığım hayatını kaybetti :sad__sad__onion_by_elcerbero::depressed1-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Fumi

      Fumi

      Üzücü... 

      Başın sağ olsun

    3. Rakuncuk

      Rakuncuk

      Başın sağolsun. Bizim de bugün yavru köpeklerimizden biri öldü. Değer verdiğin hayvanların birden gitmesi üzücü. Dünya işte, ne yapalım.

  18. Son 1,5 aydır Berserk'e çok sardım. 2-3 yıl önce eski Berserk'i izlemiştim ve çok beğendiğim için 10 puan vermiştim. Fakat yinede o zaman bile bu kadar sarmamıştı. Geçenlerde mangasının 3 cildini sipariş ettim, geldi, okudum. Çünkü internetten manga okumak hoşuma gitmiyordu ve ilk 3 cildi öylesine okuyup bırakırım diyordum ancak dayanamadım fiziksel kitapları koklaya koklaya bitirince (mangalar çok güzel kokuyor) 4-5-6-7-8-10-11-12...... diye internetten devam ettim bu şekilde her gece okudum azar azar okudum okudum. Geçen haftalarda 22 veya 23. ciltteyken Golden Age kısmının movie'leri izlemediğim için manganın o kısmında birde movieleri izledim nedense bayağı güzel geldi ne olacağını bilsem bile beğendim, sonra mangaya devam ettim işte şimdilerde neredeyse 300. bölümlere gelmek üzereyim "bu Berserk neymiş böyle!!!" dedim resmen. Niye daha önce okumadım diye düşündüm. Myanimelistte 1. sıradaki manga olmasına şaşmamalı. Ayrıca yeni yapılan kötü animasyonlu 2016 ve 2017 serilerini bir daha izlemek istiyorum çünkü önceki izleyişimde mangadan bihaber olduğum için bune diyip sıkılarak izlemiştim. Zaten hiçbişey hatırlamıyorum onlar hakkında (animasyonlarının kötü oluşu dışında) Şimdiyse izlersem her şeyi bildiğim için daha zevkli geleceğine eminim. Güzel içimi döktüm ?

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Red-King

      Red-King

      Geç bile kalmışın. 'Seinen' dediğimiz türün baş tacıdır Berserk. Ayrıca birçok oyunun bknz:'Dark Souls' gibi oyunlarında esin kaynağı olmuştur. Sayıların 6 ay arayla bazense hiç gelmemesi ile azıcık kanser etse de... içimizdeki asıl korku Kentaro Miura'nın bu hayattan mangayı bitiremeden göcüp gidecek olmasıdır xD Her gün aynı korkunun yoldaşları olarak sayıların altına bir posta dua mesajı da biz bırakırız xD

    3. sShoguNn

      sShoguNn

      Evet geç kaldım kabul ediyorum en sevdiğim seinenler arasında Berserk hep vardı ama mangası bambaşka bir dünyaymış çok daha ayrıntılı ve güzel. Manganın hala bitmemiş olduğuna bende şaşırdım bunca yıl azar azar da olsa çıkarmış bitirmemiş çok ilginç. İnşallah ölmeden bitirir aynen

    4. Singularity

      Singularity

      Dark soulsa tabiki öncülük yapacak daha dark soulsun yapımcılarının belkide daha pcden haberi yokken Berserk in playstation 2 oyunu vardı şuanki animelerde oyunlardaki o dev kılıç muhabbetinin bir kısmıda Berserkten geliyordu bence.

  19. bi tane daha boyama yaptım ve bu sefer ışık ve gölge üzerine daha fazla uğraştım umarım güzel olmuştur :sweating-onion-head-emoticon:

    spacer.png

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

       @pegasusejder ağız kısmından kastın çizimle alakalı diyosan bilmiyom ben çizgilere pek karışmıyom internette çizime nasıl bulduysam öyle boyuyom :D keşke çizimi de ben yapabilsem :D  teşekkür ederim evet daha fazla gölge yapmaya çalıştım önceki bu konuda çok sade kalmıştı :D

       

      @♠Kadir♠ teşekkür ederim hani şey işte ya koyu olması gerektiğini düşündüğün yerlerin koyu olması gibi :uhuhuh-onion-head-emoticon:

    3. pegasusejder

      pegasusejder

      Çizimin sana ait olmadığını biliyorum, belki ağız kısmı direkt ten rengi gibi olmasa daha iyi olabilir veya iyice batabilir bilemeyeceğim artık :D

       

      @♠Kadir♠ bu etiketleme olayıyla kendimi özel hissetmeye başladım :D

    4. Chairo

      Chairo

      Eline sağlık, gölgeleri daha az dağıtıp daha belirgin yaparsan anime tarzına daha uygun olabilir.

  20. Ve Berserk'in mangasında güncele gelmek...

    Önceki gönderimde de bahsettiğim gibi 1,5 - 2 aydır her gece okuduğum mangada sonunda güncele geldim, yani, yarın gece beni çok zor bir boşluk bekliyor olacak...

    :sad__sad__onion_by_elcerbero:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Artık başka manga okuyamam asla :megustaplz:

    3. Gallardo

      Gallardo

      333. bölüm dediğim kadar var mıymış? 

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      Evet çizimler efsane olmuş

  21. Çok uzun zamandır güzel bir anime bulup izleyemiyorum hep çerez ve akılda kalmayan saçma sapan şeyler izlemek zorunda kalıyorum çünkü bulamıyorum artık gerçekten bulmakta zorluk yaşıyorum ve bu durum beni boşluğa sürüklüyor üzgün hissetmeme neden oluyor :bad-atmosphere-onion-head-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Evet buluyorum ama nadiren bulabiliyorum işte ayda yılda bir :dying-onion-head-emoticon:

    3. Barış

      Barış

      son 4-5 sezondur bende aynı durumdayım. shonen dostluğun gücü adına tarzı şeyler sarmıyor artık. seinen ancak izliyorum onlarında iyisi nadir çıkıyor. o yüzden manga romana yöneldim ya zaten 

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      Evet şimdiye kadar izlediklerimden bende sıkıldım genelde hep benzer animeler zaten :oniontortureplz:

      Daha değişik ve enteresan animeler bulmaya çalışmak da zor :suicideoniplz:

  22. Biraz daha zaman var ama yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. Yeni yıl diyince aklıma hep Toradora gelir ya o animenin yeni yıla girme bölümleri çok duygusaldı çok iyiydi :bled1-onion-head-emoticon:

    Bütün slice of life animeleri yeni yıl - kültür festivali - sevgililer günü gibi konular işliyor ama Toradora bu konuda yeni yıl konusunda çok dramatik ve romantik idi :sad__sad__onion_by_elcerbero:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Ben de 2 kere bitirdim. Yine de tadında bitmiş gibi ya

    3. Singularity

      Singularity

      yav spo olmasında bazı şeylerin son 1-2 bölüme sığdırılması resmen sinirimi bozdu 

    4. sShoguNn

      sShoguNn

      evet o sıkıştırma biraz kötüydü

  23. Claymore mangasını bitirdim. Okuduğum 3. manga oldu. Animesinin finalini düşününce ne kadar kötü ve basit bir son yapmışlar diyorum. Aslında animesi bir noktaya kadar çok güzel bir şekilde mangayı birebir takip ediyor. Arada ufak tefek bazı değişiklikler olsa bile çok da önemli şeyler değil. Ancak bir yerden sonra eğip, bükerek ve değiştirerek kestirip atmaları hiç hoş olmamış. Keşke böyle yapmak yerine Shigurui'deki gibi yarım bitirselermiş. Mesela Shigurui'de anime ile manga birebir tamamen aynıydı. Hiçbir farkı yoktu. Animesi yalnızca Claymore'daki gibi saçma ve resmen hakaret gibi bir final verip kestirip atmamış. Mantıklı denebilecek bir noktadayken yarım bırakmışlar ve hadi bakalım mangaya geç demişler. Keşke Claymore da öyle yapsaymış. Çünkü mangasındaki gidişatı ve finali göz önünde bulundurunca animesinin finali harbiden saçma ve mangasına hakaret gibi olmuş. Her neyse, çok güzel bir mangaydı. 2 ayda yavaş yavaş her gün 2-3 bazen 3-5 bölüm okuyarak bitirmiş oldum. Bol savaşlı olmasına rağmen aynı zamanda duygulu yönleri de hoşuma gitti. Bu konuda özellikle finali çok beğendim. Her bir karakteri de çok sevdim. Çeşit çeşit pek çok savaşçı kadın karakter ve hepsi de çok yetenekli ve etkileyici. Manganın çizimleri de mükemmel. Özellikle yaratıklar konusunda mangaka abimizin hayal gücü çok genişmiş. Bu arada hikaye konusu. Arkaplanda çok farklı işlerin döndüğünü öğreniyoruz. Önce pek inanmamıştım da sonra bu organizasyondaki karakterler de başka bir bölümde teyit ettikleri zaman şüphe kalmadı. Zaten mangaya başlama amacım da buydu yani animede öğrenemediğimiz şeyleri, olayların iç yüzünü ve anlatılmayan gerçekleri öğrenmekti. Bu konudaki merakımı da gidermiş oldum. Manga her açıdan tatmin etti. İyi ki okumuşum. Verdim 10 puanı direkt.

    1. Perfectum

      Perfectum

      Ben sadece animesini izlemiştim ve finali konusunda - mangayı okumadım - bende tam bir finalmiş gibi hissetmemiştim. Ama Sezar' ın hakkı Sezar' a. Seslendirmeleri olsun, çizimleri olsun ben çok beğenmiştim animesini.

      Spoiler

      Galatea ile Claire' in takım olup Riful' a kafa tutmaları mı dersin, Theresa'nın Organizasyon ayrılması mı dersin, hele hele en çokta Claire ve Theresa' nın birbirlerine sarılıp ağladıkları bir bölüm vardı o bölüm benim için çok özeldir. :(

      Eğer manga okumaya devam etmek istersen, listene Monster ve Berserk' ü de eklemeni tavsiye ederim. Her ikisi de başlı başına bir şaheserdir.

    2. sShoguNn

      sShoguNn

      @Perfectum Spoilerda yazdığının çok daha etkili versiyonu mangasında var bence. Animedeki gördüğümün çok üstündeydi. Görsen varya offf :( Sen de mutlaka oku. Bu arada Berserk'i okudum günceldeyim bölüm çıkmasını bekliyorum aylardır :D

    3. Perfectum

      Perfectum

      Miura sensei' nin hasta olduğunu duymuştum bir aralar. İyidir umarım. Aylar sürüyor ama okuyunca değiyor ya beklemeye :)

  24. Ooohh beee sonunda vize sınavları bitti :yeah-crazy-rabbit-emoticon::cheer2-onion-head-emoticon::panda-77::greed-milk-bottle-emoticon::hell-yes-onion-head-emoticon::relax2-onion-head-emoticon::full-onion-head-emoticon:

    1. ayanatsume

      ayanatsume

      Darısı bizim başımıza :bad-luck-crazy-rabbit-emoticon:

    2. sShoguNn

      sShoguNn

      Sizinki de bitecek. İlla ki biter yani :teehee-crazy-rabbit-emoticon:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.