Jump to content

Rauch

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Rauch kullanıcısının paylaşımları

  1. Rauch

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    All out / ep 5
  2. Rauch

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Spor animesi olarak: Giant Killing Aksiyon olarak : Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin (İkisi aynı anda bitti)
  3. Bungou stray dogs iyidir. Yeni sezonu efsanevi bir giriş yaptı ve akıllardaki soruları giderdi. Şimdi hikayenin geri kalanı anlatılıyor.
  4. Rauch

    Tadaima

    Merhaba, eheh umarım :) Hoşbuldum, teşekkürler :)
  5. Rauch

    Shingeki no Kyojin 2. Sezon

    Açıkcası üzüldüm ancak, şöyle bir Kabaneri gerçeği var ki. Bu sezon çıkan animelerden olan kabaneri, görsellik ve konu açısından tatmin edecek gibi duruyor. SnK fanları zaten baya uzun süredir bekliyordu, bir kaç ay daha sabredebilirler umarım :P. Kendi adıma bende sabırsızlanıyordum, ancak madem böyle bir durum var bize de umarım dönüşleri güzel olur demekten başka bir durum kalmıyor:)
  6. Rauch

    Tadaima

    Hoşbuldum :)
  7. Rauch

    Tadaima

    -Hoşbuldum, Teşekkürler :) -Hoşbuldum :) -Hoşbuldum , Teşekkürler. -Gife bayıldım :D
  8. Rauch

    Tadaima

    Hoşbuldum, teşekkürler :) Hoşbuldum, Teşekkürler :) Hoşbuldum, Memnun oldum bende :) Evet işsiz bi dönem geçirmiştim. Ciddi anlamda apacak birşey olmadığı için 12-24 bölümlük animelere sarmıştım :) (O 70 rakamının içinde 50+ Bölümlü animeler ve serilerin devamı var. Grisaia - K Project gibi :)) Hoşbuldum, öyle umuyorum :)
  9. Rauch

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Shijou Saikyou No Deshi Kenichi
  10. Selamlar, Öncelikle ben İlker. Yaşım 24, Mesleğim : Destek Uzmanı Yaklaşık olarak 2011 senesinden beri aktif olarak anime izliyorum.Bir Naruto sevdası ile başladı ancak sonraki zamanlarda güncele yetişince bunu diğer aksiyon türü animeler takip etti. Konu başlığına gelince "Tadaima" bilindik üzere, "ben geldim" "i'm back (home)" vs. gibi bir anlam taşımakta bu sebepten bu başlığı seçtim çünkü sıkı bir türkanime takipçisi olduğumdan pek yabancı gelmiyor buradaki üyelerde dahil. Evimde ve işimde sıkça karşımda açık olan bi siteye böyle bir başlıktan daha çok yakışan birşey bulamazdım :) İsmen bilmesem de bazı üyelerin ve yöneticilerin nicklerine gözüm aşina. Dile kolay 3-4 senedir uzaktan bu tarz siteleri takiple geçti. Yaklaşık olarak uzun-kısa 70'e yakın anime ve 3 ya da 4 adet manga bitirme fırsatım oldu. Bu süreçte favori listem diyebileceğim bir liste dahi oluştu.Gerçi bir çoğunu sizde izlemişsinizdir diye tahmin ediyor, hepinize "merhaba" ve "keyfli günler" diyorum. Umarım iyi geçiniriz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.