Jump to content

AndaAtsushi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    82
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

AndaAtsushi kullanıcısının son zaferi 6 Mayıs 2019

AndaAtsushi en beğenilen içeriğe sahiptir

2 Takipçi

AndaAtsushi hakkında

  • Doğum günü 21 Haziran

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın
  • Konum
    İstanbul
  • İlgi Alanları
    Kitap okumak, resim çizmek, keman çalmak,spor yapmak ve düşünmek.

Son profil ziyaretçileri

2121 profil görütülenme

AndaAtsushi üyemizin başarıları

  1. AndaAtsushi

    Bu Animeyi İzledin mi?

    Listemde yıllandı ama ilk bölümüne bilem bakmadım :D Alttaki Tsuritama'yı bırak izlemek adını duymamıştır.
  2. Kısa ve öz, az yazıp çok hissettirmişsin. Okumayı seven birisi olduğun belli oluyor, cümlelerin, sözcükleri kullanış şeklin çok etkileyici. Seçtiğin anime de yakışmış anlatım şekline :) Okuması büyük keyifti , teşekkürler.
  3. AndaAtsushi

    Aşk Uğruna [FF]

    Çok güzeldi ellerine sağlık. Okuduğunda ilham veren, okuyana bir şeyler katan hikayeleri severim. Açıkçası anime forumunda okuyacağım bir yazıyı bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim. Eksikleri var elbette ama severek okudum. Teşekkürler. Diğer FF'ları okumadım ama bu iyi puan alacakmış gibi görünüyor. :D
  4. Yarışma çok güzel de son gün haberim olmasaydı iyiydi. Yarışmacıların FF'larını okurum ben de, ne yapayım.. Güzel şeyler çıkacak gibi. :D
  5. AndaAtsushi

    Herkese Merhaba

    Niyeyse çok hoşuma gitti hikayen :D Mükemmel. Hoş geldin.
  6. AndaAtsushi

    Favori yiyecek kombolarınız.

    Acılı şalgam suyu. Evet sadece şalgam suyu :D Buradaki kombo şalgamı içiş şeklinde. Kadehe koyuyoruz, fazla da abartmıyoruz, şarap koyar gibi bir parmak olacak. Sonra dolaptan yeni çıkmış olması lazım, buz gibi. Bunu böyle ufak yudumlarla hissede hissede içiyoruz. Dikince tadı gelmiyor yeminle. Acının genzimizi yaktığını hissediyoruz, gözlerimiz yaşarıyor ve o anda 'Dünya bunun için var be!' diye düşünüyoruz. Bu arada anime izlerken şalgam suyu içmek benim fantezimdir. Şişeleri devirip de dudaklarım mosmor dolaştığım günleri bilirim. Ama bıraktım uzun zaman önce. Geçenlerde de yeniden içtim tekrardan, bu sefer abim de denedi. Sevdi. 'Bunca zaman yadırgadım seni, ne içiyorsun şunu, dedim ama haklıymışsın.' dedi. Şimdi beraber anime izlerken şişe deviriyoruz. Hayat ne garip.
  7. AndaAtsushi

    Anime veya Manga serisini çok kötü anlat!

    Hasta seçen cerrahın başına gelenler.
  8. AndaAtsushi

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Monster Versailles no Bara Cowboy Bebop Trigun Tatami Galaxy Ashita No Joe Soul Eater Serial Experiments Lain Steins; Gate Kaiji Rurouni Kenshin'in ana serisi değil de, Tsuioku-hen OVA serisi muhteşemdi, hatırladıkça tüylerim diken diken olur. Sevdiğim tek ecchi anime olarak da Kangaku Gakuen(Prison School) , o kadar komikti ki ecchisine şikayet bile edemedim xD
  9. AndaAtsushi

    Son Harfinden Başlayan Bir Anime Yazın!

    Doğru dedin haha :D
  10. AndaAtsushi

    Son Harfinden Başlayan Bir Anime Yazın!

    Sailor Moon
  11. AndaAtsushi

    BÖRÜ'ye Ne Oldu?

    Yukarıda verilen vikipedi sayfası gayet açıklayıcı, ben de şahsi fikrim olarak bahanelerle milleti keklediklerini düşünüyorum. O bir yana bu enflasyon durumuyla değil üç bölüm, ilk bölümü bile tamamlayamazlar. Ki aradan 4 yıl geçti, umut görmüyorum. Yine de eğer çıksaydı güzel bir animasyon olabilirdi. Biz de duyduğumuzda heyecanlanıp beklemeye başlamıştık, hale bak..
  12. AndaAtsushi

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Oniisama e... İzlediğim şu son bölümlerde yine bir gönül yarası yedim. Versailles no Bara'nın mangakasının eseri diye başlamıştım, bilerek. VnB'yi izleyip de ağlamaktan bitap düşmüş olmama rağmen yine de gidip bunu izlememin tek bir açıklaması olabilir: sanırım ben mazoyum.
  13. Lyman Frank Baum - Oz Büyücüsü (İlgili resim spoiler içinde) ''Etten kemikten olmak zahmetli bir şey,'' dedi Korkuluk, düşünceli bir halde.''Uyumak,yemek ve içmek zorundasın. Ama olsun, beynin var ve mantıklı düşünebilme yeteneği için bu kadar zahmete katlanmaya değer.'' Eğer kitaba dair geçerli bir bilgiye ve fikre sahip değil ve sadece ismi üzerinden yargılıyorsanız benden söylemesi : Bu kitap sizin düşündüğünüz gibi değil.
  14. Anime izlemeye başlayalı henüz 1 yıl olmuşken ağabeyimle kendi mangamızı çizmeye başlamıştık. Kendi aramızda öylesine bir hikaye olacaktı. Karakter üretirken benim ilk tasarladığım kişi Anda'ydı. İnternetle o zamanlar pek aram yoktu, anime falan izlerdim ama ne bir üyeliğim ne bir hesabım vardı. Pasif kullanıcı da denilebilir ? Daha sonrasında internet kullanmaya başlayınca bir nicke ihtiyaç duymaya başladım, önceleri farklı isimler kullansam da bir süre sonra fark ettim ki tek bir isim kullanmaya başlamışım: Anda Atsushi.
  15. Alparslan Ali Yıldırım isimli genelde animeyle dalga geçen ve kendince kurgular ve animasyonlar yapan bir arkadaş vardı, severdim kendisini. Kanalınıdaki videoları silene kadar her şey çok güzeldi. Onun dışında kendi kafamda ve animeyle ilgilenen insanlar bulamadım sosyal medyada. Bu nedenle kanser sayfalarla uğraşmayıp anime ilgimi kendime saklıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.