Jump to content

Perfectum

Üyeler
  • İçerik sayısı

    207
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    26

Perfectum kullanıcısının son zaferi 20 Kasım 2022

Perfectum en beğenilen içeriğe sahiptir

Perfectum hakkında

  • Doğum günü 15 Mayıs

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • İlgi Alanları
    Müzik, dans, ressamlık ve dijital dünya

Son profil ziyaretçileri

63036 profil görütülenme

Perfectum üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: Perfectum

  1. Petshop of Horrors çok güzel bir seriymiş gerçekten. Nedense iptal edilmiş ve halihazırda 4 bölümü var sadece. Gizemli, trajik ve estetik. Bu arada Count D çok ikonik :D Mangasına devamke.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Vampire Hunter D'nin LN'si çevrilmişti, en son onu aldım ama okumadım fakat güzel olacağını düşünüyorum, bir bak derim, malum ülkede bu alanda bir şey basılınca baskısı çabuk bitiyor... Hımm benim en çok sevidğim Josei animesi Shouwa Genroku Rakugo ama izlemiş olma ihtimalin çok yüksek, aynı şekil Chihayafuru. Ama Chihayafuru'nun karuta oyunundaki şiirlerin nasıl yazıldığını anlatan bir anime var, izlerken ben beğenmiştim, adı: 

      Chouyaku Hyakuninisshu: Uta Koi.

      Geçen gün ise Genji Monogatari Sennenki bitirdim, fena değildi, şahsen Genji dünyada yazılmış ilk roman -yazarı üstelik bir kadın, onunla adını bahsettiğim Uta Koi animesinde tanışacaksın, en azından anime usulünde- Genji okumadan önce animesini izleyeyim dedim en azından beni nasıl bir şey bekliyor merak ettim, fena değildi, izletti kendini bir şekilde. Ama kitabını daha güzel bulmuş birisi.

      Ayrıca, Kyuukeysukihime Miyu kesin tasviye ederim, ben hem anime hem OVA olarak tükettim lakin OVAları daha güzel. Vampire Hunter D olsun Petshop of Horrors olsun, bunları sevdiysen senin için bence bu anime ideal olur. Anime listeni bilmediğim için bu şekilde bir önerme yaptım,  Josei'de bilindik şeyleri önermemeye baktım. :onion_gomen_by_7anime7drawer7:

    3. Gallardo

      Gallardo

      Petshop of Horrors ve Vampire Hunter D bloodlust. Dezaki tarzını seviyorsun demek. Bunlardan sonra bir Black Jack OVA iyi gider kanaatimce.

      Josei olarak da (esasen shoujo olup josei'ye kayan türde) yine de  Dezaki'den Oniisama-e ve Rose of Versailles.

      Spoiler

       

      Üstteki arkadaşın önerileri de güzel.

    4. Perfectum

      Perfectum

      Arkadaşlar çok sağ olun :admire2-onion-head-emoticon: Bu aralar aç kurt gibi her şeyi okuyor ve izliyorum sağ olun önerileriniz için. Seinen,hayattan kesitler ve ağır psikolojik serileri okumayı çok severim. Josei'ye olan ilgimse Nana'yı tekrar izlememle alevlendi. Bir şeyler buldum ama sizin önerilerinizi de bilmek istemiştim. Benim liste kabarık ama ortada bir liste yok keşke izlediğimi yazsaydım zamanında,neyse . Dezaki tarzı animeleri çok severim. Eski tip demek ne kadar doğru bilmiyorum ama artık nadir kullanılıyor. Bu tarz prodüksiyonlar bana daha ilginç geliyor. :onion_yep_by_7anime7drawer7:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.