Jump to content

Slasher

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Slasher kullanıcısının paylaşımları

  1. Slasher

    [oNs]Türkçe Anime Oyun Kanalı!

    Türkçe yaparak ilerleyişin çok hoş olmuş, tek eksik biraz tanınmasını sağlamak umarım izleyici sayın artar. Ama artması için tavsiyem şudur bir seriyi bitirip diğerine geçmeniz yani birine yoğunlaşmanızı tercih ederim daha rahat olur.Teşekkürler videolar çok güzel devamını dilerim!
  2. Destiny Child oyunu nasıl ingilizce yapabilirim? Reddit sayfasından indirip nasıl kuracağınızı görebilirsiniz! Destiny Child nasıl indirilir? APKpure Kore Sunucusu APKpure Japon Sunucusu Oyun yine google play saçmalığıyla indirilmez durumda bu yüzden günceli APKPure üzerinden takip edeceğiz! Oyunu nasıl oynuyor ve üye oluyoruz! Reddit (Resimli anlatım) Oyun hakkında şunları söyleyebilirim etkinlikler çok fazla ücretsiz oynamaya müsait ve 5 yıldız elde etmek kolay...
  3. Slasher

    Fate Grand Order (Oyun İncelemesi)

    Oyunun nasıl oynandığını Youtube'den izleyerek öğrenmeniz daha rahat o yüzden bu konuda bilgi vermedim! Craft Essence ile ilgili ise yardımcı kartlar diyebilirim servantınıza giydiriyorsunuz ve ATK,DEF v.s. artıyor bonuslar veriyor.
  4. Fate Grand Order (İngilizce) Arkadaşlar Fate GO oyununu 6-7 aydır oynuyorum ve artık inceleme yapabilecek kadar bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum! US Server yani Amerika sunucusuyla Google Play'e yaklaşık 200 gün önce yayınlanmaya başlanmış oyunun olumlu ve olumsuz yanlarını paylaşacağım.... Oyunda en can sıkıcı unsur Drop Rate (Düşürme oranları) oranları ve Quartz (Yıldız paralar) elde etmenin zorluğu.. Peki nedir Quartz? İkiye ayrılıyor para ile alınan ücretsiz kazanılan, para ile alınanlar ile 5* SSR düşüre biliyorsun fakat ücretsiz olanlarla düşmesi mümkün değil en az bir harcama gerekiyor. Şayet düştüğünü görmedim. Dolayısıyla oyunu 4* Servantlar ile oynamak zorundasınız iyi 4* Servantlar var ama bir 5* yerini tutmazlar. Nasıl 4* Servant elde ederim? İki yöntemi var. İlki Drop ikincisi event ile dağıtılan servantlar. (Ücretsiz etkinlik Servantları) Oyunda başlangıçta 1 tane 4* geliyor. Ama sonrası Drop Rate Oranları yüzünden çok düşük ihtimal var keza %1 5* SSR Servant, %3 4* SR Servant oranlar çok düşük diğer oyunlarda 30 günde bir 5* onu geçtim 4* verenler var. Drop yapmak için Quartz gerekiyor.(1 Drop 3 Quartz-10 drop 30 Quartz) Gelecek etkinlik listesine nereden bakabilirim? http://fategrandorder.wikia.com/wiki/Event_List#February Bulunduğumuz aydan itibaren 2016 kısmındaki etkinlikler aynı aylarda gelecek olanlar.... (Şubat-February) Nasıl indirip oynarım? APKPure (Google Play ülkemize izin vermediği için bu siteden sürekli güncel olarak indirebiliriz!) (Google Play saçmalıkları) Not: Oyun emulatorler tarafından desteklenmiyor. Yalnızca telefonunuzdan oynayabilirsiniz! (Bluestacks ve Nox App Player çalıştırmadı.) Sorularınız olursa gördükçe yanıtlarım :D
  5. One Piece'in son oyun Haziran 2016 yani bu ay içinde bizlerle buluşacak Steam üzerinden satışa sunulacak daha önce steam üzerinden op pirate warriors 3'de satışa sunulmuştu.Bandai Firması genelde konsol bazında çalışan bir firmaydı fakat son 2 yılda PC formattaki oyunlarıyla anime severleri bilgisayar başına kitleyecek gibi..... Son yıllarda çıkan Bandai Namco oyunları NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 (Aksiyon,Macera,Ninja,Dövüş,Multiplayer) Saint Seiya: Soldiers' Soul (Aksiyon,Dövüş,Multiplayer) Tales of Zestiria (Zengin Hikaye,JRYO,RYO,Fantastik,Solo) DRAGON BALL XENOVERSE (Aksiyon,Dövüş,Multiplayer) One Piece: Pirate Warriors 3 (Aksiyon,Macera,Korsan,Multiplayer)
  6. http://forum.turkanime.tv/konu/16715-anime-oyunları/ Oynayacak Kişilere İyi Eğlenceler Dilerim ....
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.